Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(glorijaa @ 2007 11 23, 15:47)
oooooooooooooooooooooooooiii kaip as bijau!!!!!!!!!!!!!nerealiai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirdis is savo vaztuvu tuoj issoks.o zarnos vartosi nazmoniskai......galvos skausmas pastovei......cia man dabar viskas vyksta o kaip bus rytoj  g.gif  (rytoj laikau) doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip nusiramint?????????? verysad.gif

Skaitineju ir man baugu daros arteja regitrinis vairavimas. O tu kaip jautiesi ar tvirtai pasiruosus?Nes as tai nezinau reiktu dar papildomai pasivazinet.
Papildyta:
Sekmes tau rytoj.
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif assa.gif aš šiandien išlaikiau,uf pagaliau ir į mano kiemą atėjo laime o tai jau maniau kad tapsiu etatine regitros lankytoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fructic @ 2007 11 23, 11:39)
Sveikutės! Šiandien laikiau antrą kartą važiavimą ir vėl neišlaikiau. Vėl neišvažiavau iš aikštelės. Kai mokykloje važinėjom dėl aikštelės nebuvo jokių problemų. Jau pradedu manyti, kad niekada neišlaikysiu.  blush2.gif Ar čia dar daugiau tokių "žiopliukių" yra?  g.gif Taip skauda širdelę, kad nemoku apsakyti.  verysad.gif

Nepergyvenk,aš taip pat maniau, su instruktorium man viskas gerai sekesi o regitroje dariau tokias klaidas kuriu anksčiau nedarydavau,kaltas aišku jaudulys.Pamatysi kitą kartą tikrai pasiseks,sekmės. 4u.gif

QUOTE(glorijaa @ 2007 11 23, 13:47)
oooooooooooooooooooooooooiii kaip as bijau!!!!!!!!!!!!!nerealiai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sirdis is savo vaztuvu tuoj issoks.o zarnos vartosi nazmoniskai......galvos skausmas pastovei......cia man dabar viskas vyksta o kaip bus rytoj  g.gif  (rytoj laikau) doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip nusiramint?????????? verysad.gif

Pasakyk sau kad tu viską žinai kad tau tikrai pasiseks,labai daug priklauso kaip savę nustatysi,man taip irgi buvo kol aš nesusiemiau ir pasakiau kad užtenka bijoti reikia išlaikyti ir taškas. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinu labai,tave,vikte, 4u.gif man tai bus naktele fear.gif,bandau save nuteikti,bet vistiek viduriai sukas,oi glorija,kaip as tave suprantu...na,nepanikuokim!
Atsakyti
QUOTE(trivo @ 2007 11 23, 16:02)
Skaitineju ir man baugu daros arteja regitrinis vairavimas. O tu kaip jautiesi ar tvirtai pasiruosus?Nes as tai nezinau reiktu dar papildomai pasivazinet.
Papildyta:
Sekmes tau rytoj.

aciu. nu siaip as turejau teisias blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif bet man jas ateme uz nepadoru elgesi kelyje(pagerus buvau) blush2.gif blush2.gif blush2.gif kad atgaut viska perlaikyt reikia,teorija issilaikiau rytoj praktika,pamoku lankyt nereikia-vaziuok ir laikyk.kelyje jauciuos berods tvirtai.nu aikstele tai cia kazkokia tragedija...siaubas....vien klaidos...gal kuri galit papasakot kaip taisiklingai vaziuoti su gairelemis i garaza?????paemiau dvi pamokas su skirtingais instruktoriais,vienas sako reikia iskart ivaziuot i garaza,kitas sako kad as kai insuku i garaza tada reik pavaziuot i prieki ir pastayt masna taip kad ji tiesiai butu tada ivazinet....tai kaip is tikruju????? g.gif
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2007 11 23, 17:45)
sveikinu labai,tave,vikte, 4u.gif man tai bus naktele  fear.gif,bandau save nuteikti,bet vistiek viduriai sukas,oi glorija,kaip as tave suprantu...na,nepanikuokim!

