Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

Nu jo blink.gif doh.gif konkurentų nebeliko, tai dar kainas sukėlė doh.gif
Dabar suprantu, ką mano ginis sakė, kai kalbėjau su juo apie gimdymą, kad jie dar pabrangino paslaugas doh.gif Aš jau galvojau, kad jis omenyje turėjo tuos 5500 Lt., bet pasirodo jie dar pabrangino blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2008 01 31, 12:45)
Įdomu kaip iš tikro yra unsure.gif
Negi būsiu pavėlavusi keliomis savaitėmis doh.gif

taip taip, kainos pakilo nuo pirmadienio, t.y. sausio 28 d., aš pavėlavau dviem dienom mad.gif jaučiuosi šiek tiek apgauta, labai apmaudu, bet ką padarysi... nematau alternatyvos, kadangi vėl į VGN spyruoklinę lovą, tragišką dušą ir WC net pažiūrėti nenoriu, teks išskleisti piniginę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdj: 01 vasario 2008 - 07:40
Ir taip jei daugiau kleintu nori...Buvau tvirtai del BAK apsisprendus, nu bet dabar jau nebezinau...BEt jei gimdyti kitur, tai nebetenka prasmes tie sudeti pinigai i nestumo prieziura...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 02 01, 08:55)
Ir taip jei daugiau kleintu nori...Buvau tvirtai del BAK apsisprendus, nu bet dabar jau nebezinau...BEt jei gimdyti kitur, tai nebetenka prasmes tie sudeti pinigai i nestumo prieziura...

aš vis dvejojau dvejojau iki pat vakar, bet vakar ėmiau ir pasirašiau sutartį, nes nusprendžiau, kad užsidirbau ir noriu padoraus aptarnavimo, o ne valstybinių gimdyklų sesučių veidelių lyg jos man paslaugą savo egzistavimu darytų...
Atsakyti
O as buvau apsisprendus, bet dabar sudvejojau, tikiuos neilgam...O tai tas ju pinigu kelima snejuokais suerzino, ypac kad be nuskausminamuju noriu gimdyti, tik va baido ta ligoniniu aplinka ir pogimdyvine prieziura, kitaip sakant "neprieziura":)
Atsakyti
Tik neužmįtykitmanęs akmenim mirksiukas.gif , bet BAK yra pelno siekianti įstaiga ir reaguoja į aplinkybes. Elementarus ekonomikos dėsnis - kai paklausa viršyja pasiūlą yra keliamos kainos. Ir esu tikra, kad dar kils, nes vos sutalpina visas norinčias ten gimdyti. Taip, kaina didelė, bet visada yra alternatyva - valstybinė ligoninė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 02 01, 11:19)
O as buvau apsisprendus, bet dabar sudvejojau, tikiuos neilgam...O tai tas ju pinigu kelima snejuokais suerzino, ypac kad be nuskausminamuju noriu gimdyti, tik va baido ta ligoniniu aplinka ir pogimdyvine prieziura, kitaip sakant "neprieziura":)

Nu jo, siurprizas cia ir man naujosios kainos:) Sumos ispudingos, be t ir as nepasiruosi pakesti valstybiniu ligoniniu nemalonios aplinkos g.gif

Aciu mergaitems pasisakiusioms del gimdymo kursu lankymo. Kaip supratau, kas lanke liko patenkintos. Neuzilgo zingsniuosiu ir as nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vdj @ 2008 02 01, 08:40)
taip taip, kainos pakilo nuo pirmadienio, t.y. sausio 28 d., aš pavėlavau dviem dienom  mad.gif

Aš pavėlavau keliomis savaitėmis, bet dabar jau viskas - BAKas atkrenta (per brangu...) verysad.gif
Skubiai ieškau alternatyvų... Teks rinktis geraiusią iš blogaiusių, t.y. vieną iš valstybiniių ligoninių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Portuke @ 2008 02 01, 11:18)
Taip, kaina didelė, bet visada yra alternatyva - valstybinė ligoninė  verysad.gif

