Įkraunama...
Įkraunama...

Algirdas Karalius

QUOTE(kalissta @ 2009 06 28, 17:08)
1. Jis baiges KMU todel itariu kad po baigimo dirbo kazka su medicina susijusio. Jei nebedirba daktarais nemazai tokiu zmoniu pereina i farmacija, tampa vaistu pardavejais. Kazkur esu girdejusi kad jis kazkiek laiko farmacijoj dirbo, taciau nesu 100% tikra.

2. Kas jums sake, kad neorganizuoja nemokamu? Jeigu pati nebuvote, toli grazu nereiskia, kad to nera. Buvau 2 nemokamuose. Ir? Baigesi pasipiktinimas? biggrin.gif

ahoj, kur pasipiktinimą matot? mirksiukas.gif aš tik ironizavau smile.gif*
negirdėjau apie jo nemokamus renginius, nes matyt ar mažai reklamuota, ar reklamuota mažai auditorijai ar išskirtiniems jų imtims.
ir kaip sekės keisti gyvenimą po tų 2jų? man įdomu, ar pavyksta taikyti gautas ten žinias? ar visgi sunkiau? ar vieno seminaro užtenka kad pakeistų smegeninės veikimo principą? hmmm g.gif

o dar man įdomu, kaip čia būna gyvenime keistai ir nenupasakytai - buvo žmogus, tarkim, farmacininkas, o paskui žmonėm tiesą skleist pradėjo smile.gif vat gera, kai žmogų kažkas nu/ap-šviečia ir susipranta, ką gyvenime daryti nori smile.gif tikiuos ir man taip būs blush2.gif

*tame ir bėda interneto, kad informacija yra suprantama skirtingu tonu, nei ji išsiunčiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 06 28, 12:56)
joks seminaras neikveps, jei nera tvirtos vidines motyvacijos smile.gif

Su sita sakinio dalimi sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 07 11, 13:20)
negirdėjau apie jo nemokamus renginius, nes matyt ar mažai reklamuota, ar reklamuota mažai auditorijai ar išskirtiniems jų imtims.

ir kaip sekės keisti gyvenimą po tų 2jų? man įdomu, ar pavyksta taikyti gautas ten žinias? ar visgi sunkiau? ar vieno seminaro užtenka kad pakeistų smegeninės veikimo principą? hmmm  g.gif

Taip, teisingai pastebejote, mazai reklamuojami arba isskirtinei auditorijai. Pati labai dziaugiuosi, kad pavyko bent i kelis siuo budu patekti, nes norinciu apstu. Taciau kaip sakoma - kas iesko, tas randa smile.gif

Bent jau as asmeniskai, kaip ir minejau anksciau, naujo nelabai ka suzinojau, nes skaiciau nemazai tu knygu, kuriomis remdamasis Karalius ir kuria savo seminarus. Tiesiog jis kalba itikinamai ir padaro didesni ispudi nei skaitant knyga, tiesa, visada smagu "atrasti" is kokios knygos jis protingas mintis cituoja. O savo gyvenimo ir minciu keitimas yra ilgas, varginantis, taciau idomus procesas. Zinoma, sekmes literatura bei tokio pobudzio seminarai tikrai ikvepia, motyvuoja smile.gif Gaila, kad tos motyvacijos neretam zmogui uztenka tik trumpam laikui.

Tiesa, nemanau, kad kaip rasete smegenu veikimo principa galetu pakeisti vienas seminaras jei paciam zmogui nesinori keistis. Tas principas jumyse gali pasikeisti tiesiog su laiku nemazai dirbant su savo mintimis. Kiekvienam zmogui - savo. Galiu pasakyti tik viena - nenorint keistis, priimti pokyciu - tai tiesiog neimanoma, nepades nei seminaraiu, nei knygos, nei draugai, nei jus supanti aplinka..
Atsakyti
as buvau nemokamam Karaliaus seminare, bet kazkas rase, kad jei vidines motyvacijos nera, tai ir seminarai nepades. Taip ir yra, turbut jau esu perdegus nuo tu motyvaciniu knygu doh.gif , o ypac, kaip dabar krize, visas knygas von numeciau, nusivyliau huh.gif .

Kuriu gyvenima, dabar pati, kaip noriu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 15, 13:17)
Taip ir yra, turbut jau esu perdegus nuo tu motyvaciniu knygu  doh.gif , o ypac, kaip dabar krize, visas knygas von numeciau, nusivyliau huh.gif .

Aha, va cia rizika sitam irgi islieka... Knygu priraso kas netingi ir kas turi pinigu jas isleisti. Kai prisiskaitai ju daug tai visos mintys tik ir susimaiso...

QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 15, 13:17)
Kuriu gyvenima, dabar pati, kaip noriu  biggrin.gif .

Saunuole, taip ir turetu buti! Smalsumo pagauta drisiu paklausti - ir kaip sekasi igyvendinti svajones?
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 07 15, 14:17)
Taip ir yra, turbut jau esu perdegus nuo tu motyvaciniu knygu  doh.gif , o ypac, kaip dabar krize, visas knygas von numeciau, nusivyliau huh.gif .
Kuriu gyvenima, dabar pati, kaip noriu  biggrin.gif .

