QUOTE(kalissta @ 2009 06 28, 17:08)
1. Jis baiges KMU todel itariu kad po baigimo dirbo kazka su medicina susijusio. Jei nebedirba daktarais nemazai tokiu zmoniu pereina i farmacija, tampa vaistu pardavejais. Kazkur esu girdejusi kad jis kazkiek laiko farmacijoj dirbo, taciau nesu 100% tikra.
2. Kas jums sake, kad neorganizuoja nemokamu? Jeigu pati nebuvote, toli grazu nereiskia, kad to nera. Buvau 2 nemokamuose. Ir? Baigesi pasipiktinimas?
2. Kas jums sake, kad neorganizuoja nemokamu? Jeigu pati nebuvote, toli grazu nereiskia, kad to nera. Buvau 2 nemokamuose. Ir? Baigesi pasipiktinimas?

ahoj, kur pasipiktinimą matot?

negirdėjau apie jo nemokamus renginius, nes matyt ar mažai reklamuota, ar reklamuota mažai auditorijai ar išskirtiniems jų imtims.
ir kaip sekės keisti gyvenimą po tų 2jų? man įdomu, ar pavyksta taikyti gautas ten žinias? ar visgi sunkiau? ar vieno seminaro užtenka kad pakeistų smegeninės veikimo principą? hmmm

o dar man įdomu, kaip čia būna gyvenime keistai ir nenupasakytai - buvo žmogus, tarkim, farmacininkas, o paskui žmonėm tiesą skleist pradėjo

*tame ir bėda interneto, kad informacija yra suprantama skirtingu tonu, nei ji išsiunčiama