Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(leuleu @ 2007 11 07, 14:17)
Aš savo pirmąjį vaikiną gimdžiau Antakalny, o antrą - BAK, nors ir pas tą pačią gydytoją. Dėl gimdymo tai panašiai, bet tos dvi dienos po gimdymo vertos tų kelių tūkstančių viršaus biggrin.gif O ir gimdom gi ne kasdien, aš jau turbūt pasutinį kartą g.gif Apie BAK tik geriausi atsiliepimai.

Dziaugiuosi, kad geri pas jus atsiliepimai. 4u.gif
O as tai visai pasimeciau. Net nezinau, kam isties teikti didesni prioriteta: norisi ir komforto ir gydytojo, atliekancio skubius sprendimus ekstra atveju. g.gif O gal cia visos yra patenkintos, kurioms ir taip buvo lengvi gimdymai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 11 07, 14:14)
O as tai visai pasimeciau. Net nezinau, kam isties teikti didesni prioriteta: norisi ir komforto ir gydytojo, atliekancio skubius sprendimus ekstra atveju. g.gif O gal cia visos yra patenkintos, kurioms ir taip buvo lengvi gimdymai? g.gif

Panasu, kad buta cia ivairiu gimdymu...Cia dirba labai geri daktarai, ir manau gimdanciai mamytei nekils rupesciu del to, kad kazkas nespeja priimineti sprendimu, daktarai tie patys dirba ir viesose ligonineje, visi labai geri ir kvalifikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 11 07, 14:14)

na manau gimdymų buvo tikrai įvairių ir jei gimdymas baigiasi neplanuotu cezariu, tai manau pavadinti jo "lengvu" tikrai negalima. smile.gif o šiaip tai gydytojai dirbantys BAK"e dirba ir kitose ligoninėse, tai patirties manau turi pakankamai, tik kad BAK;e jie manau gali skirti kaip tik augiau dėmesio vienai gimdyvei ir priimti tinkamą sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2007 11 09, 13:02)
na manau gimdymų buvo tikrai įvairių ir jei gimdymas baigiasi neplanuotu cezariu, tai manau pavadinti jo "lengvu" tikrai negalima. smile.gif o šiaip tai gydytojai dirbantys BAK"e dirba ir kitose ligoninėse, tai patirties manau turi pakankamai, tik kad BAK;e jie manau gali skirti kaip tik augiau dėmesio vienai gimdyvei ir priimti tinkamą sprendimą.

Kai kalbėjau su savo gydytoju, tai klausinėjau apie visokius galimus pavojus ir komplikacijas. Domėjausi ar tikrai verta gimdyti BAK, ar saugumas bus grantuotas ir pan. Tai man nuoširdžiai rekomendavo bandyti čia jei tik finansai leidžia mirksiukas.gif . Dėl komplikacijų, tai jie iš esmės gali viską padaryti: tiek neplanuotą cezarį, tiek gimdos valymą jeigu placenta neatsidalina ir t.t. Faktiškai visas galimybes suteikti būtiną medicininę pagalbą turi. Todėl kas dėl gimdymo, tai užteks ir daktarų kvalifikacijos ir ten esamų medicinos priemonių, o dėmesio sulauksi tikrai daugiau.

Kitas klausimas naujagimis? Tiesa ta, kad neišnešiotiems jie sąlygų neturi, todėl ir apsidraudžia priimti gimdymus tik nuo 37 sav. Prie naujagimio bus profesionali neonatologė, kuri esant reikalui gali likti ir per visą naktį (na, tas aišku papildomai kainuoja), tai dėmesio mažiukui vis tiek bus daugiau nei klinikose mirksiukas.gif . O jeigu rimtesnė bėda, širdies yda ar pan., tai vistiek naujagimis bus vežamas į Santariškes kur jis begimtų, tai šioje vietoje didelio skirtumo nematau schmoll.gif

