QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 04, 07:03)
Mrs Ieva, koks grazus nuostabus Tavo vaikutis
Oi, kaip nenoreciau cezario, bet aisku bus kaip lemta...Na o bajeriu tokiu metu tikrai nenoreciau

, noriu ramybes...Bet gal jie i kiekviena atsizvelgia, tikiuosi...
aciu labai
as tai labai dziaugiuosi kad buvo cezaris man, kazkaip kai paskaitau naturaliai gimdziusiu istorijas kiek jas skausmas prikankina tai man darosi siurpu
o man viskas buvo greitai, be skausmo ir be kankinimosi nei man nei mano mazytei. siais laikais tie cezariai visai kitokie negu dare juos pvz musu mamoms
Papildyta:
QUOTE(uogelle @ 2008 01 04, 08:23)
as gimdziau pas Griciu. Labai korektiskas ir taktiskas gydytojas. o anestiziologas tai berods vardu Laimis, pavardes irgi nzn. Siaip manau kad gali buti tas pats, nors man anekdotu ir nepasakojo

Toks su akinukais?
o tu pagimdei LT ir kiek laiko buvo mazytei kai isvaziavot is LT?
Papildyta:
Tai vat būtent kad jei lemta tai nepabėgsi nuo to cezario

MAno lelytė ilgą laiką sėdėjo, tai jau mintyse buvau pasiruošusi ir cezariui, bet po to apsivertė ir dėl padėties buvo galima gimdyti natūraliai, bet taip jau susidėliojo viskas kad vis tiek teko gimdymą baigti cezariu...
taip, as pagimdziau LT ir po 7 savaiciu isskridom i Londona, kelione praejo labai gerai, leliukas visa laika pramiegojo

beje atskridau i LT 35 savaiciu tai irgi mane cia esancios drauges atkalbinejo, sake lektuve pagimdysiu, bet visai nieko nepajutau per skrydi.