Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(Burbulytis @ 2008 08 10, 12:13)
Niki, sekmes, manau, tikrai nesigailesi...Ziuriu i Tavo liniuotes, negi ta pacia diena Tavo vaikuciai gime??? Cia tai bent:)))

Dėkui labai! 4u.gif
Taip, maniškiai gimė tą pačią dieną, tik antrasis - po 2 metų. smile.gif
* * *
Visos rašote, kad BAK nieko nereikia turėti iš daiktų, išskyrus asmeninius higienos reikmenis. Bet šiaip tai yra ten ir prausimosi reikmenys, tiesa? Rankšluoščiai, WC popierius, indai maistui?

Kas gimdo natūraliu būdu - tai ir lieka savo kambarėlyje, o operuoja, suprantama, operacinėje, paskui tik perkelia į savo kambarį?

Ar leidžia lankyti mamą su lėliuku kitiems be tėčio? Ar leidžia su mažais vaikais? Pvz., RK neleido mažų vaikų visai. O kaip BAK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 10 rugpjūčio 2008 - 14:07
Siaip mazu vaiku neturetu leisti niekur, nes jie buna nesiotojai ligu ar infekciju, kurios pavojingos naujagimiams pirmomis gyvenimo dienomis, kol igauna sioki toki imuniteta
Atsakyti
Leidzia leidzia, ir vaikus ir visa gimine, aciu Dievui atskiri gimdymo kambariai...Del daiktu tai viska duoda,kazkada rasiau, ka imciausi papildomai.
Atsakyti
Na štai as jau ir pagimdžau BAKe. smile.gif
Pasidalinsiu ispudžiais su visom. Likau labai patenkinta, gerai, kad spėjau pirmadienį pasirašyti sutartį, nes ketvirtadienį iš ryto prasidėjo... bigsmile.gif
Gimdymas ir gydytojas Gricius - super, taip pat labai patiko akušerė Oksana. Tikrai rekomenduoju. Gimdžiau be komplikacijų, tai kaina gavosi 5555 Lt.
Tokios priežiūros tikrai niekur kitur nėra.
Reikėjo turėti: tapkės į dušą, dantų šepet.ir pasta, kremas sau. Dar butų gerai turėti vaikiško muiliuko, ir kokį flanelinį rankšluostį krūtinei, nes jei spenelius nugrauš, tai kad atsargiai nusausinti.
Atsakyti
QUOTE(vbg @ 2008 08 17, 20:08)
Na štai as jau ir pagimdžau BAKe.  smile.gif
Pasidalinsiu ispudžiais su visom. Likau labai patenkinta, gerai, kad spėjau pirmadienį pasirašyti sutartį, nes ketvirtadienį iš ryto prasidėjo... bigsmile.gif
Gimdymas ir gydytojas Gricius - super, taip pat labai patiko akušerė Oksana. Tikrai rekomenduoju. Gimdžiau be komplikacijų, tai kaina gavosi 5555 Lt.
Tokios priežiūros tikrai niekur kitur nėra.
Reikėjo turėti: tapkės į dušą, dantų šepet.ir pasta, kremas sau. Dar butų gerai turėti vaikiško muiliuko, ir kokį flanelinį rankšluostį krūtinei, nes jei spenelius nugrauš, tai kad atsargiai nusausinti.

Vbg, sveikinimai dideliausi tau! thumbup.gif wub.gif
Aš ir sakau, kurgi pradingai? - o čia jau ir pagimdei! smile.gif Tai viskas prasidėjo sulaukus lygiai 39 sav.?

Nors man kaip ir planinis cezaris nusimato, bet užsiregistravau pas gyd. Gricių ateinančiam trečiadieniui.
Atsakyti
AS TRECIADIENI VAZIUOJU PAS GRICIU PLANINIS CEZARIS.
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2008 08 18, 20:25)
AS TRECIADIENI VAZIUOJU PAS GRICIU PLANINIS CEZARIS.