Kalbant apie "perdegimą" - mano manymu, kad kaip ir Kalissta sakė - prirašyta labai daug knygų (ypač "amerikietiško tipo" auditorijai ir tų pačių amerikiečių), tad galima ir kvanktelt beskaitant smile.gif
tačiau daugumoje jų parašyta tas pats smile.gif reiktų kada apibendrinimo temą sukurt smile.gif) kad būtų sukurtas šioks toks kelrodis wink.gif
bet manau svarbiausios mintys:
1. esi savo gyvenimo kalvis (suprask gali viską, tik reik nepasiduoti ir veikti veikti veikti)
2. pozityvus mąstymas palengvina gyvenimą
3. norint pasiekti rezukltatų - reikia neišsigąsti rutininio (pastovaus) tam tikrų veiksmų, minčių kartojimo smile.gif
tik trys, nes kitų dar matyt nesuvokiau dar smile.gif

o krizės metu kaip tik reik - nepasiduoti ir skirti laiko savęs tobulinimui, kuriam padėtų knygos wink.gif
(kad šiuos žodžius man į pasąmonę ir smegeninę doh.gif )

dar manau, kad nereikia mėtytis nuo knygos prie knygos (juolab kad daugumoj tas pats paslėpta, tik kitais žodžiais). Pasiimam vieną knygą - perskaitom, įsigilinam, sukuriam veikimo planą-chuliganą ir minimum mėnesį (nes sakoma minimaliai reik kartot 4 savaites, kad išsiugdytume kokį nors įprotį) veikiame pagal ji GRIEŽTAI jo besilaikydamos wink.gif

Papildyta:

QUOTE(kalissta @ 2009 07 14, 15:48)
Tas principas jumyse gali pasikeisti tiesiog su laiku nemazai dirbant su savo mintimis. Galiu pasakyti tik viena - nenorint keistis, priimti pokyciu - tai tiesiog neimanoma, nepades nei seminarai, nei knygos, nei draugai, nei jus supanti aplinka..

bigsmile.gif tikra tiesa, nors manau, kokia nors papildoma išorinė motyvacija (tuo atvėju jei vidinė sustreikuos) - yra sveikintina ir reikalinga smile.gif
Atsakyti
knygos, man labai padejo, koks buvau zmogus pries knygas ir po knygu tikrai skiriuosi biggrin.gif , nebepavydziu, kurie geriau gyvena, kurie turi geresnius issilavinimus, darbus, o is ju mokausi, visada sakau, kad ir man pasiseks biggrin.gif ; nebekreipiu demesio i apkalbas; nebepriimu kritikos, taip skaudziai, stengiuosi isiklausyt i zmogaus pastabas ir pagalvot, gal vis del to jis teisus (bet aisku priklauso ir koks zmogus, tai sako, jau is savo nedideles patirties zinau, kad bendraamziu pastabos tikrai nera visada nuosirdzios unsure.gif ax.gif );
nesu pikta ant zmoniu, kartais norisi ir kitus paaukleti, kad nebutu pikti biggrin.gif ;
maziau neigiamu minciu, bet atsikratyt ju, visiskai neimanoma schmoll.gif , nerobotai esam, aplinka daug daro musu savijautai doh.gif ir nerimo yra ax.gif .

perdegiau nuo knygu ir nuo panasiu SM temu doh.gif , net nezinau, kaip paaiskint doh.gif .
Krize atejo i mano dirbama sriti, viena is pirmuju, susimasciau, kad tokiomis knygomis galima issivalyti save, bet jau ekonominiu desniu tikrai nepaveiksi lotuliukas.gif . Gal cia elementaru, bet kai as dar jauna, tokia ekonomine krize jauciu pirma kart doh.gif . Kazkaip nepajutau tos krizes kur buvo pries 10-15 metu, mintys kitur buvo biggrin.gif tongue.gif .

Ir dar pastebejau, kad kaip sunku prie tokio tipo knygu prieit knygyne doh.gif , rankos, kaip suristos unsure.gif , nors seniau jei uzeidavau i knygyna, tai prie ju puldavau, kaip prie saldainiu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 17 liepos 2009 - 09:36
noreciau sudalyvaut seminaruose, kokios mazdaug kainos , nes puslapy nenurodoma
Atsakyti
kokios seminaru kainos nezinau... bet esu dalyvavusi A.Karaliaus 3-jose dvieju dienu mokymose, derybos, pardavimai ir dar jau tiksliai nepamenu pavadinimu doh.gif na tikrai jeginiai thumbup.gif po mokymu galva kaip naujai isvalyta, ztsiranda nauju minciu projektu, na man tikrai buvo verti demesio
Atsakyti
na ir man teko sudalyvauti A.K. seminare,dalyvavau ne sėkmės pasisemti smile.gif ,o dėl kitos priežasties,nes jau senokai jį stebiu ir analizuoju jo psichologinį modelį.
Išvada ta kad jam pavyko sukurti ir įgyvendinti savo finansinės sėkmės modelį tuo pačiu gauti auditorinį pasitenkinimą, kad auditorijos jam reikia akivaizdu.
O ar daug kam pavyksta prisivilioti pasisekimą po jo kursų..abejoju,bet tikiu kad nors keli patiki savimi labiau ir nuveikia kažką sau netikėto smile.gif
Bet šiaip pats surankiotų sėkmės tiesų skelbėjas ,man pasirodė nenuoširdus ir pernelyg paviršutiniškas,nors jo vienas iš pagrindinių sėkmės laidų/principų (man susidarė įspūdis toks) nuoširdus įsigilinimas į pirkėją/klientą ir pnš jo supratimas ...o finale "laso užmetimas" visu tuo"nuoširdžiai" pasinaudojus biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas buvote A. Karaliaus anglų kalbos kursuose, kur pristatomas Kolibrio metodas. Reklama labai jau viliojanti, tik va kursų kaina tai nelabai. Gal galit kas buvote pasidalinti įspūdžiais kaip sekėsi, ar verta?
Atsakyti
gavau kažkada reklamą, kad mokys tik vieną kartą ir nemokamai, deja, moko nuolat ir už pinigus
Atsakyti