Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(vdj @ 2007 11 25, 09:49)
Sveika, ne, ligonių kasos su jais neturi nieko bendro.... pas juos galioja tik įvairūs med.draudimai, viskas pas juos puslapyje parašyta. Aš ten lankausi pas gydytoją nėštumo priežiūrai, tai esu labai patenkinta, nes vis dar esu sėkmingai nėščia ir labai laukiu savo mažiuko, nors buvo laaaaaaaabai didelių bėdų pačioje pradžioje doh.gif

Na, kaip tai neturi nieko bendro?.. 1500LT kompensuoja, jei esi soc. drausta. Aišku, bendra suma didelė, bet pusantro tūkstančio irgi nemažai.
Gimdžiau BAKe spalio pabaigoje, gydytojas sakė, kad nuo lapkričio didėja kainos, tai nežinau, kiek kainuoja, bet ligonių kasų kompensuojama suma, kiek žinau, nesikeičia.

O šiaip - jei tik galit - gimdykit BAKe (nežinau, kaip kitose privačiose klinikose, turbūt panašiai). Aš neturiu su kuo palyginti, bet viskas praėjo taip puikiai, kad tik gimdyt ir gimdyt lotuliukas.gif O sesuo ten pagimdė savo trečią, tai sakė - nesulyginama su jokiomis ligoninėmis.
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2007 11 25, 21:54)
turi turi

niu vat gražiausiai doh.gif o kodėl manęs BAK'e niekas apie tai neinformavo g.gif keista kažkaip... bet jeigu teisingai supratau, jų www nurodytos kainos jau minusavus kompensuojamą sumą, tai skirtumo nedaro
Atsakyti
QUOTE(vdj @ 2007 11 25, 23:50)
niu vat gražiausiai doh.gif  o kodėl manęs BAK'e niekas apie tai neinformavo g.gif keista kažkaip... bet jeigu teisingai supratau, jų www nurodytos kainos jau minusavus kompensuojamą sumą, tai skirtumo nedaro

Puslapyje kainos neminusavus kompensacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vdj @ 2007 11 25, 22:50)
niu vat gražiausiai doh.gif  o kodėl manęs BAK'e niekas apie tai neinformavo g.gif keista kažkaip... bet jeigu teisingai supratau, jų www nurodytos kainos jau minusavus kompensuojamą sumą, tai skirtumo nedaro

Nu, nemanau, kad minusavus, nes pas juos daug uzsienieciu, ambasadu darbuotoju gydosi, o ju ligoniu kasos nedengia
Atsakyti
Del kompensavimo, tai kompensuoja, bet vilniuje registruoties asmenims,ta prasme vilniaus teritorine ligoniu kasa, nes jei esi is Panevezio, tai tau nekompensuoja...As susitvarkiau dokumentus, nes pagal dokumentus irgi buvau ne vilniete, nors jau 5 metai cia gyvenu..
Atsakyti
QUOTE(NeringaJu @ 2007 12 02, 01:18)
Zmuidzinaite.

thumbup.gif

Priesh keleta savaiteliu ir savo stebukleli gimdzhiau BAK'e su Jurate Zmuidzinaite bei aushere Nadezda thumbup.gif
Iki shiol esu kazkokioje euforijoje nuo to kad pati kiek per gimdima tiek kitas dienas jauchiau ju motinishka globa, o su mano veikeliu buvo elgtasi lyg su karalishkos sheimos palikuoniu (na man kaip ir kiekvienai mamai jis toks ir yra wub.gif ).
Aishku pats gimdymas nera pats maloniausiai dalykas pasaulyje, bet viskas praejo taip sklandzhiai ir profesionaliai, kad visi skausmai trsi pasidenge minkshta pukine skraiste.
Visa komanda dirbo tikrai profesinaliai thumbup.gif
Kaiishsirashinejom daktare paklause kaip pati po visko dabar jauchiuosi, ar buvo baisu ir as negavau blogu emociju? ilgai negalvousi ir besishypsanti pasakiau kad noresiu dar vaiku ir kad jie taip pat gimtu chia 4u.gif

Tad visosm skaichuojanchiom paskutines savaiteles linkiu daug nesukti galvos ir nesijaudinti, o atsipalaiduoti ir ramiai laukti susitikimo su savo vaikeliu wub.gif
Viskas tikrai bus nuostbu wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Niekada nerasiau i supermamos puslapi, bet paskaitydavau. Siandien prisiregistravau tam, kad galeciau pasidalinti savo patirtimi BAK'e.

