Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(Burbulytis @ 2007 12 27, 17:14)
Mergaites, o pvz kai nubego vandenys ar pirmieji saremiai buvo, jus is karto vaziavote??? Ar buvo kuriai, kad nusiunte atgal namo kazkiek pabuti???

geriausia pasiskambinti savo gydytojui, pas kuri gimdysi, ir pasitarti-ar jau vaziuoti, ar dar pabuti namie. bent jau as taip dariau. nors man vandenys nebuvo nubege, bet saremiai prasideje.

QUOTE(Burbulytis @ 2007 12 27, 17:14)
Ir dar, ar tos gimdymo patalpos yra BAK-e antram aukste??? Kai ejau i konsultacija pirmam aukste, kazkaip susimasciau, negi viskas ten telpa? O gal koks kitas pastatas yra salia netoliese???

operacine ir visos palatos yra 2aukste. bet ten yra liftas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2007 12 27, 16:05)
na labai gali būti kad panašiom dienom gimdem, tai aš manau kad kai atvažiavau jus jau galėjo išrašinėti...o šiaip pirmomis dienomis tai  niekur neišėjau iš palatos tai susitkt manau nelabai galėjom  smile.gif

nu jo kai mus israsinejo tai sake kad atvaziavo nauja gimdyve, tai klausiau ar cezaris, sake ne, ramiai sau saremiauja, tikriausiai buvai tu, tai idomu kaip tau praejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

planuoju gimdyti Bak'e ir norėjau paklausti, jeigu normalaus gimdymo metu vis dėlto įvyksta plyšimas (arba įkerpama) ir tenka siūti, ar už tai papildomai skaičiuojama?
Atsakyti
QUOTE(vdj @ 2008 01 03, 09:38)
Sveikos, merginos,

planuoju gimdyti Bak'e ir norėjau paklausti, jeigu normalaus gimdymo metu vis dėlto įvyksta plyšimas (arba įkerpama) ir tenka siūti, ar už tai papildomai skaičiuojama?

Man dideliu plysimu nebuvo, tai negali pavadinti net plysimai, po viena siule tik uzkabino ir viskas. Bet papildomai nieko nemokejau. Papildomai moketi reiktu jei butu panaudotos pavyzdziui kazkokios priemones - jei placenta neatsoka, tai valyma daro, tuomet papildomai gali buti ir paskaiciuota. Siulau paciai pasiskambinti ir uzsiregistruoti pas kuria nors gydytoja ir ten viska isaiskins, nes registraturoje nelabai kas ten gaudosi. Viska kontroliuoja (sutarciu pasirasyma, pinigeliu sumokejima ir pan.) akusere Rasa.
Atsakyti
Kas planuoja gimdyti BAK"e geguzes menesi apie viduri????????Ieskau draugu:)
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 02, 23:33)
nu jo kai mus israsinejo tai sake kad atvaziavo nauja gimdyve, tai klausiau ar cezaris, sake ne, ramiai sau saremiauja, tikriausiai buvai tu, tai idomu kaip tau praejo smile.gif

tai tuomet tikrai aš ten buvau:) ramiai sau sarėmiavau, anestiziologas vsi ateidavo paklaust ar dar nenoriu epidūro, bet baigėsi viskas cezariu... nes labai ilgai užsitęsė procesas... ir žodžiu diagnozė per lėta gimdymo veikla ar kažkaip pan.
o tu pati gimdei?
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2008 01 03, 17:13)
tai tuomet tikrai aš ten buvau:) ramiai sau sarėmiavau, anestiziologas vsi ateidavo paklaust ar dar nenoriu epidūro, bet baigėsi viskas cezariu... nes labai ilgai užsitęsė procesas... ir žodžiu diagnozė per lėta gimdymo veikla ar kažkaip pan.
o tu pati gimdei?

nea, man irgi buvo cezaris, nes vaikucio sirdutes toniukai pradejo dingti, o pas kokia tu gydytoja?
as pas Ziobakiene, labai patenkinta, bijojau gimdymo kaip siaubo didziausio, bet tas cezaris taip greit praejo,zinoma nelengva buvo atsigauti, bet viskas thumbup.gif
ir idomu ar tas pats pas mus anestiziologas buvo, nes tas kur pas mane tai toks prie bajerio, anekdotus man pasakojo kol mane operavo biggrin.gif bet as jo pavardes nezinau.
o dabar mes atrodom taip smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Mrs Ieva, koks grazus nuostabus Tavo vaikutis wub.gif

