As dar kai mokiausi mokykloje buvo siokie tokie skaiciu sutapimai, musu namu telefono numeris baigesi 59, i mokykla vazinedavau autobusu kurio numeris 59, po to gavau studento pazimejima, kuris baigesi 59. Ipatingos reiksmes tam neteikiu, bet idumu.
QUOTE(Selena7 @ 2009 01 26, 17:00)
Labas vakras visoms 
Pastaruoju metu pastebiu, kad matau skaicius vienodus 11:11; 12:12 ir pn. Kai tik paziuriu i laikrodi visada matau vienodus skaicius .Tai labai keistai kazkaip...Ka tai galetu reiksti ? Kazkur skaiciau, kad dvasia(siela) kazka nori pasakyti, per skaiciu magija... Bet kaip suprasti ?Kuria linkme sukti ir pan ?Gal kazkam yra taip buve, gal pavyko suprasti tai ?
Pasidalinkit savo patirtimi

Pastaruoju metu pastebiu, kad matau skaicius vienodus 11:11; 12:12 ir pn. Kai tik paziuriu i laikrodi visada matau vienodus skaicius .Tai labai keistai kazkaip...Ka tai galetu reiksti ? Kazkur skaiciau, kad dvasia(siela) kazka nori pasakyti, per skaiciu magija... Bet kaip suprasti ?Kuria linkme sukti ir pan ?Gal kazkam yra taip buve, gal pavyko suprasti tai ?

Man lygiai tas pats nera ne i dienos, kad nepamatyciau vienodus skaicius, tai tesiasi jau pora menesiu. As ir tapati girdejus, kad siela - angelas sargas mums nori kazka pasakyti.. jei rasi temele buciau dekinga jei nuoroda atsiustum sia tema

ir man taip yra, bet as zinau, ka tai reiskia, arteja svarbus ivykiai

Jau keli menesiai man tas pats. Anksciau to nebuvo. Buciau tikrai pastebejus. As nesamoningai, automatiskai sugebu pamatyti tuos skaicius. Ypac telefone, paimu tada kai butent tiek rodo. Ir laiko as "neskaiciuoju", t.y. nera butinybes stebeti laika, nes niekad niekur nereikia skubeti. Kai pamaciau sia tema, net sunerimau. Ka tai galetu reiksti. Siaip gyvenime pastaruoju metu atsirado daug painiavos.
Na man taip pat dažnai būna tokie laiko sutapimai ir taip nuo vaikystės... Nepamenu kas, bet man pasakė, kai pamatai tokį dalyką - greitai sugalvok norą
Tai aš taip ir darau, kažkaip automatiškai gaunasi

QUOTE(Selena7 @ 2009 01 26, 19:00)
Labas vakras visoms 
Pastaruoju metu pastebiu, kad matau skaicius vienodus 11:11; 12:12 ir pn. Kai tik paziuriu i laikrodi visada matau vienodus skaicius .

Pastaruoju metu pastebiu, kad matau skaicius vienodus 11:11; 12:12 ir pn. Kai tik paziuriu i laikrodi visada matau vienodus skaicius .
Visų pirma, tokia tema apie tai
http://www.supermama...howtopic=249160
, kai žmogus mato tai, ko kiti nemato, jau yra, visų antra, galbūt Jūsų laikrodis sustojo arba rungtynių rezultatas nepasikeitė (LYGIOSIOS, skant) nuo paskutinio Jūsų užfiksuoto metimo ar įvarčio

QUOTE(Jadziūnė @ 2008 10 18, 23:31)
Čia toks slaptas gerbėjas, dar vadinamas agentu
Aš tai kvepalus iš "Avon" insgijau
Tai mane persekioja "007" gerbėjas
, kaži ką tai reiškia...
Nejau nieko?

Aš tai kvepalus iš "Avon" insgijau
Tai mane persekioja "007" gerbėjas

Nejau nieko?

Pasipurškit daugiau, persekios ne tik 1as gerbėja,s bėgs visa minia iš paskos.beliks atsisukus skaičiuoti, įsiminti skaičių ir tada jau bandyti suprasti, kas tai per žeeenklas

QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 27, 14:48)
Pasipurškit daugiau, persekios ne tik 1as gerbėja,s bėgs visa minia iš paskos.beliks atsisukus skaičiuoti, įsiminti skaičių ir tada jau bandyti suprasti, kas tai per žeeenklas 

Žinocia, pasipurškiau

QUOTE(Jadziūnė @ 2009 01 27, 14:50)
Žinocia, pasipurškiau
Nei gerbėjų, nei skaičių nepamačiau...mažu tai irgi Ženklas?
Prašom padabniau išaiškinti, kas tai?

oi, tai labai paprasta. Motina Gamta bando Jums pasakyti, mieloji, kad Jums nereikia jokių sintetinių feromonų, norint gerbėjų, kvepėėkit savim, spinduliuokit savo erudiciją, moteriškumą, nereikės, nei 007 flakono pagalbos

Kaip Jums tai?

Dekui Jadziune
O siaip nezinau nezianu, kaip cia suprast... ankciau to nebudavo
o nicorrette, rasete kad arteja svarbus ivykiai ?cia is gerosios puses ar is blogosios?

QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 27, 15:26)
oi, tai labai paprasta. Motina Gamta bando Jums pasakyti, mieloji, kad Jums nereikia jokių sintetinių feromonų, norint gerbėjų, kvepėėkit savim, spinduliuokit savo erudiciją, moteriškumą, nereikės, nei 007 flakono pagalbos
Kaip Jums tai?
Sakyčiau, juk irgi ŽENKLAS

Kaip Jums tai?

Čia jau, Gerbiama, iš serijos: "Prausiasi tie, kurie tingi kasytis"

QUOTE(Selena7 @ 2009 01 27, 13:34)
o nicorrette, rasete kad arteja svarbus ivykiai ?cia is gerosios puses ar is blogosios? 

tiesiog svarbus, man svarbus, nei geri, nei blogi, kaskart pries tuos ivykius matau vienodus skaicius 13:13, 16:16