Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(marke @ 2007 11 27, 14:47)
bet vistiek norisi greiciau ax.gif

puikiai suprantu mirksiukas.gif nes atsimenu ta jausma rolleyes.gif užtat dabar net truksta to tokio adrenalino, kuris per egza budavo doh.gif bet nenorėciau vel laikyt, oi daug mano nerviniu lasteliu suėdė tos teises doh.gif bet db ramu....ir drąsinu visas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 13:52)
puikiai suprantu mirksiukas.gif  nes atsimenu ta jausma rolleyes.gif  užtat dabar net truksta to tokio adrenalino, kuris per egza budavo doh.gif  bet nenorėciau vel laikyt, oi daug mano nerviniu lasteliu suėdė tos teises doh.gif bet db ramu....ir drąsinu visas thumbup.gif

as tai adrenalino gausiu sestadieni rolleyes.gif pirma vairavimo pamoka man dar tik bus unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 27, 12:41)
Keista g.gif  kad pas jus regitrininkas pats sedasi už vairo ir viską aprodo,pas mus tai nuo pirmos įsėdimo minutes darai viską pats regitrininkas tik duoda nurodymus kur važiuoti.O mašiną prieš egzaminą leidžiama iki 3 min.aikštelėje išbandyti,tačiau šiuo atveju vairavimo klaidos nefiksuojamos.

pas jus leidžiama aikštelėj pasivažinėt, o vln aikštelėje mašinos nebandai smile.gif taigi abiem atvejais leidžiama susiorientuot aikštelėje tik skirtingais būdais smile.gif

ir nesuprask, kad jie parodo kaip atlikt pratimus , nea, ant jokių estakadų , į "kiemelį" jie nevažiuoja ir niekur neprisiparkuoja hihihi.gif , nors gal ir neblogai būtų, kad jie savo "klasę" parodytų rolleyes.gif tiesiog aikštelė yra pakankami didelė, tuos pačius manevrus galima atlikinėt keliose aikštelės vietose ir mašiniukų ne vienas ir ne keturi sukiojasi, taigi, manau, instruktoriai ne tik egzaminuojamųjų orientacijai, bet ir dėl bendros tvarkos kaip ir nubrėžia orientyrą ar ton, ar kiton aikštelės pusėn judėt .

ir dideliausi sveikinimai visoms pasiekusiosm finišą user posted image gero važiavimo user posted image
Atsakyti
Nu va, kątik grįžau atsiėmus teises. Ir jau pirmų nuotykių patyriau unsure.gif
Nuvariau su MB. Atsiėmiau teises, ir jau susiruošėm namo lėkt, žiūriu tas šast atsirakino ir atsisėdo į keleivio sėdynę biggrin.gif Sako " Laukiau šitos akimirkos 2 metus, varyk mažut" smile.gif Blyn, galvoju doh.gif Nu, bet nepasimečiau, sėdau ir važiavau. Ir ką gi, POLICIJA man mosikuoja lazduke biggrin.gif Sustojau, širdis į kulnus, visokių minčių kratinys galvoj. Galvoju, va šakės man, atims teises biggrin.gif Bet, matyt, ten tik koks reidas buvo, tai patikrino dokumentus visus ir palinkėjo gero kelio. Dar pridūrė, kad saugiai važinėčiau blush2.gif
O jau, kad MB kvatojosi iš manęs, sakė, dar nematė manęs tokios išsigandusios. Tai va, pirma diena už vairo ir tokia neįprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 11:15)
nu cia tai teisybė aš tai irgi melavau blush2.gif  nu bet manau tai davė savo pliusu. nes klausė kelintas kartas as taip nemirkčiodama sakau- aštuntas mirksiukas.gif  nu o po to jis man ir sako, tai kaip astunta karta jau viska moki ir zinai, as sakau- tai aišku. nu o paskui vaziavom vaziovom, nu as aisku grybu pjoviau, bet kai grizom i regitra tai sako cia tas buvo cia tas buvo, nu bet kaip astunta karta laikancia praleisiu mirksiukas.gif  nu o man to ir uzteko yahoo.gif

