Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

QUOTE(Bianca @ 2008 04 10, 12:21)
Sveikos darbstuoles, esu dar tik pradedanti, todel noreciau pamegitni pasiuti puodkele - gal galite keleta nuorodu imesti?  blush2.gif  nes tokiu niekur nerandu - nuo ko pradeti, kuo baigti... Aciu labai is anksto

Puodkėlės variantas (ir kt.) http://www.skiautini...Skiautinius.htm
Atsakyti
Labai norėčiau visas skiautinių mylėtojas pakviesti į savo parodą, kuri įvyks Zarasų krašto muziejuje. Atidarymas balandžio 16d. 15val.
Ir nesakykit, kad tai labai toli lotuliukas.gif , nes kai paroda vyksta Vilniuje rauda Utena, kad labai jau..., o kai paroda kažkur šalia Vilniaus rauda kiti mirksiukas.gif . Tai gi ruoškitės, puoškitės, kooperuokitės aš Jūsų lauksiu
gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 10, 17:31)
a cia mano naujas
"Languotaisis"
2.20x2.20

nukaip visada jai ne mama_gulbe, tai ir tema tikriausiai pasiklystu ax.gif , labai grazus, nu kaip visada thumbup.gif

CDA sekmingos tau parodos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2008 04 11, 12:50)
Labai norėčiau visas skiautinių mylėtojas pakviesti į savo parodą, kuri įvyks Zarasų krašto muziejuje. Atidarymas balandžio 16d. 15val.
Ir nesakykit, kad tai labai toli  lotuliukas.gif , nes kai paroda vyksta Vilniuje rauda Utena, kad labai jau..., o kai paroda kažkur šalia Vilniaus rauda kiti mirksiukas.gif . Tai gi ruoškitės, puoškitės, kooperuokitės aš Jūsų lauksiu
gathering.gif

Ačiū CDA už pakvietimą 4u.gif Zarasuose tai bus geras įvykis wub.gif Linkiu gražaus atidarymo, daug lankytojų, gerų smalsuolių.
Ir kas tave nugrūdo ten ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 04 11, 17:53)
Ačiū CDA už pakvietimą 4u.gif Zarasuose tai bus geras įvykis wub.gif Linkiu gražaus atidarymo, daug lankytojų, gerų smalsuolių.
Ir kas tave nugrūdo ten ?  doh.gif

ačiū Sedonai ir Linutukei už palinkėjimus smile.gif Sedonyt, mane į svečius pakvietė, o ne nugrūdo
Atsakyti
CDA 4u.gif Šaunuole! Geros tau parodos! wub.gif

Mergaites! Blyn prisreike man medziaginiu karoliuku doh.gif Pamenu per kursus moke kaip is plono audinio, adatos ir siulo pagalba galima pasidaryt, nu bet uzmushk nepamenu kaip g.gif Isverciau visus popierius, butent ko reikia ir neradau cry.gif Gal kuri zinot kaip? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 12 balandžio 2008 - 13:24
QUOTE(tokom @ 2008 04 12, 14:23)
CDA  4u.gif  Šaunuole! Geros tau parodos!  wub.gif 

Mergaites! Blyn prisreike man medziaginiu karoliuku  doh.gif  Pamenu per kursus moke kaip is plono audinio, adatos ir siulo pagalba galima pasidaryt, nu bet uzmushk nepamenu kaip  g.gif  Isverciau visus popierius, butent ko reikia ir neradau  cry.gif Gal kuri zinot kaip?  mastau.gif

panašiai kaip jojo - apsiuvant ir sutraukiant kraštus
Atsakyti
g.gif reiks bandyt... tuokart dekui bigsmile.gif
Atsakyti
CDA - geros parodos!
Mama gulbe - taigis, prisidedu jau prie išsakytų liaupsių - šaunuolė!

ax.gif "Pasaulio avinėlis:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražios spalvos, Erikanai . Ir tas avinukas toks ... na, kurį apsikabinti norisi biggrin.gif
Ar tu jį aplikavai ? O krašte tos gėlytės gal irgi aplikuotos?
Atsakyti
Labas rytas!
QUOTE(Sedona @ 2008 04 13, 11:24)
Gražios spalvos, Erikanai . Ir tas avinukas toks ... na, kurį apsikabinti norisi biggrin.gif
Ar tu jį aplikavai ? O krašte tos gėlytės gal irgi aplikuotos?

ačiū, taip - avinukas ir dobiliukai hihihi.gif - aplikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai smagus avinukas...
Atsakyti