Oi, kaip nenoreciau cezario, bet aisku bus kaip lemta...Na o bajeriu tokiu metu tikrai nenoreciau unsure.gif , noriu ramybes...Bet gal jie i kiekviena atsizvelgia, tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 03, 22:05)
nea, man irgi buvo cezaris, nes vaikucio sirdutes toniukai pradejo dingti, o pas kokia tu gydytoja?
as pas Ziobakiene, labai patenkinta, bijojau gimdymo kaip siaubo didziausio, bet tas cezaris taip greit praejo,zinoma nelengva buvo atsigauti, bet viskas  thumbup.gif
ir idomu ar tas pats pas mus anestiziologas  buvo, nes tas kur pas mane tai toks prie bajerio, anekdotus man pasakojo kol mane operavo  biggrin.gif  bet as jo pavardes nezinau.
o dabar mes atrodom taip smile.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image

as gimdziau pas Griciu. Labai korektiskas ir taktiskas gydytojas. o anestiziologas tai berods vardu Laimis, pavardes irgi nzn. Siaip manau kad gali buti tas pats, nors man anekdotu ir nepasakojo biggrin.gif Toks su akinukais?
o tu pagimdei LT ir kiek laiko buvo mazytei kai isvaziavot is LT?

Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 04, 08:03)

Oi, kaip nenoreciau cezario, bet aisku bus kaip lemta...Na o bajeriu tokiu metu tikrai nenoreciau unsure.gif , noriu ramybes...Bet gal jie i kiekviena atsizvelgia, tikiuosi...

Tai vat būtent kad jei lemta tai nepabėgsi nuo to cezario verysad.gif MAno lelytė ilgą laiką sėdėjo, tai jau mintyse buvau pasiruošusi ir cezariui, bet po to apsivertė ir dėl padėties buvo galima gimdyti natūraliai, bet taip jau susidėliojo viskas kad vis tiek teko gimdymą baigti cezariu...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 04, 07:03)

aciu labai 4u.gif
as tai labai dziaugiuosi kad buvo cezaris man, kazkaip kai paskaitau naturaliai gimdziusiu istorijas kiek jas skausmas prikankina tai man darosi siurpu unsure.gif
o man viskas buvo greitai, be skausmo ir be kankinimosi nei man nei mano mazytei. siais laikais tie cezariai visai kitokie negu dare juos pvz musu mamoms ax.gif
Papildyta:
QUOTE(uogelle @ 2008 01 04, 08:23)
as gimdziau pas Griciu. Labai korektiskas ir taktiskas gydytojas. o anestiziologas tai berods vardu Laimis, pavardes irgi nzn. Siaip manau kad gali buti tas pats, nors man anekdotu ir nepasakojo biggrin.gif  Toks su akinukais?
o tu pagimdei LT ir kiek laiko buvo mazytei kai isvaziavot is LT?
Papildyta:
Tai vat būtent kad jei lemta tai nepabėgsi nuo to cezario  verysad.gif MAno lelytė ilgą laiką sėdėjo, tai jau mintyse buvau pasiruošusi ir cezariui, bet po to apsivertė ir dėl padėties buvo galima gimdyti natūraliai, bet taip jau susidėliojo viskas kad vis tiek teko gimdymą baigti cezariu...

taip, as pagimdziau LT ir po 7 savaiciu isskridom i Londona, kelione praejo labai gerai, leliukas visa laika pramiegojo smile.gif beje atskridau i LT 35 savaiciu tai irgi mane cia esancios drauges atkalbinejo, sake lektuve pagimdysiu, bet visai nieko nepajutau per skrydi.
Atsakyti
As irgi gimdziau BAK, nors pries tai buvau nusprendus, kad gimdysiu antakalny. Kadangi su paruosiamaisiais saremiais buvau atsidurusi antakalny iki gimdymo, tai greitai persigalvojau smile.gif
Bak e gimdziau pas gydytoja R. Griciu. Tai tikrai geras, nuosirdus, kvalifikuotas gydytojas, apsupantis demesiu ir rupesciu. Jauciausi kaip namie. Naujus sutikom butent ten, taciau nuotaikos buvo kuo puikiausios. Aplinka kaip namuose, vyras visa para salia, akuseriu demesys ( aciu Nadiai ir Rasai), galimybe bet kada jas pasikviesti ir tt. taigi viskas super. Nors gimdziau pries 7 d, jauciuosi kuo puikiausiai ir gimdyma prisimenu tik su sypsena ( aisku gimdziau su nuskausminamaisiais). taigi jei tik leidzia galimybes, nedvejojant gimdykite BAk e.
Atsakyti
Mamytes, kokius daiktus (sau ir vaikuciui) reikia veztis vykstant gimdyti i BAK???

Ar kai uzsisakineji maista tenai, tai ieina i kaina???

Kiek dienu (su gimdymo diena) reikia likti BAK"e paprasto gimdymo, ir cezario atveju???

Ar sesutes padeda, parodo kaip priziureti naujagimi, ar verta eiti i prieziuros kursus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 07 sausio 2008 - 08:02