Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 07, 08:01)
Mamytes, kokius daiktus (sau ir vaikuciui) reikia veztis vykstant gimdyti i BAK???

Ar kai uzsisakineji maista tenai, tai ieina i kaina???

Kiek dienu  (su gimdymo diena) reikia likti BAK"e paprasto gimdymo, ir cezario atveju???

Ar sesutes padeda, parodo kaip priziureti naujagimi, ar verta eiti i prieziuros kursus???

as veziausi kelis "bambalius" vandens nes mane labai troskino. dar veziausi vaikiukui rubus parseivezti ir sau pizama, kojines. visa kita dave- tiek visas higienos priemones mamai ir vaikui, vaikui rubelius, naktinukus, vaistus, klizmutes ir tt. siaip praktiskai kaip ir nieko nereikia veztis.

net neatsimenu, mamyte maitinimas lygtais ieina i kaina, o tevelio ne. sutarty reiktu paziuret.

2 ir 4 dienas

palatoj yra mygtukas, kuri paspaudus ateina akusere, ji ziuriu, ar gydytojo nereikia kviesti. mygtuka spaudi kada galvoji, kad nesusitvarkai, neramu ir panasiai. visada ateina, padeda. viska parode kaip daryti, visus klausimus atsake. thumbup.gif

gali ir akusere viska pamokyti. bet mes su vru ejom i kursus, kad drasiau butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 04, 17:46)
aciu labai  4u.gif
as tai labai dziaugiuosi kad buvo cezaris man, kazkaip kai paskaitau naturaliai gimdziusiu istorijas kiek jas skausmas prikankina tai man darosi siurpu  unsure.gif
o man viskas buvo greitai, be skausmo ir be kankinimosi nei man nei mano mazytei. siais laikais tie cezariai visai kitokie negu dare juos pvz musu mamoms  ax.gif
Papildyta:

as pati pagimdziau. nors vos ne i gala buvo pradeta svarstyti cezario galimybe, nes labai tonai leliaus kritinejo, virkstele buvo apsisukusi. o del prisikankinimo, tai maziau siaubingu istoriju reikia klausyti. as pagimdziau per 6 h nuo vandenu nubegimo. su epiduru, aisku smile.gif vyras is viso visus saremius beveik pramiegojo, nes buvo naktis, o as nemiegojau, nes kaip sakaiu krisdavo vaiko tonai, tai buvo neramu. tai siaip gali sau pramiegoti gimdyma, atsikelti tik stumimui (kuris, nelabai malonus, aisku...) bet cia ne apie bak. gimdziau pas Ziobaka, bet pabaigoj ir Ziobakiene atejo i pagalba, ji mano vyrui labai patiko thumbup.gif Dziaugiuos, kad naturaliai pavyko pagimdyti.
Atsakyti
mrs.ieva, o i lektuva ramiai ileidzia 35 sav.? nes gi yra riba rods g.gif
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2008 01 07, 20:40)
mrs.ieva, o i lektuva ramiai ileidzia 35 sav.? nes gi yra riba rods g.gif

man rodos mes visai jau nuo temos nukrypom bet atsakysiu 4u.gif
as pergyvenau kad kabinsis prie manes kai su tokiu pilvuzu eisiu i lektuva, tai pasiemiau is savo daktares leidima skristi o ir siaip mano pilvukas buvo nelabai didelis, visi turbut galvojo kad dar kokie 7 menesiai biggrin.gif
siaip galima skristi iki 36 savaiciu.
Atsakyti
Gimdžiau šioje klinikoje. Jokių priekaištų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(didute @ 2008 01 11, 13:46)
Gimdžiau šioje klinikoje. Jokių priekaištų.  thumbup.gif

Didute, dziugu, please, placiau...Gi taip idomu...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 03, 18:07)
Kas planuoja gimdyti BAK"e geguzes menesi apie viduri????????Ieskau draugu:)