Tai linkim sėkmės ir sveikatėlės! Jau greit savo lėliuką pamatysi! mirksiukas.gif wub.gif
Ot įdomu, kaip tik tądien ir aš pas jį važiuosiu mastau.gif - bet kol kas dar tik pasikonsultuoti. O kaip tau paskyrė operacijos datą? Kokia yra pradinė suma įmokama, kai nusimato planinį daryti?
Atsakyti
DATA PASKYRE PATS PASIRINKT NEISEJO NES PASAKE KAD LAUKTI NEGALIMA PO PIRMO CAZARIO LABAI RANDAS PLONAS.IR DAR SAKE KAD BUS VELIAU UZIMTA OPERACINE (AISKU MAZAI PATIKEJAU).AS LABAI NOREJAU 24 DIENA.
DEL APMOKEJIMO TAI TIK AVANSAS KURIS YRA SUTARTELEJE 2500 IR KOLKAS VISKAS.KAIP TYCIA TIEK DARBU SUSIKROVE PASKUTINE SAVAITE NIEKO NESPEJU, LAKSTAU KAIP ISPROTEJUS.
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2008 08 19, 10:01)
DATA PASKYRE PATS PASIRINKT NEISEJO NES PASAKE KAD LAUKTI NEGALIMA PO PIRMO CAZARIO LABAI RANDAS PLONAS.IR DAR SAKE KAD BUS VELIAU UZIMTA OPERACINE (AISKU MAZAI PATIKEJAU).AS LABAI NOREJAU 24 DIENA.
DEL APMOKEJIMO TAI TIK AVANSAS KURIS YRA SUTARTELEJE 2500 IR KOLKAS VISKAS.KAIP TYCIA TIEK DARBU SUSIKROVE PASKUTINE SAVAITE NIEKO NESPEJU, LAKSTAU KAIP ISPROTEJUS.

Kravciuska, o kokius tau tyrimus darė per konsultaciją, kaip nustatė, kad randas labai plonas? - Darė echoskopiją ar dar ką nors? mastau.gif

Šiaip tai tau visai geras laikas paskirtas, jau gi daug savaitėlių pas tave. g.gif

Kravciuska, dėkui, kad parašei, kiek pradžioje mokėti reikia. Žinosiu. 4u.gif O visa kaina - 6900? Ar šiek tiek mažesnė, dėl ligonių kasų kompensacijos? Ar vis tik inete skelbia jau neskaitant tos kompensacijos? g.gif

O dėl nespėjimo, jaučiu, ir man panašiai bus: kasdien galvoju, kaip reiks paruošti sūneliams rūbelius: vienam į darželį kasdien vis kitų reikia, kitas namie kasdien išsitepa; kaip reikės suderinti, kas ir kada pabus su jais, kai būsiu išvykusi "broliuko pirkti". doh.gif

O tau jau rytoj visas veiksmas. Tad sėkmės sėkmės ir lauksim įspūdžių! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 19 rugpjūčio 2008 - 12:13
PER PASKUTINE KONSULTACIJA SUMOKEJAU 385 LT TAI NET ISSIZIOJAU, 150 KONSULTACIJA,100 ECHOSKOPIJA, 25 SLAPIMAS,100 VAIKO SIRDUTES KORDIOGRAMA.
DEL RANDO TAI SU ECHOSKOPU ZIUREJO IR DAR PACIUPINEJO TAI SKAUDEJO.
KAINELE 6900 CIA JAU SU LIGONIU KASOM.TIKIUOSIU GALUTINE
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2008 08 19, 20:50)
PER PASKUTINE KONSULTACIJA SUMOKEJAU 385 LT TAI NET ISSIZIOJAU, 150 KONSULTACIJA,100 ECHOSKOPIJA, 25 SLAPIMAS,100 VAIKO SIRDUTES KORDIOGRAMA.
DEL RANDO TAI SU ECHOSKOPU ZIUREJO IR DAR PACIUPINEJO TAI SKAUDEJO.
KAINELE 6900 CIA JAU SU LIGONIU KASOM.TIKIUOSIU GALUTINE

Oho, nemažai kainavo konsultacija. Vėlgi - dėkui, kad parašei! Rytoj nebus netikėtumų. mastau.gif

Jau tikriausiai nebeprisijungsi iki operacijos, tad laukiam prisijungiant po visko, laukiam įspūdžių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 08 06, 08:56)
Sveikutes, pas ka gimdete, vis neisisrenku  smile.gif

Gimdziau pas Ziobaka (taip buvau susitarusi) bet buvo ir Ziobakiene kai gimdziau. Man Ziobaka rekomendavo mano daktare kuri mane priziurejo nestumo metu. Tiesa sakant rekomendavo Griciu arba Ziobaka, as pasirinkau Ziobaka nes su Gricium buvau susidurusi anksciau ir tikrai nenorejau gimdyti pas ji. O Ziobakas tai labai, labai, labai thumbup.gif
Atsakyti