Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(JolkitaS @ 2008 03 26, 11:50)
I gimdyma BAK'e galima pasikviesti ir savo gyd., nebutinai is BAK'o komandos, tik pasirasant sutarti butinai reikia apie tai pranesti ir susitarti.

...ir plius 500 Lt sumoketi BAKui...
(ir aisku dar kazkiek savo kvieciamam gydytojui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 26 kovo 2008 - 12:28
Cia jau taip skant, milijon tuda ar milijon siuda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2008 03 26, 09:25)
Merginos,

Kaip ir koki gydytoja issirinkote BAK'e?? Ar patenkintos savo pasirinkimu??/
as irgi planuoju tenai gimdyti.

As gimdziau pas R.Ziobaka wink.gif Esu taip pat labai patenkinta, pas ji ir pries gimdyma buvau konsultacijose kokius į kartus. Irgi yra temele SM apie si gydytoja, gali pasiskaityti.
Siaip siulyciau gimdyti pas Griciu, arba pas Ziobaka, nes 3 pazistamos gimde pas Ziobaka ir 2 pas Griciu - visu atsiliepimai kuo geriausi apie abu siuos gydytojus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lex @ 2008 03 26, 20:19)
As gimdziau pas R.Ziobaka wink.gif Esu taip pat labai patenkinta, pas ji ir pries gimdyma buvau konsultacijose kokius į kartus. Irgi yra temele SM apie si gydytoja, gali pasiskaityti.
Siaip siulyciau gimdyti pas Griciu, arba pas Ziobaka, nes 3 pazistamos gimde pas Ziobaka ir 2 pas Griciu - visu atsiliepimai kuo geriausi apie abu siuos gydytojus wink.gif

Zinok, tarp situ dvieju tikriausiai ir rinksiuosi 4u.gif , dar daug laiko, tai kazkaip teks psichologiskai nusiteikti kad pas vyra gimdysiu......sekmes auginant leliukus ir laukiam nauju ispudziu apie sia istaiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lex @ 2008 03 26, 09:22)
Klizmute ir peiliukus man padave tik iejus i palata wink.gif Klizmutes reikejo, o peiliuku nea  biggrin.gif Bet duoda abu smile.gif Bet man dare cezari, gal naturalaus gimdymo atveju plaukeliai nemaiso, nzn.

Niekad nesu klizmutes dariusi, tai man tokia mistika, kad sugebeciau blush2.gif TAi va man ir idomu del depiliacijos, tarkim, ateini tik su siaura siaura juostele (kt. vasku nusidepiliavus), gal uztektu...Nelabai higieniska vasku depiliuoti viska, gali kokia alergija dar sukilt. O su peiliukais tai gyvenime nesidepiliuosiu, be to nelabai ten ka ir imatau dabar lotuliukas.gif

QUOTE(RavenBlack @ 2008 03 26, 09:25)
Merginos,

Kaip ir koki gydytoja issirinkote BAK'e?? Ar patenkintos savo pasirinkimu??/
as irgi planuoju tenai gimdyti.

Visa nestuma lankausi pas Ziobaka pagal nesciuju prieziuros programa, nepaisant to, kad mano nestumas toks, jog viskas sekasi, tik uztenka paziuret ir pasakyt , jog viskas gerai, man sis gydytojas nuostabus, tik pas ji noreciau gimdyti. LAbai nuosirdus zmogus, atsipalaidaves, bet reikiamu atveju priima sprendimus greitai, svelnus labai, bet man svarbiausia jo savybe - naturalus poziuris i viska, jo deka buvau padrasinta nepergyventi, jog esu vegetare ir toliau maitintis kaip iprasta, nors bet kuris gyd. butu isdurnines, ir ka, visa nestuma kraujukas idealus, na, vitaminu ir visokiu magniu jis irgi neskiria, tiesiog jo toks poziuris, bet man jis tinka:) NA, kaip bus per gimdyma, pamatysim, bet tikiu, kad kuo puikiausiai, jau issakiau savo nora del naturalaus gimdymo...Del to kad vyras nesijaudink, maziau ten snekes nesamoniu, labai jis konkretus, ne plepys, bet ka klaui, viska atsakys kuo issamiausiai. BEt va del bikini depiliacijos as ir varzausi paklausti, ar butina viska depiliuotis, kazkaip cia labai delikatu blush2.gif
Atsakyti
Kuris gydytojas bake cezarius daro?
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2008 03 27, 21:41)
Kuris gydytojas bake cezarius daro?

