Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 21, 23:57)
bigsmile.gif

a kur tavo apsaugeles???

as tada busiu pirmesne  blush2.gif 
va kokios, bet jos ne mano lialiui, cia kitam mazyliui
tokios paprastutes, bet storos ir minkstutes

Turbūt dar ne kartą aplenksi lotuliukas.gif , aš vis dar krapštausi blush2.gif ..., bet jau į pabaigą. Tiesa labai toli nuo to kas vadinama skiauiniais, ale tai mano prmas
toks darbelis...aš daugiau mezgėja, nei siuvėja blink.gif
Gražios Tavo apsaugėlės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 22 sausio 2008 - 08:21
QUOTE(frederica @ 2008 01 22, 09:16)
Turbūt dar ne kartą aplenksi lotuliukas.gif , aš vis dar krapštausi blush2.gif ..., bet jau į pabaigą. Tiesa labai toli nuo to kas vadinama skiauiniais, ale tai mano prmas
toks darbelis...aš daugiau mezgėja, nei siuvėja blink.gif 
Gražios  Tavo apsaugėlės thumbup.gif

ax.gif
nieko baisaus svarbiausia kad spetum jas pasiuti pakol leliuke neisaugo thumbup.gif thumbup.gif
as jau gaminu nauja skaiutinuka, ta si kart bus skiautinukas a ne aplikacijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 22, 10:42)
ax.gif
nieko baisaus svarbiausia kad spetum jas pasiuti pakol leliuke neisaugo  thumbup.gif  thumbup.gif  jau gaminu nauja skaiutinuka, ta si kart bus skiautinukas a ne aplikacijos  bigsmile.gif

doh.gif gerai pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vėl su savo "taikomaisiais" skiautinukais ax.gif Iš tiesų tai čia gal labaiu aplikacija, o ne skiautinis g.gif Tiesiog naudoju tekstilinius klijus, kuriuos ažūrui pirkau, bet ažūrų daugiau nedarysiu - nepatiko man doh.gif

user posted image

Atsakyti
Misty
nu kaip grazu, nu grazu wub.gif thumbup.gif

a ziurek
a tu tais tekstiliniais klijais sitoj dezutej ka klijavai?
gal aplikacija? a paskui apsiuvai ar ka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 23, 09:56)
Misty
nu kaip grazu, nu grazu wub.gif  thumbup.gif

a ziurek
a tu tais tekstiliniais klijais sitoj dezutej ka klijavai?
gal aplikacija? a paskui apsiuvai ar ka? blush2.gif

ačiū 4u.gif

tekstilinius klijus naudojau tai kriauklei padaryti - iš pradžiu suklijavau visas skiauteles, o tik paskui apsiuvau visas siūles ax.gif
Atsakyti
Misty, neapsakomai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2008 01 23, 11:20)
ačiū 4u.gif

tekstilinius klijus naudojau tai kriauklei padaryti - iš pradžiu suklijavau visas skiauteles, o tik paskui apsiuvau visas siūles ax.gif

bigsmile.gif
a tie klijai nepersigeria
nes as ir juos galvoju pirkt ir maciau droge tik po 6 LT bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra kokios taisyklės, kurios pasakytų, kokių pločio/ilgio santykių reiktų laikytis? Dar domina, ar dygsniuojat per visus tris sluoksnius. Tarkim norėčiau užkloto kaikuriuos stačiakampius daryti vienspalvius, t.y. iš vieno audinio gabalėlio, bet jam suteikti smulkesnį "pasipūtimą" ( nežinau, kaip teisingiau čia išsireiškus biggrin.gif ).
Kaskart paganau akis į jūsų darbelius. Vienintelis žodis įvertinimui - žavu flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 23 sausio 2008 - 23:10
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 23, 22:58)
Sakykit, ar yra kokios taisyklės, kurios pasakytų, kokių pločio/ilgio santykių reiktų laikytis? Dar domina, ar dygsniuojat per visus tris sluoksnius. Tarkim norėčiau užkloto kaikuriuos stačiakampius daryti vienspalvius, t.y. iš vieno audinio gabalėlio, bet jam suteikti smulkesnį "pasipūtimą" ( nežinau, kaip teisingiau čia išsireiškus  biggrin.gif ).
Kaskart paganau akis į jūsų darbelius. Vienintelis žodis įvertinimui - žavu  flirt.gif

as asmeniskai jokiu taisykliu nesilaikau, nemanau kad tokios aplamai yra g.gif , tiesiog sugalvoji ko nori, pasirenki audiniu spalvas ir rastus... ir siuni. tuo man ir patinka skiautiniai, is nereikalingu skiauciu galima padaryti kaska grazaus smile.gif, o dysniuojama per visus tris sluoksnius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 23, 22:03)
bigsmile.gif
a tie klijai nepersigeria
nes as ir juos galvoju pirkt ir maciau droge tik po 6 LT bigsmile.gif

Kaip ir bet kokie klijai - jei per daug užpurški, tai persigeria doh.gif Reikia įgudimo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 24, 00:25)
as asmeniskai jokiu taisykliu nesilaikau, nemanau kad tokios aplamai yra  g.gif , tiesiog sugalvoji ko nori, pasirenki audiniu spalvas ir rastus... ir siuni. tuo man ir patinka skiautiniai, is nereikalingu skiauciu galima padaryti kaska grazaus  smile.gif, o dysniuojama per visus tris sluoksnius  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tikrai taip
koios cia gali but taisykles
kaip sugalvojai taip ir darai

tik spalvytes galima paderinti

man tai geriausia ir lengviausia siuti medvilninius audinius arba lininius
jie kazkaip gerai siunasi ir lyginasi smile.gif
Atsakyti