Kadangi paskutiniu metu galėčiau tris kartus per dieną valgyti Cezario salotas, o būtent tokių, kaip gaminuosi aš, nebuvo aprašyta, tai pasidalinsiu

Iš tikrųjų padažo receptas yra vogtas iš Maximos (ingredientai surašyti buvo ant salotų dėžutės

), bet man labai skanu.
Padažą darau iš:
- saulėgrąžų aliejaus
- obuolių acto
- laimo sulčių
- keleto išspaustų česnako skiltelių
- druskos
- pipirų
- prieskonių mišinio (naudoju kažkokią Vegeta be maisto priedų, kur daug visokių daržovių)
Viską paprasčiausiai sumaišau induke, leidžiu prieskoniams pratirpti, o tada pilu ant salotų. Dedu iš akies visko, tik ragauju gamindama. Teko pastebėti, kad svarbu negailėti česnako ir laimo.
O pačios salotos tai man, keista, bet skaniausios su paprasta Pekino salota. Aisbergas nepatiko.
O skrebučius dedu įvairius pirktinius, bet vis galvoju, kad reikėtų pasidaryt savos gamybos, turėtų dar skaniau būti