Įkraunama...
Įkraunama...

Algirdas Karalius

Buvau smile.gif jis labai zaidzia statistikom, dideliais skaiciais, sparnuotom frazem o tu sedi issiziojus ir galvoji oho oho biggrin.gif bet dabar praejus metam suprantu kad neismokau visiskai nieko smile.gif jis vede kursus 3 dienas musu imonei, ten apie 16h susidare ir visa laika tik is tuscio i kiaura pilste smile.gif o kad linksma buvo tai linksma, bet jeigu pati buciau tuos pinigus mokejus nezinau...geriau isvaziuot paatostogaut daugiau naudos is poilsio bus turbut biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai skaitau ir žaviuosi firmomis kurios apskritai dar siunčia savo darbuotojus kad ir pas Karalių ar kitą kokį guru. Kur čia taip gerai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

susidomejau anglu kalba, kuria desto p. Karalius pgl pazangu (arba bent jau jis taip deklaruoja) kolibrio metoda. Internete labai mazai atsiliepimu apie butent situos p. Karaliaus mokymus, izzkyrus tuos, kurios administruoja pats p. Karalius. Kaina svelniai pasakius kosmine (apie 1000 eur sumoje), taciau jeigu suveiktu - kodel gi ne smile.gif
Gal yra tarp supermamu lankiusiu anglu kalbos mokymus kolibrio metodu?
Mokymai labiau motyvacinio pobudzio ar isties iseini su proverziu ir iveiktais vidiniais barjerais? g.gif

P.S. is anksto aciu visoms, kurios rasysite, kad galiu mokytis savarankiskai, kad metodas abejotinas, kad nenormali kaina, kad kiti Karaliaus mokymai labiau motyvacinio pobudzio - su viskuo sutinku. Vis tik labiausiai buciau dekinga toms ar tiems, kurie mokesi ANGLU KALBOS KOLIBRIO METODU. Kaip Jums sekesi?

Is anksto didziulis aciu.
Atsakyti
Tikrai labai daug reklamos.
Atsakyti
As manau, kad jo seminarai jau balansuoja ant etikos ribos. Taip, tai kaip smegenu plovimas, tinklinis marketingas ir pan.
Pirmiausia, as noreciau isgirsti A. Karaliu kalbanti sklandzia anglu kalba laisvai. Pati kalbanti ir ismokusi ta anglu kalba su savo super metodu.
Tai viena.
O antra pasidalinsiu kaip sekesi pazistamam Kaune. Plove smegenis, kad pirktu ka nors papildomai - super dezute, super korteles, super kursai papildomi vakare...Jei zmogus neatsilaiko tinklinio marketingo isteriniam spaudimui - perka, ploja, jam ekstaze... OK, cia nesusije su anglu kalba.
Kalbeti niekas nepradejo, sumokejo, paturbino smegenis ir tiek. stebina, kad visi tuo patenkinti, po to kai jau atsikvoseja - nu ka... viskas. Kaip sako pats Karalius, kai per pigiai zmones kabinasi, kad blogai, kai sumoka kelis tukst. tada reikia jau paciam sau aiskinti, kaip cia taip ir girti produkta, kad durnas sau neatrodytum - pinigai isleisti, kalbet nemoki, supranti, kad reikia darbo ir kursai cia tik siaip.
O neetiskiausia yra tai, kad kursai, neva nerealus, programos - neapsakomos, viskas kas geriausia - jums... Bet is tiesu, pabaigoje, zmonems, kurie mato, kad nieko neismoko, pasako, kad yra dar vienas kalbos mokymosi metodas (super duper), jis kainuoja papildomai (kaip ir viskas pas ji) bet... siandien didele diena ir visi, kurie pakalbes apie kolibrio metoda graziai - gaus ta super metoda... stai is kur tie atsiliepimai. tie, kurie kalba - tie soka uz surio gabala ir suokia, kad gautu nemokamai, kas siaip ir taip turetu priklausyti prie kursu. Zmones realiai apkvailinti... cia kaip uzsakius batus, sulaukti tik padu ir oooo... stebuklingo pasiulymo - nemokamai pilnos batu versijos, jei pagirsi i kamera. Vartotoju teises uz tokius bajerius nudirtu kaili, bet Karalius kol kas suka projekta. Tiesiog ziuredami zmoniu atsiliepimus, zinokite, kad jie kalba, kad gautu pilna medziaga... man, asmeniskai, tai yra baisu. Nezinau kaip kitiems... tiesiog jus dros, siurbs pinigus ir nauda (reklama) sau, o jus is tu kursu iseisit tokie patys kokie atejot.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2015 04 17, 09:41)
susidomejau anglu kalba, kuria desto p. Karalius pgl pazangu

