QUOTE(Burbulytis @ 2008 01 07, 08:01)
Mamytes, kokius daiktus (sau ir vaikuciui) reikia veztis vykstant gimdyti i BAK???
Ar kai uzsisakineji maista tenai, tai ieina i kaina???
Kiek dienu (su gimdymo diena) reikia likti BAK"e paprasto gimdymo, ir cezario atveju???
Ar sesutes padeda, parodo kaip priziureti naujagimi, ar verta eiti i prieziuros kursus???
Ar kai uzsisakineji maista tenai, tai ieina i kaina???
Kiek dienu (su gimdymo diena) reikia likti BAK"e paprasto gimdymo, ir cezario atveju???
Ar sesutes padeda, parodo kaip priziureti naujagimi, ar verta eiti i prieziuros kursus???
as veziausi kelis "bambalius" vandens nes mane labai troskino. dar veziausi vaikiukui rubus parseivezti ir sau pizama, kojines. visa kita dave- tiek visas higienos priemones mamai ir vaikui, vaikui rubelius, naktinukus, vaistus, klizmutes ir tt. siaip praktiskai kaip ir nieko nereikia veztis.
net neatsimenu, mamyte maitinimas lygtais ieina i kaina, o tevelio ne. sutarty reiktu paziuret.
2 ir 4 dienas
palatoj yra mygtukas, kuri paspaudus ateina akusere, ji ziuriu, ar gydytojo nereikia kviesti. mygtuka spaudi kada galvoji, kad nesusitvarkai, neramu ir panasiai. visada ateina, padeda. viska parode kaip daryti, visus klausimus atsake.

gali ir akusere viska pamokyti. bet mes su vru ejom i kursus, kad drasiau butu

Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 04, 17:46)
aciu labai
as tai labai dziaugiuosi kad buvo cezaris man, kazkaip kai paskaitau naturaliai gimdziusiu istorijas kiek jas skausmas prikankina tai man darosi siurpu
o man viskas buvo greitai, be skausmo ir be kankinimosi nei man nei mano mazytei. siais laikais tie cezariai visai kitokie negu dare juos pvz musu mamoms
Papildyta:

as tai labai dziaugiuosi kad buvo cezaris man, kazkaip kai paskaitau naturaliai gimdziusiu istorijas kiek jas skausmas prikankina tai man darosi siurpu

o man viskas buvo greitai, be skausmo ir be kankinimosi nei man nei mano mazytei. siais laikais tie cezariai visai kitokie negu dare juos pvz musu mamoms

Papildyta:
as pati pagimdziau. nors vos ne i gala buvo pradeta svarstyti cezario galimybe, nes labai tonai leliaus kritinejo, virkstele buvo apsisukusi. o del prisikankinimo, tai maziau siaubingu istoriju reikia klausyti. as pagimdziau per 6 h nuo vandenu nubegimo. su epiduru, aisku