Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

Vakar lankiausi BAK pasikonsultuoti, mane operuos 39-40 sav. (tikslios datos dar nesutarėm). Įspūdžiai kol kas neblogi. Patiko tenykštė aplinka, žmonės, aptarnavimas. Kaip bus toliau - matysim.

Gimdyvių yra - likusi tik 1 laisva palata buvo... unsure.gif
Užstatas visoms tas pats - 2500 Lt.
Beje, užstatą galima mokėti tik grynais, arba bankiniu pavedimu - kažkodėl kortelės nepriėmė. Pasidomėsiu, ar kortele galima bus atsiskaityti išrašant iš klinikos namo... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 08 21, 22:11)
Vakar lankiausi BAK pasikonsultuoti, mane operuos 39-40 sav. (tikslios datos dar nesutarėm). Įspūdžiai kol kas neblogi. Patiko tenykštė aplinka, žmonės, aptarnavimas. Kaip bus toliau - matysim.

Gimdyvių yra - likusi tik 1 laisva palata buvo...  unsure.gif
Beje, užstatą galima mokėti tik grynais, arba bankiniu pavedimu - kažkodėl kortelės nepriėmė. Pasidomėsiu, ar kortele galima bus atsiskaityti išrašant iš klinikos namo... mastau.gif

na labai idomu g.gif , negi tikrai negalima kortele atsikaityti, mes kai buvom su vaiku pas pediatra konsultacijos tai kortele ten mokejom g.gif , parasykit kas gimdet kaip mokejot uz gimdyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 08 22, 10:27)
na labai idomu  g.gif , negi tikrai negalima kortele atsikaityti, mes kai buvom su vaiku pas pediatra konsultacijos tai kortele ten mokejom  g.gif , parasykit kas gimdet kaip mokejot uz gimdyma  ax.gif

Sveikos,
taip,užstatą reikai mokėti arba grynais arba bankiniu pavedimu. Kaip man paaiškino tai yra todėl kad jeigu apsigalvosi ir mokėsi kortele, jie negalės grąžinti pinigėlių. O likusią dalį galite mokėti kaip norite - grynais, kortele, pavedimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 08 21, 23:11)

Gimdyvių yra - likusi tik 1 laisva palata buvo...  unsure.gif

Jo man irgi taip reikejo daryti. Uzstata grynais arba pavedimu, o likusia dali, jau kaip israsineja vaziuoti i namus gali sumoketi kaip tik nori: grynais, bankine kortele ar pavedimu.

user posted image

Atsakyti
Mamos, pasidalinkit, kaip jūs darėte su maistu? Kokie yra tie lengvi pusrytukai klinikoje duodami ir ar bandėte ką nors užsisakyti pietums, vakarienei? Ar iš namų jum visas dienas atveždavo?
O jei bandėte užsisakyti, tai ką valgėte? Ar skanu ir nelabai brangu?