Visi daro, jei prisireikia.
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2008 03 24, 11:06)
Klizmutė taip, o dėl depiliacijos nežinau. Klizmutes galima pačiai pasidaryti (vaistinėse yra Microlax, berods, taip vadinasi), jei nepasidarai, vietoje pasiūlo. Depiliaciją dariausi, nes pagalvojau, kad gydytojams bus geriau matyti, jeigu kas ir šiaip, gal steriliau kiek nors?
Papildyta:
Man nuskalbti rūbeliai irgi nepatiko, tikrai norisi paties geriausio savo brangiausiam turteliui. Paskui supratau, kad dėl mekonijaus, kuris žiauriai limpa ir tepa viską, tokie rūbeliai vis dėlto yra praktiški ir kad man būtų kiek gaila puošnius rūbelius rengti.
Dėl keitimo tai tikrai neskuba, reikia priminti - o kas iš tikro geriausiai mato, kada laikas? - pati Mama  mirksiukas.gif
Akušerė Rasa tikrai faina, bet drabužėlius megztus dalina ne iš savo kišenės  smile.gif Už tokius pinigus duoda kiekvienai mamai  tongue.gif
Jeigu pribręstų vėl reikalas gimdyti, tai ten tikrai grįščiau. thumbup.gif

tai as ir nesakau, kad Rasa dalina juos i kaire i desine ir is savo kisenes, pati zinau kad priklauso. tiesiog kitos turbut buvo primirse kas priklauso ar kas ne smile.gif tai vat. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Verdaina @ 2008 03 25, 23:21)
Hmm  blink.gif  man tikrai drabuzeliai nebuvo nuskalbti... o ir kaip butu, jei juos padovanoja vaikui?  g.gif

Na oficialiai taip, kaip suprantu turi but nauji. bet mes namuciu iskeliavom ne visai nutrintais, bet ne naujais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SAULYTE1: 31 kovo 2008 - 23:17
QUOTE(SAULYTE1 @ 2008 03 31, 23:16)
Na oficialiai taip, kaip suprantu turi but nauji. bet mes namuciu iskeliavom ne visai nutrintais, bet ne naujais.  ax.gif

mes tai tikrai buvo gavę gerokai nutrintus ax.gif bet jie mum mažoki buvo, tai kitą dieną savais persirengėm ir kitiem mažesniems palikom tongue.gif
Atsakyti
Sakykit, kiek buna zmoniu gimdymo metu, ir kas buvo salia daktaro Ziobako, kai gimdete pas ji??? Speju, pagrindini vaidmeni vis teik akuseres atlieka??? O daktaras tik kartais uzsuka? Ar as klystu??? Ar padeda akuseres? Ar paaiskina, kaip kvepuot ir panasius dalykus, ar pakomentuoja, kas vyksta??? Kuo arciau terminas, tuo daugiau klausimu kyla... ax.gif
Atsakyti
aš gimdžiau pas Žiobakienę, bet galiu pakomentuot 4u.gif gydytojas ateina daugmaž kas valandą, kai atsidarinėja kaklelis, o kaklelį tikrina kas dvi, jei gerai pamenu g.gif akušerė beveik visąlaik aplink sukasi arba poste būna, bet yra mygtukas - gali išsikviest smile.gif anesteziologas irgi dažnai užeina tongue.gif kai ateina stūmimo laikas - susirenga daug: gydytoja ir akušerė atlieka pagrindinį vaidmenį, būna anesteziologas ir naujagimių gydytoja smile.gif o akušerė ir gydytojas tai tikrai viską aiškina ir klausia ir pati sako kaip daryt, kaip ir kada stūmt ir kvėpuot thumbup.gif pasako, kur galvutė lialaius, kad jau netoli kada stipraiu stūmt o kada nereik rolleyes.gif
tiesa, kažkur ir Žiobakas buvo, jei būtų reikėję būtų dalyvavęs ax.gif

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 06 balandžio 2008 - 14:17
QUOTE(Burbulytis @ 2008 04 04, 20:31)
Sakykit, kiek buna zmoniu gimdymo metu, ir kas buvo salia daktaro Ziobako, kai gimdete pas ji??? Speju, pagrindini vaidmeni vis teik akuseres atlieka??? O daktaras tik kartais uzsuka? Ar as klystu??? Ar padeda akuseres? Ar paaiskina, kaip kvepuot ir panasius dalykus, ar pakomentuoja, kas vyksta??? Kuo arciau terminas, tuo daugiau klausimu kyla... ax.gif

Burbulyti, o tu ten lankeis nestumo metu ar tik gimdysi?? ten sutarti girdejau nuo 37 savaites pasiraso. tai man dar ilgai laukti ax.gif sekmes tau
Atsakyti