2007 11 29 diena sioje klinikoje pasauli isvydo mano sunus Emilis Benas. Gimdyma isivaizdavau baisiau negu atrode. Nezinau, kas tai leme ar profesionali komanda, kuri buvo su manimi, ar rami aplinka, pasakiskas gydytojas Gricius, akusere Nadia, ar mano pacios nusistatymas, bet tikrai esu be galo dekinga siems zmonems. Noreciau dar karta pagirti gydytoja Griciu, nes jis ne tik nuostabus, kvalifikuotas, protingas, bet ir l.geras zmogus, kuris yra be galo ramus ir guoziantis savo sypsena.
Pats gimdymas Bak'e irgi turi daug privalumu - tai jauki aplinka, kur palatoje yra paruosta lovyte ir vaikui, ir vyrui, aplink visada burys gydytoju, kurie lanko kas pusvalandi ir tikrina tiek vaiko, tiek mamos sveikata.
Man buvo sunkiausia atsigauti po gimdymo, nes po 8 valandu gimdymo neisistate vaiko galvyte i dubens kaulus ir teko daryti cezari, todel po cezario tikrai negalejau patiketi, kad vel jausiuos gerai ir tik akuseres Rasos deka, kuri mane priziurejo po cezario siandien jauciuosi puikiai. Rasa padejo rupintis savimi, vyra ismoke piziureti sunu, kad pati viska ismokau is savo vyro.

Tiesa pasakius, nezinau ar galima isivaizuoti geresne vieta gimdymui su geresniais ir profesionaliais gydytojais. Dar dabar jauciu euforija del rupescio, nuostabaus sunaus ir pagalbos, kuria gavau BAK'e.

Dar karta noriu padekoti Griciui, akuserei Nadiai (padejusiai gimdyti), akuserei Rasai(padejusiai atsigauti po gimdymo).

Tai pats geriausias mano sprendimas ir galiu pasakyti, kad kaina verta kiekvieno cento.

Sekmes visoms besilaukiancioms
Atsakyti
QUOTE(Gintareamber @ 2007 12 05, 13:26)
Sveiki,

Niekada nerasiau i supermamos puslapi, bet paskaitydavau. Siandien prisiregistravau tam, kad galeciau pasidalinti savo patirtimi BAK'e.

2007 11 29 diena sioje klinikoje pasauli isvydo mano sunus Emilis Benas. Gimdyma isivaizdavau baisiau negu atrode. Nezinau, kas tai leme ar profesionali komanda, kuri buvo su manimi, ar rami aplinka, pasakiskas gydytojas Gricius, akusere Nadia, ar mano pacios nusistatymas, bet tikrai esu be galo dekinga siems zmonems.  Noreciau dar karta pagirti gydytoja Griciu, nes jis ne tik nuostabus, kvalifikuotas, protingas, bet ir l.geras zmogus, kuris yra be galo ramus ir guoziantis savo sypsena.
Pats gimdymas Bak'e irgi turi daug privalumu - tai jauki aplinka, kur palatoje yra paruosta lovyte ir vaikui, ir vyrui, aplink visada burys gydytoju, kurie lanko kas pusvalandi ir tikrina tiek vaiko, tiek mamos sveikata.
Man buvo sunkiausia atsigauti po gimdymo, nes po 8 valandu gimdymo neisistate vaiko galvyte i dubens kaulus ir teko daryti cezari, todel po cezario tikrai negalejau patiketi, kad vel jausiuos gerai ir tik akuseres Rasos deka, kuri mane priziurejo po cezario siandien jauciuosi puikiai. Rasa padejo rupintis savimi, vyra ismoke piziureti sunu, kad pati viska ismokau is savo vyro.

