Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 14, 05:06)
bigsmile.gif
as turiu tik reztuka
pirkau ji medziagu pardej, tai jis kainavo gal 20 Lt
ir pjaustau ant paprastos plokstes medines blush2.gif gal ir blogai gal peiliukas gadinasi
bet taip darau jau gal metus laiko irviskas ciki
nes tos lentos niekur ir neradau pirkti
net nezinaojau kaip atrodo - aciu tau dabar zinosiu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

a cia mano paskutinis darbukas
paprastutis mazuciukas
user posted image

bigsmile.gif Labai grazus, o kaip jus isdygsniuojat, kad nieko nematyti? Labai noriu savo maziukui pleduka pasiuti, nu bet man nedaina, kaip ten rankom isdaigstyt ir kad taip siulu nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 16, 15:40)
bigsmile.gif Labai grazus, o kaip jus isdygsniuojat, kad nieko nematyti? Labai noriu savo maziukui pleduka pasiuti, nu bet man nedaina, kaip ten rankom isdaigstyt ir kad taip siulu nesimato g.gif

ant nuotrauku gal nesimato
bet va butent sitam dariau tik itvircius

a dygsniuoji tai parastu dygsniuku tik lygiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 16, 12:15)
ant nuotrauku gal nesimato
bet va butent sitam dariau tik itvircius

a dygsniuoji tai parastu dygsniuku tik lygiai  mirksiukas.gif

Bet atordo labai graziai thumbup.gif
O tada gerojoj pusej siulai matosi? O jei darbelis skirtingu spalvu ,tai tada kokiais dygsniuoti?
(atsiprasau kad prikibau, bet labai noriu viska suzinoti iki tol kol vel pamatysiu savo megiama siuvimo masina)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oresta3: 16 balandžio 2008 - 16:20
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 16, 17:18)
Bet atordo labai graziai thumbup.gif
O tada gerojoj pusej siulai matosi? O jei darbelis skirtingu spalvu ,tai tada kokiais dygsniuoti?
(atsiprasau kad prikibau, bet labai noriu viska suzinoti iki tol kol vel pamatysiu savo megiama siuvimo masina)

daigstai kiaurai per visus sluoksnius
man graziausiai naudoti koki nors siula kuris parinktas padal dominuojancia spalva darbe

va tarkim sita daigsciau storais tamsiai rudais siulais
asiku cia ir nesimato
bet visas daikstymas yra kaip ale papuosimas darbo ir matosi erojoj pusej

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 17, 05:55)
daigstai kiaurai per visus sluoksnius
man graziausiai naudoti koki nors siula kuris parinktas padal dominuojancia spalva darbe

va tarkim sita daigsciau storais tamsiai rudais siulais
asiku cia ir nesimato
bet visas daikstymas yra kaip ale papuosimas darbo ir matosi erojoj pusej

user posted image

Tikrai nieko nesimato good.gif bet kai rankomis daigstai gal nesutrauki taip sluoksniu kaip su masina. Be to ,man dar ydomu, is kokios medziagos viskas siuvama, kazkaip nesinoretu kad medziaga greitai isbluktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 17, 11:47)
Tikrai nieko nesimato good.gif bet kai rankomis daigstai gal nesutrauki taip sluoksniu kaip su masina. Be to ,man dar ydomu, is kokios medziagos viskas siuvama, kazkaip nesinoretu kad medziaga greitai isbluktu blush2.gif

a medziaga kokia nori
bet as pati naudoju tik lina ir stora medvilne
tada labai smagiai siunasi

a kai daikstai rankom tai aisku kad nesutraukia taip kaip masina
na bet mano masina turi dygsni net iki 6 mm ilgumo tai galiu ir toki naudoti thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 17, 08:58)
a medziaga kokia nori
bet as pati naudoju tik lina ir stora medvilne
tada labai smagiai siunasi

a kai daikstai rankom tai aisku kad nesutraukia taip kaip masina
na bet mano masina turi dygsni net iki 6 mm ilgumo tai galiu ir toki naudoti  thumbup.gif  tongue.gif

Aisku smile.gif labai aciu uz paaiskinimus ir kantrybe 4u.gif
Na mano masina irgi siuna visaip, turi 24, bet ten 12 griztiniu, kai issik varo triguba visokiomis eglutemis, tai tokie peltakiai tinka manau tik dekorui g.gif bet dygsnio ilgis tik 0.5cm, daugiau niekaip.
Atsakyti
Teisingai mama_gulbe sako, rankomis taip nesutraukia. Nebent tureti specialia siuvimo masinos svirtele dygsniavimui ir atitinkama dygsni... (man smagiau rankomis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2008 04 17, 21:15)
Teisingai mama_gulbe sako, rankomis taip nesutraukia. Nebent tureti specialia siuvimo masinos svirtele  dygsniavimui ir atitinkama dygsni... (man smagiau rankomis) smile.gif

aga
smagu rankomis
prie didelio pledo tai visa sestadieni ir praleidau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 17, 18:21)
aga
smagu rankomis
prie didelio pledo tai visa sestadieni ir praleidau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turiningas ir naudingas laiko praleidimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 04 18, 08:16)
Turiningas ir naudingas laiko praleidimas thumbup.gif

aga tikrai , bent jau TV paziurejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 18, 05:16)
aga tikrai , bent jau TV paziurejau  lotuliukas.gif

Jo , gerai taip diena praleisti, dabar galiu tik pasvajoti, nes mazius tiek demesio reikalauja, vos tik paimu ka kirpti, tai issyk uzlipa ant medziagos, ir atsisedo, ir daryk tu ka nori lotuliukas.gif
Atsakyti