nu as tai nerekomenduociau meluot, nes jie puikiai zino kelinta karta laikai, tikriausiai parasyta buna. nes kai as islaikiau, tai sako : "ketvirtas kartas nemelavo"- regitrininkas man, nors ir pries tai jam neminejau kelinta karta laikau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 27, 13:13)
pas jus leidžiama aikštelėj pasivažinėt, o vln aikštelėje mašinos nebandai smile.gif taigi abiem atvejais leidžiama susiorientuot aikštelėje tik skirtingais būdais smile.gif

ir nesuprask, kad jie parodo kaip atlikt pratimus , nea, ant jokių estakadų , į "kiemelį" jie nevažiuoja ir niekur neprisiparkuoja :hihihi: , nors gal ir neblogai būtų, kad jie savo "klasę" parodytų rolleyes.gif tiesiog aikštelė yra pakankami didelė, tuos pačius manevrus galima atlikinėt keliose aikštelės vietose ir mašiniukų ne vienas ir ne keturi sukiojasi, taigi, manau, instruktoriai ne tik egzaminuojamųjų orientacijai, bet ir dėl bendros tvarkos kaip ir nubrėžia orientyrą ar ton, ar kiton aikštelės pusėn judėt .

ir dideliausi sveikinimai visoms pasiekusiosm finišą user posted image gero važiavimo user posted image

Nu gi supratau,supratau kad jie neparodo o pasako kur reik važiuoti,nors galėtu ir parodyti kaip "profai" vairuoja lotuliukas.gif.Man instruktorius pasakojo kad prie dabartinio parkingo dar kelias figuras norėjo pridėt,leido patiems regitrininkams išbandyti tai sakė kad puse jų to nepadarė tada buvo nuspręsta jų atsisakyti lotuliukas.gif Ačiū už sveikinimus. 4u.gif O tu pati jau esi išlaikiusi ar dar tik ruošiesi?

QUOTE(eskimute @ 2007 11 27, 13:49)
Nu va, kątik grįžau atsiėmus teises. Ir jau pirmų nuotykių patyriau  unsure.gif
Nuvariau su MB. Atsiėmiau teises, ir jau susiruošėm namo lėkt, žiūriu tas šast atsirakino ir atsisėdo į keleivio sėdynę biggrin.gif Sako " Laukiau šitos akimirkos 2 metus, varyk mažut" smile.gif Blyn, galvoju  doh.gif Nu, bet nepasimečiau, sėdau ir važiavau. Ir ką gi, POLICIJA man mosikuoja lazduke biggrin.gif Sustojau, širdis į kulnus, visokių minčių kratinys galvoj. Galvoju, va šakės man, atims teises biggrin.gif Bet, matyt, ten tik koks reidas buvo, tai patikrino dokumentus visus ir palinkėjo gero kelio. Dar pridūrė, kad saugiai važinėčiau  blush2.gif
O jau, kad MB kvatojosi iš manęs, sakė, dar  nematė manęs tokios išsigandusios. Tai va, pirma diena už vairo ir tokia neįprasta  lotuliukas.gif

Eskimute,dede policininkas su lazdele gatveje yra didelis stresas biggrin.gif bet ką padarysi visiems teks su juo susitikti doh.gif ,manau kad ir man iš baimes kinkos drebėtu. lotuliukas.gif
Atsakyti
man su dede policininku teko susidut kai fyfacka mobiliaku snekedama i uzpakali ivaziavo - nebaisus visai tongue.gif daug labiau biesina kai kas nors pypsi - as tada iskart akis nuo kelio, puolu dairytis ir klausiu 'cia man?' blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 27, 14:45)
man su dede policininku teko susidut kai fyfacka mobiliaku snekedama i uzpakali ivaziavo - nebaisus visai tongue.gif daug labiau biesina kai kas nors pypsi - as tada iskart akis nuo kelio, puolu dairytis ir klausiu 'cia man?' blush2.gif