Labutis,

kaip tik tokiu metu ruosiuosi gimdyti BAK'e. O dabar galvoju ar verta eiti i gimdymo kursus. Skaiciau, kad kazkur nuo 30 sav. galima pradeti lankyti. Taigi, intensyviai mastau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2008 01 15, 11:22)
Labutis,
kaip tik tokiu metu ruosiuosi gimdyti BAK'e. O dabar galvoju ar verta eiti i gimdymo kursus. Skaiciau, kad kazkur nuo 30 sav. galima pradeti lankyti. Taigi, intensyviai mastau  g.gif

verta mirksiukas.gif
ir ne dėl to,kad gimdysi BAK, o šiaip labai įdomios ir naudingos paskaitėlės..
iš mūsų 7 porų lankančių kursus apie gimdymą, BAK planuoja gimdyti tik 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2008 01 15, 17:29)
verta mirksiukas.gif
ir ne dėl to,kad gimdysi BAK, o šiaip labai įdomios ir naudingos paskaitėlės..
iš mūsų 7 porų lankančių kursus apie gimdymą, BAK planuoja gimdyti tik 3 4u.gif

Tai zinoma, kad ne del gimdymo BAK. Tik visokiu nuomoniu girdejau, vienos sako, kad idomu ir pravercia igytos zinios gimdymo metu, o kitos, kad neverta jokiu kursu lankyt.

Va del to ir svarstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2008 01 16, 10:33)
Tai zinoma, kad ne del gimdymo BAK. Tik visokiu nuomoniu girdejau, vienos sako, kad idomu ir pravercia igytos zinios gimdymo metu, o kitos, kad neverta jokiu kursu lankyt.

Va del to ir svarstau  g.gif

Mes su vyru dabar vaikstom i Kudikio prieziura, o ir i pirmus du ciklus: Laukima ir Gimdyma ejom smile.gif Abu manom, kad lankyti verta ir idomu, ir naudinga ir ypac vyrui, kuris tikrai ne visada turi laiko knygas skaityt ax.gif
O del tos nuomones, kad neverta - manau, cia dazniausiai skeptiku nuomone wink.gif
Atsakyti
Verta, paciai ramiau, kai zinai kas dedasi ir kaip turetu buti, ka jauti ir kodel. kai parodo kaip elgtis su kudikiu, ko gali tiketis. jei yra gimdymo baime, daznai ji praeina po tokiu kursu.
O vyrams, jei ne medikai, tai labai pravartu, kad isivaizduotu ka patiria moteris, kaip padeti mamai, kad bent isivaizduotu kokia atsakomybe ir kruvis visa tai pakelti - isnesioti, pagimdyti, maitinti. Informacija gali priimti, gali atmesti, bet svarbu, kad ji butu
Atsakyti
Gal kas galite parasyti, kaip BAK'e ziurima i naturalu gimdyma, ar norinciai mamai sudaromos salygos judeti, pasirinkti padetis, patariama, kaip kvepuoti, kad maziau skaudetu ir pan.??? Turiu omeny, jei pati to nori, ar nepersa epiduro, skatinamuju ir kt.??? GAl yra tokiu mamyciu kurios BAK'e gimde naturaliai???
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 21, 09:24)
Gal kas galite parasyti, kaip BAK'e ziurima i naturalu gimdyma, ar norinciai mamai sudaromos salygos judeti, pasirinkti padetis, patariama, kaip kvepuoti, kad maziau skaudetu ir pan.??? Turiu omeny, jei pati to nori, ar nepersa epiduro, skatinamuju ir kt.??? GAl yra tokiu mamyciu kurios BAK'e gimde naturaliai???

Nors negimdziau ten, bet man atrodo, kad viskas, ka parasei, ten tikrai imanoma, tik tiek, kad anesteziologas vis vien pasiulys tau epidura, o tavo teise atsisakyti, tikrai nepirs prievarta, jei nenoresi. ax.gif
Atsakyti