Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 22, 12:49)
as tai po savaites pertraukos jau bunu daug ka pamirsus doh.gif  doh.gif  doh.gif
nu bet atsisedu, pradedu vaziuoti ir atsimenu blush2.gif  nu bet ko nemokejau, tai ir dabar irgi nemoku cray.gif  swoon.gif nu o dabar tai net nebevazinejau, kol slidu buvo, pagalvojau,kad geriau nekelsiu gresmes sau ir visuomenei blush2.gif

Na, galvojau kad man vienai taip doh.gif ,šiandien po darbo bandysiu su vyru pasivažineti, pirmą kartą važiuosiu vakare, ryt einu elinį kartą regitrą šturmuoti tai kad prisiminčiau kaip tai daroma suksiu vakare baranką,bijau net kinkos dreba vis galvoju kaip eilinį kartą nesusimaut, taip jau norisi teises turėti ir mokinio statusą iškeisti į vairuotojo. lotuliukas.gif
Atsakyti
sekmes,tau vikte,as siandien pe mokymus ,buvau regitros aikstelej,paziopsojom kaip ten laiko egza,paziurejom is arti kur ir kaip privaziuoti...kinkos tai drebes...dar vakare pasipraktikuosiu ir kaip sekme duos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2007 11 22, 13:17)
sekmes,tau vikte,as siandien pe mokymus ,buvau regitros aikstelej,paziopsojom kaip ten laiko egza,paziurejom is arti kur ir kaip privaziuoti...kinkos tai drebes...dar vakare pasipraktikuosiu ir kaip sekme duos rolleyes.gif

Ačiūkas, aciuks.gif ir tau sekmės manau kad ji dabar mums visoms reikalinga biggrin.gif
Atsakyti
sekmes dideliausios visoms laikančioms ir besimokančioms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man aciu dievui šis košmaras jau praeity karsta.gif yess.gif nu daug man nerviuku kainavo doh.gif
Atsakyti
as tai instruktoriu sugebejau prajuokint. sako 'tau mokytis dar reikia, teises nebent nusipirkt gali'. as aisku toki maslu veida nutaisiau,, lyg rimtai apie tai galvociau, tai anas kaip juoktis pradejo rolleyes.gif uch, dar ne nebandziau laikyt, o pilkuju lasteliu nemazai numirojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 22, 13:16)
kiek jau laiko nevazinejai? smile.gif mantai atrodo, kad jei anksciau nemokejai vazinet, ir po 20val pamoku ir egzo nebevzinejus, praejus laikui viskas pasimirsta 50% smile.gif jei kam buvo kitaip parasykite.. smile.gif nes as po menesio spejau pamirst...ypac tai, ko puikiai nemokejau, tai darau dabar blogai...

jau tikriausiai netoli menesis bus...taip laukiu kada masina pirksim ax.gif tik va gasdina kad ziema ateina, kaip reiks tokiai nemoksai vazinet tai nezinau... blush2.gif tikiuosi automata nusipirksim tongue.gif
Atsakyti
sos mamukai gal kas gali parasyti instruktoriau nr i az?man labai skubiai reikia verysad.gif labai prasaupagalbos,busiu dekinga verysad.gif aciu

reiktu vilniuje,butu gerai arciau lazdynu,aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 lapkričio 2007 - 15:48
Naujausios žinios dėl įstatymo iš seimo skaitykit
ČIA
Atsakyti
Ejau siandien laikyt pirma karta, na matyt man pasiseke. Vaziavau baisiai aikstele padariau klaidu, bet islaikiau. Sake, kad supratima turiu, bet baime padare savo. Ir siaip atsisedus is karto pasake, kad svarbiausia nedaryt klaidu uz ka baudzia policija...T.y nevaziuoti per greitai, zinoma ir ne per letai, neivaziuot niekur ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 22, 12:26)
Galiu pasakyti iš savo patirties,kai aš laikiau man du kartus pakliuvo 6 maršrutas,buvo skirtingos mašinos ir instruktoriai ir parkavimus taip pat gavau skirtingus,padariau išvadą kad kompas nebent parenka tik maršrutą o parkavimą jau parenka pats instruktorius kaip jam šauna į galva. doh.gif

Ir marsruta, ir parkavima kompas parenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 11 22, 17:53)
Naujausios žinios dėl įstatymo iš seimo skaitykit
ČIA

Whooohoo thumbup.gif Tik nuo liepos įstatymas veikt pradės. Liuks biggrin.gif
Bet dabar jaučiu bus antplūdis vairavimo mokyklose, visi kam tik 18 yra norės iki to įstatymo išsilaikyt teises smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerry @ 2007 11 22, 17:55)
Ejau siandien laikyt pirma karta, na matyt man pasiseke. Vaziavau baisiai aikstele padariau klaidu, bet islaikiau. Sake, kad supratima turiu, bet baime padare savo. Ir siaip atsisedus is karto pasake, kad svarbiausia nedaryt  klaidu uz ka baudzia policija...T.y nevaziuoti per greitai, zinoma ir ne per letai, neivaziuot niekur ir t.t.

SVEIKINU!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 22 lapkričio 2007 - 18:14
jezuliau maryte, koks palengvejimas... unsure.gif eisiu su mama sestadieni mokintis, tada ziuresiu kaip ten su tuo egzu, bet bent plesytis nereikes blush2.gif
Atsakyti