Manau, kad ten yra pakankamai saugu, vis tiek BAKe gimdymas vyks su profesionalia priežiūra mirksiukas.gif , o ne namuose su pribūvėja doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 10, 10:25)
Kai kalbėjau su savo gydytoju, tai klausinėjau apie visokius galimus pavojus ir komplikacijas.  Domėjausi ar tikrai verta gimdyti BAK, ar saugumas bus grantuotas ir pan. Tai man nuoširdžiai rekomendavo bandyti čia jei tik finansai leidžia mirksiukas.gif . Dėl komplikacijų, tai jie iš esmės gali viską padaryti: tiek neplanuotą cezarį, tiek gimdos valymą jeigu placenta neatsidalina ir t.t. Faktiškai visas galimybes suteikti būtiną medicininę pagalbą turi. Todėl kas dėl gimdymo, tai užteks ir daktarų kvalifikacijos ir ten esamų medicinos priemonių, o dėmesio sulauksi tikrai daugiau.

Kitas klausimas naujagimis? Tiesa ta, kad neišnešiotiems jie sąlygų neturi, todėl ir apsidraudžia priimti gimdymus tik nuo 37 sav. Prie naujagimio bus profesionali neonatologė, kuri esant reikalui gali likti ir per visą naktį (na, tas aišku papildomai kainuoja), tai dėmesio mažiukui vis tiek bus daugiau nei klinikose mirksiukas.gif . O jeigu rimtesnė bėda, širdies yda ar pan., tai vistiek naujagimis bus vežamas į Santariškes kur jis begimtų, tai šioje vietoje didelio skirtumo nematau schmoll.gif

Manau, kad ten yra pakankamai saugu, vis tiek BAKe gimdymas vyks su profesionalia priežiūra mirksiukas.gif , o ne namuose su pribūvėja doh.gif .

ir iš esmės būna net keli gydytojai. PAs mane pvz. buvo 2 ginekologai, akušerė, anestiziologas ir turbūt neonatologė, dar sesutė gal... aš manau kad pagrindinsi minusas BAK'e yra būtent kaina, nes sumos tikrai nemažos, o profesionalumas, priežiūra tai tikrai viskas tvarkoj.
Atsakyti
O aš kaip prieš kelias dienas kalbėjausi su savo ginekologe, tai ji kaip tik nerekomendavo čia gimdyti, geriau jau Vaisingumo klinikoje. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloe: 12 lapkričio 2007 - 11:03
QUOTE(Chloe @ 2007 11 12, 10:57)
O aš kaip prieš kelias dienas kalbėjausi su savo ginekologe, tai ji kaip tik nerekomendavo čia gimdyti, geriau jau Vaisingumo klinikoje.  unsure.gif

kodel? g.gif
na nors pora argumentu...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 11 13, 09:02)
Va cia ir yra didziausias privalumas...BEt as tai noreciau, kad jis pats galetu...Cia biski tundriskas klausimas, bet ar nereikia nieko moketi, kaip viesose istaigose, kai tariesi su konkreciu gyd., dirbanciu BAK'E???

tikrai ne. niekam nei cento.
viskas iskaiciuota i suma, kuria sumokesi pagal sutarti.
Papildyta:
QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 11 05, 08:48)
Mergaites, o gal kuri gimdete BAK,bet su savu gydytoju, kuris BAK`e nedirba? g.gif Kiek tokiu atveju mokejote BAK ir tam gydytojui? Ir apskritai, ar apsimoka galvoti apie toki varianta? g.gif

teisingai kazkuri rase, kad tai reiskia +500lt. Taciau pagalvok ar verta.
Mano mazyles gimdyma priemes ginekologas, dirbantis su BAK, po to lanke mane kasdien, atsake i visus klausimus ir t.t. Jauciausi rami, priziureta. Vistiek geriau, kai ateina kazkas, apziuri.Ir del kraujavimo, ir del zaizdeliu, jei neduok dieve jos bus. Noresi kazko paklaust tikrai.
O ar ginekologas, priemes gimdyma, gales paskui tave apziureti, atvykti i palata kol busi klinikoje ir pan. Gal tai pades apsispresti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 13, 08:57)
Aišku mirksiukas.gif . Aš tai su jos vyriškiu tariuosi, bet jis jau užsiminė, kad jeigu tuo metu negalės mano gimdymo priimti, tai atiduos mane į žmonelės rankas biggrin.gif

