QUOTE(Magi @ 2008 01 28, 16:57)
Sveikos merginos,
Jungiuosi aš prie jūsų

Aš skiautinius tik atrandu, kol kas pasiuvau tik vieną užklotuką savo jaunėlei. Tiesa, kol neturėjau siuvimo mašinos, siuvau mažus skiautinukus pabandymui, dabar juos mano vyresnė dukra naudoja žaidžiant su lėlėm - labai geri kilimai lėlių namams iš jų gaunasi
Kalėdų Senis padovanojo siuvimo mašina, tai dabar esu pasiruošusi dideliems darbams
Kadangi patirties siuvant skiautinius daug neturiu, kyla krūva klausimų:
- ką jūs naudojate viduriniam skiautinio sluoksniui? aš tai nupirkau tokį sintetinį "reikalą", kuris naudojamas rūbų pašiltinimui (net nežinau, kaip jis tiksliai vadinasi

). Bet jis man toks bjaurus, nes limpa prie medžiagos ir labai nemalonus liesti. Labai sunku išlyginti visus tris sluoksnius, nes tas vidurinis toks "lipnus".
-kaip jūs dygsniuojate tris sluoksnius? Naudojate siuvinėjimo lankelį? Aš tai susibadžiau visus pirštus bedygsniuodama..bet tikiuosi su keikvienu nauju skiautiniu vis mažiau pirštai kentės
- kai siuvate aplikacijas siuvimo mašina, ar išjungiate automatinį medžiagos stūmimą? aš visas 52 širdeles prisiuvau rankomis, tai dabar reikia nuo aplikacijų šiek tiek pailsėti

, bet kai pailsėsiu, norėčiau pabandyti siųti aplikacijas mašina.
Na pradžiai tiek klausimų... a tiesa, dygsniavimui naudojate kokį siūlą? medvilninį ar kokį maišytą?
Ačiū iš anksto už atsakymus.
ir va mano pirmas bandymas
sveika prisijungusi i musu beveik nesiuvanciu draugija, nu nekalbu apie
mama_gulbe 
, labai dailus darbelis, toks
nu i kai kuriuos klausimus galiu ir as atsakyti
vidutiniam sluoksniui as naudoju
sintepona , jo yra ivairaus storumo, bet kas kas is merginu rase kad naudojo ir ta vadinama vatalina kuris kaskada buvo isiunamas i zieminius paltus,
apie dygsniavima nieko negaliu papasakoti, nes nelabai myliu to dygsniavimo
mes visai neseniai rasinejomes apie tai kaip kas prisiuna aplikacijas, as siunu paprastu zigzagu nieko neisjunginejum tik truputi paklijuoju audini kad butu truputuka standesnis ir butu lengviau valdomas, tikiuosi bent dalinai padejau
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2008 01 28, 19:12)
QUOTE(Magi @ 2008 01 28, 17:57)
Fantastika, man labai

, myliu širdeles, myliu margas medžiagytes, o kai viskas kartu tai
Pabaigiau ir aš savo apsaugėlę...tiesa po tokių darbelių tai manau net neverta rodyt, nieko panašaus į skiautinius man nesigavo

, padariau skudurinę...

,o ant galo kaip ir visada...paėmiau ir apnėriau

.
taip nesikuklink, parodyk