skaidre,o kaip tai padaryt?berods nesinervuoji,o vidui visi organai breika soka doh.gif
Atsakyti
jo,nervuojuos ir as,kaip gi,viskas,varausi i pask.(tikiuosi) pervaziavima...
Atsakyti
palaikau visas laikančias labai labai
user posted image
pati užsiregistravau 12-15 9 ryto. laiką nučiupau puikų, tik tikiuosi kad sniegų jokių nebus. esu bent jau tikra, kad iki to laiko būsiu patobulėjus ax.gif
Atsakyti
Nezinau mane tai moko is vieno karto isukt i garaza niekur nevazinejant tik jei matau,kad netiksliai ivaziuosiu tai pasuku vaira i kita puse pasikoregavimui.
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 23, 15:05)
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif aš šiandien išlaikiau,uf pagaliau ir į mano kiemą atėjo laime o tai jau maniau kad tapsiu etatine regitros lankytoja lotuliukas.gif
Papildyta:

Nepergyvenk,aš taip pat maniau, su instruktorium man viskas gerai sekesi o regitroje dariau tokias klaidas kuriu anksčiau nedarydavau,kaltas aišku jaudulys.Pamatysi kitą kartą tikrai pasiseks,sekmės. 4u.gif
Pasakyk sau kad tu viską žinai kad tau tikrai pasiseks,labai daug priklauso kaip savę nustatysi,man taip irgi buvo kol aš nesusiemiau ir pasakiau kad užtenka bijoti reikia išlaikyti ir taškas. mirksiukas.gif

Sveikinuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumb_yello.gif

Labai labai pritariu del to nusiteikimo mirksiukas.gif svarbiausia nors truputeli tiketi savimi ir butinai pasiseks! bigsmile.gif SĖKMĖS VISOMS, RYTOJ LAIKYSIANČIOMS!!! wink.gif ploja.gif
Atsakyti
O as tai vakar savajam "testuotojui" pasakiau, kad visi baisiai gazdina, kad labai baisu eiti laikyt egzamina, dreba kojos, nakti pries sapnuoji kosmarus ir t.t. Jis is karto pasake, kad kalti instruktoriai. Na siaip visa laika jo tonas buvo nemalonus-siurkstus, aiksteleje padariau 1 klaida, parkuojant vienas ratas buvo ant linijos, mane isleido i gatve smile.gif Gatveje vaziavau gerai, pasakojau jam apie tai kaip man naujai vairuotojai reiketu vazineti su automatu, nes galeciau daugiau demesio skirti keliui, o ne mastyt apie tai koki begi dabar reikia jungti. Jis vis man primindavo ta viena rata ant linijos, kad tureciau negauti....Niu bet dave:)
Atsakyti
sveikos, visos mirksiukas.gif
norėjau paklausti, gal mokėtės kuri nors toj aikštelėj prie saulėtekio parkuotis privačiai? žinau, kad sekmadieniais leidžia norintiems už 10 litų valandai, bet ką reiktų padaryt - nuvažiuot, susimokėt ir važinėt ar skambinti kur nors ir tartis? jei iš anksto - gal kontaktus? nes jaučiu, kad man reikia pasipraktikuot aikštelėj, o pinigėlių papildomai pamokai jau sunkiai sukrapštau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 23, 23:30)
sveikos, visos mirksiukas.gif
norėjau paklausti, gal mokėtės kuri nors toj aikštelėj prie saulėtekio parkuotis privačiai? žinau, kad sekmadieniais leidžia norintiems už 10 litų valandai, bet ką reiktų padaryt - nuvažiuot, susimokėt ir važinėt ar skambinti kur nors ir tartis? jei iš anksto - gal kontaktus? nes jaučiu, kad man reikia pasipraktikuot aikštelėj, o pinigėlių papildomai pamokai jau sunkiai sukrapštau.. blush2.gif

gali nuvažiuoti,kad ir naktį smile.gif ateis sargas, ir paims dešimt litų smile.gif tik, deja, tamsoje lauko lempos neįjungtos, tai tamsu... o diena, tai būna net stovi prie įvažiavimo smile.gif

šiaip atvažiuoji į aikštelę, tam žmogui sumoki, jis užsirašo numerius, ir važinėji smile.gif valnada 10lt.. sakė galima lyg ir puse uz penkis.. biggrin.gif nieko rezervuot kaip ir nereikia.. smile.gif

Atsakyti
ačiū labai už operatyvu atsakymą mirksiukas.gif gal net poryt tada pavyks nuvažiuoti, tikiuosi vietos bus. aišku, tačkutė automatinė, bet vis šis tas, gal pagaliau pagausiu kampą ir gabaritus pajausiu..
pasiankstinau egzą į 12-08, 7:30. nežinau, kaip iš lovos išsiversiu, bet užtat šeštadienis ir kamščių nebus. uch, jau parinuosi.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insi: 23 lapkričio 2007 - 23:08