Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

QUOTE(mama*3 @ 2008 01 25, 14:59)
Vauuu  kaip čia gražu...
Sveikutės visos siuvėjėlės. Senai pagalvoju apie skiautinius, nors esu tik siuvėja mėgėja. Norėčiau pabandyti, bet neturiu žalio supratimo nuo ko pradėti.  blush2.gif Gal kas galite pasakyt, kur rasti informacijos apie pradžią darbo su skiautiniais. Iš anksto ačiū.

pirmiausiai kad skiautiniai neisgasdintu pradek nuo kokio mazo daigtelio, kad ir pagalveles biggrin.gif , tada audinys, geriausiai (bet cia tik mano nuomone smile.gif ) medvilninis, ji lengva siuti, susirask sedonos nuorodoje tau patinkanti ir nelabai sudetinga bloka, su nelabai daug detaliu pasidaryk jo iskarpas is kokio kietesnio popieriaus, pasibraizyk ant audinio uzleisdama siulems mazdaug 0.5-0.7cm ir tada siuk ir sujunginek visas iskirptas detales biggrin.gif , atsiuvus kiekviena siule nulygink, taip darbelis gausis kokybiskesnis, manau pradziai uzteks, o kaip pradesi viskas savaime isirutuliuos, o jai ne klausk dara karta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir prase Mama gulbe, istraukiu viena seniena ir as. Tai pagalvytes lankstymo technika.
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif bigsmile.gif

kaip graziai atrodo
wub.gif
tokios technikos da nezinau
reiks pasidomet
a labai sudetinga?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 26, 00:44)
thumbup.gif  bigsmile.gif

kaip graziai atrodo
wub.gif
tokios technikos da nezinau
reiks pasidomet
a labai sudetinga?

Ne, nesudetinga, tik visas darbas vyksta lygintuvu ir rankom! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, kai tik sukaupsiu drąsos būtinai pabandysiu blush2.gif . Ta nuoroda ištiesų labai gera.Akys apraibo. blink.gif
Atsakyti
cia tikriausiai ta japoniska technika padaryti
turiu tokia nuoroda http://www.lerusisik.narod.ru/mesh.htm ar cteisingai supratau g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Jungiuosi aš prie jūsų ax.gif Aš skiautinius tik atrandu, kol kas pasiuvau tik vieną užklotuką savo jaunėlei. Tiesa, kol neturėjau siuvimo mašinos, siuvau mažus skiautinukus pabandymui, dabar juos mano vyresnė dukra naudoja žaidžiant su lėlėm - labai geri kilimai lėlių namams iš jų gaunasi biggrin.gif
Kalėdų Senis padovanojo siuvimo mašina, tai dabar esu pasiruošusi dideliems darbams rolleyes.gif

Kadangi patirties siuvant skiautinius daug neturiu, kyla krūva klausimų:
- ką jūs naudojate viduriniam skiautinio sluoksniui? aš tai nupirkau tokį sintetinį "reikalą", kuris naudojamas rūbų pašiltinimui (net nežinau, kaip jis tiksliai vadinasi doh.gif ). Bet jis man toks bjaurus, nes limpa prie medžiagos ir labai nemalonus liesti. Labai sunku išlyginti visus tris sluoksnius, nes tas vidurinis toks "lipnus".
-kaip jūs dygsniuojate tris sluoksnius? Naudojate siuvinėjimo lankelį? Aš tai susibadžiau visus pirštus bedygsniuodama..bet tikiuosi su keikvienu nauju skiautiniu vis mažiau pirštai kentės smile.gif
- kai siuvate aplikacijas siuvimo mašina, ar išjungiate automatinį medžiagos stūmimą? aš visas 52 širdeles prisiuvau rankomis, tai dabar reikia nuo aplikacijų šiek tiek pailsėti doh.gif, bet kai pailsėsiu, norėčiau pabandyti siųti aplikacijas mašina.

Na pradžiai tiek klausimų... a tiesa, dygsniavimui naudojate kokį siūlą? medvilninį ar kokį maišytą?

Ačiū iš anksto už atsakymus.

ir va mano pirmas bandymas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2008 01 28, 17:57)

Fantastika, man labai wub.gif , myliu širdeles, myliu margas medžiagytes, o kai viskas kartu tai wub.gif wub.gif wub.gif
Pabaigiau ir aš savo apsaugėlę...tiesa po tokių darbelių tai manau net neverta rodyt, nieko panašaus į skiautinius man nesigavo doh.gif , padariau skudurinę... unsure.gif ,o ant galo kaip ir visada...paėmiau ir apnėriau doh.gif doh.gif .
Atsakyti
Magi, labai dailus skiautinis wub.gif

Frederica, rodyk tik nesikuklinusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2008 01 28, 16:57)
Sveikos merginos,

Jungiuosi aš prie jūsų  ax.gif  Aš skiautinius tik atrandu, kol kas pasiuvau tik vieną užklotuką savo jaunėlei.  Tiesa, kol neturėjau siuvimo mašinos, siuvau mažus skiautinukus pabandymui, dabar juos mano vyresnė dukra naudoja žaidžiant su lėlėm - labai geri kilimai lėlių namams iš jų gaunasi  biggrin.gif
Kalėdų Senis padovanojo siuvimo mašina, tai dabar esu pasiruošusi dideliems darbams  rolleyes.gif