thumbup.gif aš ryt einu, tai noriu paklausti apie vadinamą "komandą", nes pgl sutartį priklauso 2 gydytojam būt per gimdymą, tai kaži gal jie šeimyniškai, nes kaip akušerė bake sakė, kad gydytojas pats dažniausiai žmones surenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2007 11 13, 23:25)
thumbup.gif  aš ryt einu, tai noriu paklausti apie vadinamą "komandą", nes pgl sutartį priklauso 2 gydytojam būt per gimdymą, tai kaži gal jie šeimyniškai, nes kaip akušerė bake sakė, kad gydytojas pats dažniausiai žmones surenka  ax.gif

Pasiklausinėk ir būtinai papasakok, nes aš šito kažkaip ir nepaklausiau, o kadangi neturėjau dar sutarties tai net nežinojau, kad turi būti 2 gydytojai thumbup.gif .

Gėliuk, o tu pasirašant sutartį jau mokėjai kokį nors avansą?
Nes aš vat galvoju ar galima pasirašius sutartį paskui vistiek važiuoti į parastus gimdymo namus gimdyt? g.gif . Na, tarkim 37 savaitę aš gerai jaučiuosi, viskas OK, pasirašau sutartį, o paskui pamatau, kad tarkim vaikas didelis ir tikrai cezario reikės arba vaisius atsisėdo, susiskersavo ir pan. Tai ar galiu paskui atsisakyti ten gimdyti ar vistik prarasiu kažkokius pinigus atsisakiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 14, 08:04)
Tai ar galiu paskui atsisakyti ten gimdyti ar vistik prarasiu kažkokius pinigus atsisakiusi g.gif

uztat ir yra tas 37 sav terminas iki kurio jau buna daugmaz aishku ar didelis tas vaikas ar ne, ar bus planinis cearis del kazkokiu kitu priezaschiu, o nuo 37 sav vaikelis jau retai kada beapsiverchia...bet jei taip ir nutiktu ar kazkas kito jau gimdymo eigoje tai tiesiu taikyniu tave i vietine operacine ir daro ta pati cezari be jokiu problemu (uztat ir budi visa komanda).
pasirashant sutarti reikia sumoketi 1/3 sumos avansa. veliau aishku gali persigalvoti ir vazhiuoti gimdyti kitur, tachiau avanso nebeatgauni.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 14, 08:04)

Gėliuk, o tu pasirašant sutartį jau mokėjai kokį nors avansą?
Nes aš vat galvoju ar galima pasirašius sutartį paskui vistiek važiuoti į parastus gimdymo namus gimdyt? g.gif . Na, tarkim 37 savaitę aš gerai jaučiuosi, viskas OK, pasirašau sutartį, o paskui pamatau, kad tarkim vaikas didelis ir tikrai cezario reikės arba vaisius atsisėdo, susiskersavo ir pan. Tai ar galiu paskui atsisakyti ten gimdyti ar vistik prarasiu kažkokius pinigus atsisakiusi g.gif

kadangi pasirašinėjau sutartį paprastam gimdymui, kuris kainuoja 4100 lt (bent jau cezario nežada, o extrinių atvejų neišvengsi...), tai avansas buvo 1500 lt. Likusi suma, kai pagimdai. Pinigus manau prarasi, nors tiesą sakant nesigilinau blush2.gif o 37 savaičių jau matyt viską žinosi mirksiukas.gif
šnekėjau su savo gytytoja, tai ji atsiveš komandą, tai jai reiks kuo greičiau skambint ax.gif jau ruošiuosi, nes atsidarymas 4 cm, nebeaišku kiek trauksiu, nors tik 37 savaitės su trupučiu - laiku sutartį pasirašiau thumbup.gif
Atsakyti