Tiesa pasakius, nezinau ar galima isivaizuoti geresne vieta gimdymui su geresniais ir profesionaliais gydytojais. Dar dabar jauciu euforija del rupescio, nuostabaus sunaus ir pagalbos, kuria gavau BAK'e.

Dar karta noriu padekoti Griciui, akuserei Nadiai (padejusiai gimdyti), akuserei Rasai(padejusiai atsigauti po gimdymo).

Tai pats geriausias mano sprendimas ir galiu pasakyti, kad kaina verta kiekvieno cento.

Sekmes visoms besilaukiancioms

Sveikinu, Gintareamber, suslikaukus sunaus!
Perskaiciau tavo gimdymo istorija ir dar karta prisiminiau, kaip pries tris savaites pati gimdziau BAK'e. Tiesa sakant, keikviena karta susijaudinu, kai apie tai pagalvoju, ir asaros pradeda byreti... Zinoma, tik del to, kad geri prisiminimai uzplusta bigsmile.gif
Tik dar karta noreciau prisijungti prie siltu zodziu ten dirbantiems medikams, ir ypac toms pacioms jau minetoms akuserems - Nadiai ir Rasai. Nadia man padejo pirmasias dvi naktis su kudikiu, o Rasa - nereali moteris, padejo kiekviename zingsnyje po Cezario operacijos. Ir R.Ziobakui-dar karta silciausi zodziai.
Sekmes su vaikuciu, kantrybes ir kuo daugiau dziugiu akimirku!
Atsakyti
Sveikos,

ir as pries 7 dienas pagimdziau BAK'e suneli. Tikrai nesitikejau tokio rupestingumo ir profesionalumo. Buvo planuotas naturalus gimdymas (ne cezaris) KAdangi buvo nubege vandenys, tai lasino skatinamuosius, o leliukas pilve kazkaip uzspausdavo vis virkstele ir tonai krisdavo. Visa komanda visa laika buvo su manimi, buvo iskviesta ir operacines pagalba. Taciau akuseres Nadios ir gydytojos Variakojienes deka, mazylis pasauli isvydo naturaliu budu ir per 5 valandas nuo atvaziavimo i klinika . plysimu jokiu nebuvo o ir pogymdyvine prieziura fantastiska thumbup.gif
Dabar su vyru musu maziuko atejima prisimename kaip nuostabiausia ivyki musu gyvenime. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2007 11 10, 16:09)
ir iš esmės būna net keli gydytojai. PAs mane pvz. buvo 2 ginekologai, akušerė, anestiziologas ir turbūt neonatologė, dar sesutė gal... aš manau kad pagrindinsi minusas BAK'e yra būtent kaina, nes sumos tikrai nemažos, o profesionalumas, priežiūra tai tikrai viskas tvarkoj.

uogelle, ar tik mes nekartu bake gulejom wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o pvz kai nubego vandenys ar pirmieji saremiai buvo, jus is karto vaziavote??? Ar buvo kuriai, kad nusiunte atgal namo kazkiek pabuti???

Ir dar, ar tos gimdymo patalpos yra BAK-e antram aukste??? Kai ejau i konsultacija pirmam aukste, kazkaip susimasciau, negi viskas ten telpa? O gal koks kitas pastatas yra salia netoliese???
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2007 12 26, 16:07)
uogelle, ar tik mes nekartu bake gulejom wink.gif  4u.gif

na labai gali būti kad panašiom dienom gimdem, tai aš manau kad kai atvažiavau jus jau galėjo išrašinėti...o šiaip pirmomis dienomis tai niekur neišėjau iš palatos tai susitkt manau nelabai galėjom smile.gif
Atsakyti