Įkraunama...
Įkraunama...

Algirdas Karalius

Buvau kolibriometodas.lt kursuose. Kaina, aisku nemaza, bet galvoju, kad gavau daugiau nei anglu kalba. Metodas, kuriuo mokinama unikalus. 3m vaika per 30 min ismokinau puse abeceles visam laikui ir nemaiso raidziu. Ir vaikas prase dar.Tas pats ir su anglu kalba. Kiek girdejau atsiliepimai geri ir kitu. Galit paskaityti ju puslapyje.
Atsakyti
noriu paklausti buvusiu. Ar jus realiai ismokote kazko, ar jus tik itikino, kad galima ismokti ir parode kazkokia nauja metodika.
Kiek skaiciau atsiliepimus, tai zmones po seminaro suzaveti tuo, kad suprato, jog GALI ismokti anglu kalba. Na, nezinau, uz toki suzinojima sumokejus tokius pinigus, as nusisauciau, man atrodo, nebent ten gerai isplauna smegenis...
Norejau uzsirasyti, bet kazkaip paskaicius atsiliepimus, man labiau nukrito upas, negu mane itikino, kad tie kursai yra naudingi... Gal kazkas gali pasigirti realiais rezultatais?
Atsakyti
QUOTE(vagiedre @ 2012 10 31, 20:53)
O gal kas buvote A. Karaliaus anglų kalbos kursuose, kur pristatomas Kolibrio metodas. Reklama labai jau viliojanti, tik va kursų kaina tai nelabai.    Gal galit kas buvote pasidalinti įspūdžiais kaip sekėsi, ar verta?

man susidare ispudis, kad sitie kursai yra visai nemokantiems anglu kalbos, ar tinka ir pazengusiems?
Atsakyti
Vėl organizuojami Kolibrio kursai. Gal vis delto yra mamyčių, kas dalyvavo ir kokie rezultatai?
Atsakyti
Ir mane domintu atsiliepimai apie tuos anglu k. kursus Kolibrio metodu g.gif
Atsakyti
Buvau anglų k. kursuose š.m. birželio mėn. Pasiekimai tokie:
- lengvai įsimenu naujus žodžius;
- sakinyje nemaišau laikų ir žinau kokį kada naudoti;
- sakiniai nebestringa. Galiu normaliai kalbėti.
- lengva mokytis toliau savarankiškai.

Esu didelė skeptikė, tai dariau viską, kad įsitikinčiau jog tai veikia:
- buvau užsienyje ir kalbėjau angliškai, bet susikalbėjau gerai.
- žiūriu filmus be subtitrų , nes jie pradėjo labai maišyti
- specialiai užsiregistravau į forumus, susiradau pažįstamų užsieniečių ir su jais kalbu per skyp'ą, susirašinėju.
- darbe klientams rašau laiškus ir kalbu telefonu.

Daugiau nebeturiu fantazijos kaip patikrinti, kad anglų kursai buvo neveiksmingi -smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambeklė @ 2013 08 06, 13:58)
Buvau anglų k. kursuose š.m. birželio mėn.  Pasiekimai tokie:

- specialiai užsiregistravau į forumus, susiradau pažįstamų užsieniečių ir su jais kalbu per skyp'ą, susirašinėju.

Daugiau nebeturiu fantazijos kaip patikrinti, kad anglų kursai buvo neveiksmingi -smile.gif

Kaip smagu skaityti thumbup.gif
Aš irgi buvau jau kursuose ("Milijono vertės skaitymas") - labai patiko ir dabar ir į "Kolibrio" užsirašiau. Irgi, tikiuosi, kad duos naudos smile.gif
O, sakykite, prašau, ar prieš tai buvote mokiusis mokykloje/universitete ar kursuose šios kalbos? g.gif Ar pradėjote "nuo 0"?
Ir - kokį paketą ėmėte: savaitgalinį ar tą 7 dienų?
Atsakyti
Kaži kiek Karalius moka už tuos komentarus? smile.gif))

QUOTE(Bambeklė @ 2013 08 06, 13:58)
Buvau anglų k. kursuose š.m. birželio mėn.  Pasiekimai tokie:

Atsakyti
Lankiau ir aš tuos kursus, ėmiau visą savaitę. Kai neturi kompaniono, su kuriuo pasikalbėtum, nelabai tos naudos ir yra. Visa informacija ir jo nemokamoj knygutėj apie Kolibrio metodą yra. Kaip kažkas pastebėjo, Karalius taip giria savo metodą, bet per visus kursus turbūt nei vieno sakinio angliškai nepasakė, visos gramatikos ir sakinių moko pasamdyta anglų kalbos mokytoja. Jei būtų kažkoks palaikymas po tų kursų, gal būtų daugiau naudos, o dabar kai išeini po sėdėjimo kiaurą parą ir po to visiška tyla, dingsta ta motyvacija. Pažadų buvo daug, o kai rašai po to laiškus ir reikalauji, ko buvo žadėta, nieko negauni ir dar kaltas pasijauti, kad paprašei. Buvo sakyta, kad galėsim dalyvauti kituose kursuose nemokamai tiek kartų, kiek norėsim, po to jau skelbiama, kad tik tris kartus. Žodžiu, tinkama tiems, kuriems negaila tokios sumos ir kuriems reikia tik kažkokio variklio, kuris pastumtų pirmyn, o toliau jau pats važiuotum. O man gaila pinigų už kelias knygutes, cd ir dežutę su keliais šimtais žodžių.
Vakarais dar ėmiau piešimo kursus už 150lt, davė piešimo sąsiuvinį su pieštuku ir pamokė, kaip nukopijuot piešinį. Tiek ir geroj knygoj daug pigiau būčiau sužinojus..
Atsakyti
Mano drauge lanke. Po kursu buvo kaip kokia sektante uzhipnotizuota. Deja kaip nieko nesuprato angliskai taip nieko nesupranta. Paklausykit atsiliepimu - visi sako, kad PATIKEJO, jog anglu kalba lengva ismokti. Karalius irgi patikejes stovi, bet angliskai tyli... O jau kaina ir dar tos istorijos, kad paskutiniai kursai. Daugiau nebus. Po tokiu pasakojimu, kad daugiau nebus bet kas skamba lyg makaronu kabinimas, nes aisku, kad kalba irnzada bet ka, o atsakomybe uz tai ka kalba - nulis. Zodziu, pirma reikia nustot meluot per akis, kad zmones tiketu ir tokius pinigus moketu.
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2013 10 07, 14:13)
ir dar tos  istorijos, kad paskutiniai kursai. Daugiau nebus. .

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...

Čia trumpa, greit randama priešistorė.
Pgl. Kolibrį mokysiu jaunėlį anglų kalbos. Po metų parašysiu.
Medžiaga - nemokama knyga, youtube. Manau, to pakaks.
Atsakyti