As gimdziau Bak'e pries Kaledas.
Gydytojas turejo nuleisti vandenis, nes man, regis, vandenys iplyse palengva bego kelias dienas. As daktarui skundziaus, kad jauciu, jog kazkas ne taip. Bet reikejo ji trukdyti kelias dienas is eiles, kad normaliai atkreiptu demesi. Kai nuvaziau i klinika, jis pasake, kad gimdysiu ir teks pradurti vandenis.. Veliau eme tyrimus ar nepasigavom infekcijos, nes vandenys pasirodo bego kelias dienas!! Jei ne as ir mano nerami nuojauta, tai nezinau kaip butu buve, nes daktaras mane apziurejes paleisdavo namo..
Tai toks mano nusiskundimas..
O gimdymas buvo lengvas.
Akusere praleido su manimi visa laika stebedama vaiko sirdies darba. Ji praktiskai atliko viska. Kambarys buvo jaukus. Akusere atnese man kamuoli atsisesti ir man isties buvo ir patogiau ir vaikiuko sirdies darbas buvo geresnis. Taip ir prasedejau kol atejo laukas stumti
Norejau gimdyti naturaliai, bet akusere atsargiai patardavo isideti kateteri epiduriniam, jei veliau uzsimanysiu. Sutikau ir nesigailiu. Prakentejau 4 valandas, o per skausmingiausia perioda anesteziologas suleido tinkama doze vaistu, kad skausmo nejauciau, tik spazmus. Kai atejo laikas stumti, anestetiku poveikis ejo i pabaiga ir as turejau pilna raumenu kontrole.
Akusere stumimo metu masazavo tarpviete. As neplysau ir manau, kad dideles itakos turejo jos darbas.
Po gimdymo iskart sakiau, kad nebijociau gimdyti antra karta.
O del pacio BAK, tai viskas buvo pakankamai gerai. Tik su maistu galetu rimciau pasistengti, nes vakariene gaudavau apie 8-9 val vakaro, kai pietus buvo apie 1 val.. Tiesiog isalkdavau.