QUOTE(Burbulytis @ 2008 02 08, 18:38)
Pagaliau as apsisprendziau gimdyti BAK!Si karta galutinai, nes mano gydytojas issklaide visas abejones, ir aciu jam uz tai, kad atvirai pasikalbejo...
Del naturalaus gimdymo tai jis sake, kad visada tik uz ji, cezaris tik tada kai nera kito kelio...SAko nemazai buna ir tokiu moteru kurios praso bet kokia kaina cezario ir jis nedaromas, tai tampama priesu tada:)Del epiduro irgi niekas nepirs jei nenoresiu. Sake, kad vezimas is BAK extra atveju yra didziausias gandas, nes per visa istorija buvo vezami tik du vaikeliai, vienam is ju reikejo sirdies operacijos ir veze i santariskes, kitaip sakant butu ji veze is bet kuriu kliniku. O jei moteriai mirtinas atvejis, kad buna baisiai retai, sako ir AK reiktu vezti su greitaja i kita pastata, tai va, del saugumo ramu. Del moteru kiekio ir demesio, tai dave palyginima, kai vienu metu buna penkaisdesimt moteru max, o BAK max yra buve keturios vienu metu. Del zindymo irgi privalumai BAK, nes tuo akuseres labai uzsima, kitur viesoj ligoninej fiziskai nespeja, taip sake pati akusere, kuri ir AK dirba.
TAi man kaip ir viskas aiku ir daugiau nebesuksiu jums galvos savo tusciomis abejonemis.
Tiesa, del kilusiu kainu, tai 6300 cai uzsienieciams ir tiem kam nieko nekompensuoja, normalus gimdymas 4900 gaunasi, jau kaip supratau, kai kompensuoja kasos, cia tas normalus gimdymas be komplikaciju.
Sveika
Saunuole, kad apsisprendei
Pati gimdziau BAK pas gyd. Ziobaka, buvau viena is tu keturiu, kurios gimde ta pacia nakti, dar 2 buvo jau pagimde, bet neisleistos namo, personalui gal ir kritine situacija, bet viskas buvo puikiai ispresta ir jokiu nepatogumu del to nebuvo. Man prireike cezario pjuvio, bet nei kiek neabejoju jo butinumu, manau, kad paprastoje ligonineje man neaisku kuo butu baigesi. Tiek akusere, tiek gydytojas iki paskutines minutes stengesi, jog pagimdyciau naturaliai, bet jau 12 val buvo bevandene, nuo skatinamuju prasidejo alergija ir pradeta nerimauti del mazulio, tad nusprendem daryti operacija. Kaina tikrai nera maza, bet negaila nei vieno cento, kai pasiklausau draugiu pasakojimu apie valstybines skerdyklas, kysius ir visa kita, darosi kraupu. Bent jau man, tai juokingai skamba neigiami pasisakymai apie BAK, tai tik mazi bukstavimai palyginus su tuo, kas laukia valstybinese ligoninese
Sekmes visoms nestukems