Man administratorė pajuokavo, kai vedžiojo po kliniką, kad būna, jog mamos kitą dieną užsiprašo silkės. biggrin.gif Kai tuo tarpu geriau kokį sultinuką iš namų atvežtų.....
Atsakyti
Pusryciam galima rinktis is sumustiniu, blyneliu arba koses. Pietus galima uzsisakyt, as kadangi vegetare tai buvo problematiska, mazai ka cili kaimas pasiulyti turi, tai valgiau koldunus su varske kartais, siaip vyras is namu atvezdavo sio bei to:) Geriau lengvas ir lengvai virskinamas maistas, nes po gimdymo i tulika ne taip paprasta prisiversti nueiti:)))
Siaubas, kokios brangios konsultacijos, kai nesilankai visa laika blink.gif As kai ejau visa nestuma tai nieko panasaus i tokias sumas nebuvo, netgi daug kas is viso nekainavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 24 rugpjūčio 2008 - 16:19
na taip, su pietumis BAK'e problematiška... patys juokias, kad silkės užsisako, patys nepasistengia, kad galima būtų ko normaliau pavalgyt doh.gif
pasižiūrėkit Čili kaimo meniu internete ir žinosit iš ko galima rinktis doh.gif
man kartą per dieną anyta gamino maistą, antrą kartą užskydavau iš čili - niekur nedingsi. valgiau maltinukus ir kažką iš vištienos, tai salotas pvz vyrui atiduodavau, nes ten kopūstai, kurių negalima, ir morkos, kurių galima, bet jos actu "pagardintos" blink.gif
tai dar gerai, kad jei tik dvi dienos, po cezario visai su maistu liūdna verysad.gif
Atsakyti
Žiūriu, kiekvienam skirtinga versija pateikiama dėl avanso įmokėjimo ne kortele. Pvz. man aiškino, kad taip yra todėl, jog mokant kortele, pinigai i sąskaitą patenka tik po 3-4 d., o per tą laiką jau ir pagimdyti galima, tad skaitytųsi, jog nieko nesumokėjai, o paslaugas gavai. O štai grynieji ir pavedimas jau tą pačią dieną užskaitomi.

Agnenew, parašyk, prašau, kas negerai su Griciumi? Internete neradau nei vienos blogos nuomonės apie jį, tuo pagrindu ir pasirinkau šį gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2008 08 24, 22:43)
Žiūriu, kiekvienam skirtinga versija pateikiama dėl avanso įmokėjimo ne kortele. Pvz. man aiškino, kad taip yra todėl, jog mokant kortele, pinigai i sąskaitą patenka tik po 3-4 d., o per tą laiką jau ir pagimdyti galima, tad skaitytųsi, jog nieko nesumokėjai, o paslaugas gavai. O štai grynieji ir pavedimas jau tą pačią dieną užskaitomi.

Agnenew, parašyk, prašau, kas negerai su Griciumi? Internete neradau nei vienos blogos nuomonės apie jį, tuo pagrindu ir pasirinkau šį gydytoją.

AS sian pas Griciu buvau, apsiziuret ir susipazint, nors dar nemazai laiko. Tai labai patiko kaip gydytojas, o kad kazkam is 100 nepatiko, tai visai nieko keisto, absoliuciai visiems itikt neimanoma.
Atsakyti
sveikos.
gal kuri zinot kiek pas juos kainuoja planinis cezaris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 08 25, 16:55)
sveikos.
gal kuri zinot kiek pas juos kainuoja planinis cezaris? 4u.gif

taigis yra visos kainos http://www.bak.lt/ka...gines-paslaugos - 6900 arba 8800 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnenew @ 2008 08 21, 15:59)
Gimdziau pas Ziobaka (taip buvau susitarusi) bet buvo ir Ziobakiene kai gimdziau. Man Ziobaka rekomendavo mano daktare kuri mane priziurejo nestumo metu. Tiesa sakant rekomendavo Griciu arba Ziobaka, as pasirinkau Ziobaka nes su Gricium buvau susidurusi anksciau ir tikrai nenorejau gimdyti pas ji. O Ziobakas tai labai, labai, labai  thumbup.gif

As tai vis dar nepasirenku pas ka, gal gali parsyti i a.z. kodel nenorejai pas Griciu (minejai kad anksciau buvai susidurusi su juom), o tai man vis bruka ji ir net nezinau ka pasirinkt. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jugaga @ 2008 08 06, 14:00)
aš pas jį lankiausi kelis kartus, tai nieko pasirodė  ax.gif
tik va lemiamu momentu pasiplovė hihihi.gif
bet jaučiu mano gimdynmui jis būtų buvęs per minkštas, su manim reikėjo griežčiau  lotuliukas.gif

O tai Gricius pasiplove lemiamu momentu, tai kas tada pavadavo, buk gera parsyk man i a.z. savo situacija, o tai as vis dar renkuosi, och smile.gif
Atsakyti