Kadangi patirties siuvant skiautinius daug neturiu, kyla krūva klausimų:
- ką jūs naudojate viduriniam skiautinio sluoksniui? aš tai nupirkau tokį  sintetinį "reikalą", kuris naudojamas rūbų pašiltinimui (net nežinau, kaip jis tiksliai vadinasi  doh.gif ). Bet jis man toks bjaurus, nes limpa prie medžiagos ir labai nemalonus liesti. Labai sunku išlyginti visus tris sluoksnius, nes tas vidurinis toks "lipnus".
-kaip jūs dygsniuojate tris sluoksnius? Naudojate siuvinėjimo lankelį? Aš tai susibadžiau visus pirštus bedygsniuodama..bet tikiuosi su keikvienu nauju skiautiniu vis mažiau pirštai kentės  smile.gif
- kai siuvate aplikacijas siuvimo mašina, ar išjungiate automatinį medžiagos stūmimą? aš visas 52 širdeles prisiuvau rankomis, tai dabar reikia nuo aplikacijų šiek tiek pailsėti  doh.gif, bet kai pailsėsiu, norėčiau pabandyti siųti aplikacijas mašina.
Na pradžiai tiek klausimų... a tiesa, dygsniavimui naudojate kokį siūlą? medvilninį ar kokį maišytą?
Ačiū iš anksto už atsakymus.
ir va mano pirmas bandymas

sveika prisijungusi i musu beveik nesiuvanciu draugija, nu nekalbu apie mama_gulbe bigsmile.gif , labai dailus darbelis, toks wub.gif
nu i kai kuriuos klausimus galiu ir as atsakyti smile.gif
vidutiniam sluoksniui as naudoju sintepona , jo yra ivairaus storumo, bet kas kas is merginu rase kad naudojo ir ta vadinama vatalina kuris kaskada buvo isiunamas i zieminius paltus,
apie dygsniavima nieko negaliu papasakoti, nes nelabai myliu to dygsniavimo blush2.gif
mes visai neseniai rasinejomes apie tai kaip kas prisiuna aplikacijas, as siunu paprastu zigzagu nieko neisjunginejum tik truputi paklijuoju audini kad butu truputuka standesnis ir butu lengviau valdomas, tikiuosi bent dalinai padejau

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2008 01 28, 19:12)
QUOTE(Magi @ 2008 01 28, 17:57)

Fantastika, man labai wub.gif , myliu širdeles, myliu margas medžiagytes, o kai viskas kartu tai wub.gif wub.gif wub.gif
Pabaigiau ir aš savo apsaugėlę...tiesa po tokių darbelių tai manau net neverta rodyt, nieko panašaus į skiautinius man nesigavo doh.gif , padariau skudurinę... unsure.gif ,o ant galo kaip ir visada...paėmiau ir apnėriau doh.gif doh.gif .
taip nesikuklink, parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 28 sausio 2008 - 22:23
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 01 28, 23:24)
sveika prisijungusi i musu beveik nesiuvanciu draugija, nu nekalbu apie mama_gulbe  bigsmile.gif , labai dailus darbelis, toks  wub.gif
nu i kai kuriuos klausimus galiu ir as atsakyti  smile.gif
vidutiniam sluoksniui as naudoju sintepona , jo yra ivairaus storumo, bet kas kas is merginu rase kad naudojo ir ta vadinama vatalina kuris kaskada buvo isiunamas i zieminius paltus,
apie dygsniavima nieko negaliu papasakoti, nes nelabai myliu to dygsniavimo  blush2.gif

bigsmile.gif
bigsmile.gif
as kol kas ramiai tupiu
bet jau kai nusipirksiu va sito pamineto sintepono - tai kaip desiu
iskart kokie 5 pledukai atsiras blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

a kas ten pe tas lipnus daiktas kur Magi pirko g.gif - tavo pledukas tai superinis thumbup.gif thumbup.gif

as tai daikstau per visus tris sluoksnius masina
nusistatau didziausia dygsni ir prasiunu (5-6 mm), rankom daigstyt neiskenteciau, jauciu prarasciau visa siuvimo nora doh.gif lotuliukas.gif

a kokia pas tau siuvimo masina?? nes turiu itarima kad ji turi nemazai funkciju tik nezinai kaip te nauditis
prasisiuk visas operacijas ant gabaliuko ir paziurek ka tavo masina gali mirksiukas.gif

Frederica
- kur ta tavo grozybe, nu turek sazines, ateini pasakai kad pabaigei a foto tai ner doh.gif beje gali fotkint kartu su leliuke blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 01 28, 23:49)

Frederica
- kur ta tavo grozybe, nu turek sazines, ateini pasakai kad pabaigei a foto tai ner  doh.gif  beje gali fotkint kartu su leliuke blush2.gif  wub.gif

Pasirodysiu mirksiukas.gif tik reikia photo.gif padaryt...niekaip nenutakau, kai saulytė šviečia - einam į lauką, kai grįžtam iš laukelio...saulytės nebėr unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 29 sausio 2008 - 12:09