QUOTE(Burbulytis @ 2008 04 17, 18:11)
Pas mane tai ant vienos puses surasyta, kas ieina i programa, o ant kitos - sutartis, kurioje vienas is punktu ispeja, kad esant papildomiems apsilankymams reikes papildomai moketi, tokia esme...Visus iki vieno tyrimus siule daryti, to del apsigimimu ir gliukozes as turejau du kartus atsisakyti, kai gyd. siule, nenorejau...Del raudonukes butu dare, bet as ir nenorejau, nes turejau is kitur pasidarius is seniau.
Aš tai žinojau, kad jeigu reikės papildomų vizitų, kurie "ne pagal programą", tai juos turėsiu apmokėti. Įspėjo žodžiu, registratūroje, kai prašiausi konsultacijai dėl problemų.
Bet jau nėra ir kitos išeities: negi eisi kitur ir mokėsi (arba ieškosi kito mediko valstybinėje įstaigoje), kai esi apmokėjęs priežiūros programą BAK'e

Aš, kad tokie tyrimai numatyti, mačiau tik iš programos (o šiaip jei numatyta padaryti, tai galėtų ir padaryti, gi nepamaišytų

Dabar kažkiek gailiuosi, kad sumokėjau už programą, kažkodėl manau, kad man nebūtų gavęsi brangiau mokėti už atskirus vizitus (jau ir dabar beveik 5000 lt palikta) ir būčiau galbūt ir visus tyrimus pasidariusi, ir nebūčiau "pririšta"

Čia minėtas Kravčenkų kabinetas. Taip, ten priežiūra nepigi, jei gerai pamenu - 3500 Lt (ar tai 4300 Lt???)