Cia vadinasi paguodei lotuliukas.gif

QUOTE(ketti @ 2008 02 01, 12:27)
Skubiai ieškau alternatyvų...  Teks rinktis geraiusią iš blogaiusių, t.y. vieną iš valstybiniių ligoninių doh.gif

As nezinau, tik paskaitau mamu atsiliepimus apie valstybines, ypac Vilniuj, tai atpuola noras ten eiti vis tiek, na nebezinau, as dar truputuka turiu laiko pamastyti. Durniausia kad as i prieziura nestumo ten ejau su tikslu kad bus zinomas gyd. ir aplinka, o tai dabar tartis kazkur su nepazistamu gydytoju ir eiti kazkur paraleliai is viso nesamone...As nenoriu i AK, tai nezinau, kaip ir alternatyvu sumazeja.
Atsakyti
sveikos, gal padesiu apsispresti negimdyti BAK tongue.gif
zodziu, buvo taip, kad paciente buvo atvezti kritinej busenoj, buvo atliktas cezaris, gyd. atsisedo operacines kamputyje, o tuo tarpu pacientegul iant stalo prapjauta, narkoze i pabaiga....o gyd. nesijudina...zodziu, stogas ciuozia.. tongue.gif
gerai, kad buvo pasiekiamas kitas gyd. ir staigiai sureagavo ir greit atvykes viska uzbaige, bet isivaizduokit, jei tuio metu kito gyd. neprisisauktu, visai ne kas atsibusti su prapjautu pilvu doh.gif gerai, kad nors vaikiukas jau buvo isimtas....
tai va, mergaites, uz ka jus mokat tokius pinigelius... doh.gif ir kas zino, kad neuztaikysit ant to paties gyd. gimdydamos..?! galit ir neprabusti po narkozes....
cia juodas humoras, bet tikimybe yra...
kai lauksiuos ir noresiu gimdyti - rinksiuos tik valstybine istaiga, nes tie patys gyd, kurie dirba privaciose, pukiai ta pati atlieka ir valstybinej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 02 vasario 2008 - 00:42
QUOTE(Tiffany @ 2008 02 02, 00:40)
sveikos, gal padesiu apsispresti negimdyti BAK  tongue.gif
zodziu, buvo taip, kad paciente buvo atvezti kritinej busenoj, buvo atliktas cezaris, gyd. atsisedo operacines kamputyje, o tuo tarpu pacientegul iant stalo prapjauta, narkoze i pabaiga....o gyd. nesijudina...zodziu, stogas ciuozia..  tongue.gif
gerai, kad buvo pasiekiamas kitas gyd. ir staigiai sureagavo ir greit atvykes viska uzbaige, bet isivaizduokit, jei tuio metu kito gyd. neprisisauktu, visai ne kas atsibusti su prapjautu pilvu  doh.gif gerai, kad nors vaikiukas jau buvo isimtas....
tai va, mergaites, uz ka jus mokat tokius pinigelius... doh.gif ir kas zino, kad neuztaikysit ant to paties gyd. gimdydamos..?! galit ir neprabusti po narkozes....
cia juodas humoras, bet tikimybe yra...
kai lauksiuos ir noresiu gimdyti - rinksiuos tik valstybine istaiga, nes tie patys gyd, kurie dirba privaciose, pukiai ta pati atlieka ir valstybinej.

Kažkokią čia nesąmonę parašei. Neva pacientas miršta, o gydytojas stovi ir žiūri doh.gif Taip ir gimsta pletkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 02, 00:44)
Kažkokią čia nesąmonę parašei. Neva pacientas miršta, o gydytojas stovi ir žiūri  doh.gif  Taip ir gimsta pletkai  doh.gif

tai jau tikrai doh.gif doh.gif
as gimdziau, cezaris, man viskas praejo puikiai, kita tik ten gimdyciau, daugiau niekur kitur schmoll.gif
Atsakyti