Teko A. Karaliaus anglų kalbos intro Youtube klausytis. Žmogus turi charizmos, gebėjimo linksmai (lėkštas juokavimo stilius - jau kita kalba) ir įtikinamai bendrauti su auditorija. Jo dėstomos tiesos jokia ne naujiena daugiau besidomintiems - jis puikiai apibendrina ir pristato surinktą informaciją smile.gif Tą patį ir nemokamai ir Čekuolis pasakojo (https://vimeo.com/12333691 smile.gif )Jei tingit skaityti ir ieškoti informacijos, norit "paturbintos" motyvacijos dozės - tinka, tik po kursų esanti euforija išnyksta ir jokio rezultato nepasiekiate, nes išklausyti kursus neužtenka..., be vidinės motyvacijos, valios ir kryptingo darbo, kuris užtrunka, jokie kursai nepadės smile.gif Čia tas pats kaip tikėti reklama apie stebuklingas, per 10 dienų svorį sumažinančias piliules smile.gif Nekeisi mitybos įpročių, nesportuosi, neapsišarvuosi kantrybe - jokios piliulės nepadės... smile.gif
O kursai, seminarai, knygos ir pan. yra gerai, kai netingi praktikoje naujų dalykų išbandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 17 vasario 2016 - 14:33
Sveikos,

buvau as Algirdo Karaliaus kolibriometodas.lt kursuose. Is pradziu buvo linksma klausytis anekdotu. Po to vis laukiau kada gi jau viska ismoksiu, kas zadeta. Beje, anglu kalbos pries tai mokinausi gal 3 sykius ivairiuose kursuose, bet jau buvau primirsus ir norejau ,,pralauzti ledus'' galutinai, kaip zadeta. Issedejus 1 ir 2 etapo mokymuose, gavau ,,metodika'', is kurios lengvai turejau imokti zodzius. Apstulbau. Kad lengviau isiminti zodzius, jie susieti su vedejo siulomomis asociacijomis. Stai: Pyragas / keiktis/ cake; vysnia/ Čerka Idiotas/ cherry;eiti pesciomis /Go-Go mergaites Onanistas Futbolininkas/ go on foot, jau nekalbant apie kitus atvejus, kuriu geriau neminesiu... Vaikams namie sios metodikos nedristu rodyt, kad neuzterstu savo zodyno.Finale, nieko neismokau kas buvo zadeta, nors labai stengiausi, bet visi turejom atsistot, uzsimerkt, sugiedot Merkurio ,,We are the champions''. Po to nuskambejo vedejo zodziai ,,turiu dar jums nemokamu diskeliu dovanu'', bet...pries juos paimdami eikit pasisakyt video, kaip gerai Jums pavyko cia ismokti...Salia manes sedejo vaikinukas, kuris temokejo vokieciu kalba. Po mokymu, pasitikrinau. Sakau tai ar ismokai? Taip, sako entuziastingai, viska ismokau. Pradejau klausineti zodziu - nieko nemoka. Zmogus kazkokiam transe. O geriausia mintis A. Karaliaus buvo ta ,,Galvojote, kad cia visko ismoksite? Didzioji paslaptis yra ta, kad visko turesite PATYS mokintis SAVARANKISKAI''. Gaila man buvo tu mociuciu ir dieduku, kurie atejo cia greit ismokti, kad galetu uzsienyje su anukeliais susikalbeti. Supratau, kad jau dabar tikrai reiks paciai mokintis, nes gaila tiek ismelztu pinigu. Cia matyt geroji seminaro puse, kai kantrybes taure persipildo, ir pazadi jokiems ,,mokytojams'' nebemoketi. Kaip cirkas, tai butu linksma, bet tik bilieto kaina gaunasi neadekvati.
Atsakyti