O aš kaip tik dėmesio nekreipiu, kai man pypina smile.gif Pf, aš gi MOKAUSI.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 27, 14:13)

ir nesuprask, kad jie parodo kaip atlikt pratimus , nea, ant jokių estakadų , į "kiemelį" jie nevažiuoja ir niekur neprisiparkuoja hihihi.gif ,

ne kartą vilniuje mačiau,kaip prieš egzaminą egzaminuotojas apvažiuoja aikštelę su egzaminuojamuoju šalia ir parodo KAIP turi būti atliktas pratimas. t.y. užvažiuoja ant estakados,parodo parkavimąsi, T formą ir apsisukimą mirksiukas.gif
taigi ne joks čia stebuklas,taip būna ir patikėkit,visai neblogai jie tuos pratimus atlieka,aikštelę per minutę laiko apvažiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 27, 15:43)
Nu gi supratau,supratau kad jie neparodo o pasako kur reik važiuoti,nors galėtu ir parodyti kaip "profai" vairuoja lotuliukas.gif.1. Man instruktorius pasakojo kad prie dabartinio parkingo dar kelias figuras norėjo pridėt,leido patiems regitrininkams išbandyti tai sakė kad puse jų to nepadarė tada buvo nuspręsta jų atsisakyti lotuliukas.gif Ačiū už sveikinimus. 4u.gif 2.O tu pati jau esi išlaikiusi ar dar tik ruošiesi?

1. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
2.aš jau sokiai.gif assa.gif sokiai.gif bet neperseniausiai, tai prisiminimai dar labai gyvi karsta.gif

QUOTE(Rose Prick @ 2007 11 27, 18:19)
ne kartą vilniuje mačiau,kaip prieš egzaminą egzaminuotojas apvažiuoja aikštelę su egzaminuojamuoju šalia ir parodo KAIP turi būti atliktas pratimas. t.y. užvažiuoja ant estakados,parodo parkavimąsi, T formą ir apsisukimą  mirksiukas.gif
taigi ne joks čia stebuklas,taip būna ir patikėkit,visai neblogai jie tuos pratimus atlieka,aikštelę per minutę laiko apvažiuoja  biggrin.gif

ane blink.gif na , kai tokių dalykų nemačiau, tai rašau kaip man buvo rolleyes.gif

o dėl policijos unsure.gif kai pamatau juos, galvoju, kvėpuot pamiršiu, ale vis sėkmingai nesustabdo scare.gif
Atsakyti
Vilniuje leidzia siek tiek masina pasibandyti,jei paprasai,ir paklausti galima pries egza kas neaisku.Beje,ir tikrai nezino jie,kelinta karta zmogus ateina(bent jau Vilniuje).As kai pasakiau,kad jau trecia karta einu,tai man atsake,kad jiems visiskai nesvarbu kelinta,jie to nezino,ir visi jiems kaip pirma karta ateje.Bet man pagelbejo tai,kad pasakiau jog trecia,praleido lotuliukas.gif Nors tikrai buvo uz ka ir nepraleisti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 11 27, 19:06)
Vilniuje leidzia siek tiek masina pasibandyti,jei paprasai,ir paklausti galima pries egza kas neaisku.Beje,ir tikrai nezino jie,kelinta karta zmogus ateina(bent jau Vilniuje).As kai pasakiau,kad jau trecia karta einu,tai man atsake,kad jiems visiskai nesvarbu kelinta,jie to nezino,ir visi jiems kaip pirma karta ateje.Bet man pagelbejo tai,kad pasakiau jog trecia,praleido lotuliukas.gif Nors tikrai buvo uz ka ir nepraleisti... ax.gif

Nu įdomiai būtų sužinot, ar žino jie iš tikrųjų, ar ne, man tas žinojimas praverstų biggrin.gif
Atsakyti