Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(labukas @ 2007 11 26, 16:59)
Užuojauta viosms laikančioms. Pati praeitais metai išlaikiau Klaipėdoje iš antro karto. Šiaip patariu : jei Regitros instruktorius ilipęs į mašiną klausia kelintą kartą laikai, meluokit, kad trečią, ketvirtą ir t.t. taip pagalvos, kad tu savo kartus jau atsikankinai ir "duoklę valstybei sumokėjai" bigsmile.gif todėl didesnė tikimybė, kad ne taip kabinėsis.

nu cia tai teisybė aš tai irgi melavau blush2.gif nu bet manau tai davė savo pliusu. nes klausė kelintas kartas as taip nemirkčiodama sakau- aštuntas mirksiukas.gif nu o po to jis man ir sako, tai kaip astunta karta jau viska moki ir zinai, as sakau- tai aišku. nu o paskui vaziavom vaziovom, nu as aisku grybu pjoviau, bet kai grizom i regitra tai sako cia tas buvo cia tas buvo, nu bet kaip astunta karta laikancia praleisiu mirksiukas.gif nu o man to ir uzteko yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Gratis @ 2007 11 27, 01:16)
Prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O, kad tokia nuotaika pravažiavimą laikant būtų thumbup.gif

nu as tavo musiuka parase tai irgi pradzioj bandziau gaudyt, bet paskui supratau kad netikras blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Asmuo gali atsiimti vairuotojo pažymėjimą Kauno filiale, Raudondvario pl. 234. Tikrinta 2007-11-27 11:33:33
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Varau į Regitrą! Pagaliau atėjo tas metas, kai aš į ją važiuoju ne drebėdama,o iš laimės šokinėdama.
Uj, greičiau ir jum, mergaitės, ta laimė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 26, 18:41)
mano vairavimo mokyklos instruktoriai sakė, kad anksčiau būdavo tokių zapadlistiškų nurodymų, bet po skundų ir t.t. buvo priimtasd sprendimas tyčia neklaidinti egzaminuojamųjų. Tik toj aikštelėj, kai grįžti iš miesto ir įvažiuoji į regitrą, yra toks apsitrynęs ženklas "sustoti draudžiama', tai mane įspėjo, kad gali liepti kur nors prisiparkuoti, tai, sakė, būna, kad po ženklu iš karto ir priparkuoja doh.gif

Tikrai,anksčiau egzaminatoriai labai dažnai "praktikuodavo"šį metodą.Kelių eismo taisyklėse yra parašyta kad egzaminatorius negali duoti nurodymu prieštaraujančių kelių eismo taisyklėm. mirksiukas.gif

QUOTE(opium @ 2007 11 26, 20:50)
dar apie vln.
ar žinot, kad prieš laikant egzą aikštelėje, prieš įvažiuojant į ją, galima apsukt ratuką, kad pajust mašiną. Eiga man buvo tokia: pirmiauia instruktorius įvairavo mašiną į aikštelę, aprodė kuriuos manevrus turėsiu atlikt,(tada dar buvo eilė teorinių techninių kl.) išvažiavom iš aikštelės, tada pati persėdau, jis liepė apsukt ratuką toj regitros teritorijoj , įvažiuot į aikštelę (vos neįvažiavau  į prišpriešinę juostą doh.gif , laiku susgribau doh.gif  ) ir paskui jau ten.... girdėjau, kad nevisada instruktoriai tokį apvažiavimą praktikuoja
ir mokyklos instruktorius buvo užsiminęs, kad galiu prašyt vat taip apvažiuot ratuką

Keista g.gif kad pas jus regitrininkas pats sedasi už vairo ir viską aprodo,pas mus tai nuo pirmos įsėdimo minutes darai viską pats regitrininkas tik duoda nurodymus kur važiuoti.O mašiną prieš egzaminą leidžiama iki 3 min.aikštelėje išbandyti,tačiau šiuo atveju vairavimo klaidos nefiksuojamos.

QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 10:15)
nu cia tai teisybė aš tai irgi melavau blush2.gif  nu bet manau tai davė savo pliusu. nes klausė kelintas kartas as taip nemirkčiodama sakau- aštuntas mirksiukas.gif  nu o po to jis man ir sako, tai kaip astunta karta jau viska moki ir zinai, as sakau- tai aišku. nu o paskui vaziavom vaziovom, nu as aisku grybu pjoviau, bet kai grizom i regitra tai sako cia tas buvo cia tas buvo, nu bet kaip astunta karta laikancia praleisiu mirksiukas.gif  nu o man to ir uzteko yahoo.gif

Manęs neklause kelintą kartą laikau,pati pasisakiau kai jau grįžome atgal į regitrą.Bet manau kad jie kompe ir patys mato kelintą kartą tu vargsti biggrin.gif
Atsakyti
nu šaunuolytė thumbup.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap_1.gif pagaliau gavus ta plastikine kortele, del kurios taip stengeisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 27, 11:38)
yahoo.gif  yahoo.gif yahoo.gif  yahoo.gif
Asmuo gali atsiimti vairuotojo pažymėjimą Kauno filiale, Raudondvario pl. 234. Tikrinta 2007-11-27 11:33:33
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Varau į Regitrą! Pagaliau atėjo tas metas, kai aš į ją važiuoju ne drebėdama,o iš laimės šokinėdama.
Uj, greičiau ir jum, mergaitės, ta laimė  4u.gif

Ir aš šiandien regitros puslapyje perskaičiau šį pranešimą,lekiu ir aš atsiimti išsvajotas teises thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikte @ 2007 11 27, 13:46)
Ir aš šiandien regitros puslapyje perskaičiau šį pranešimą,lekiu ir aš atsiimti išsvajotas teises thumbup.gif

sveikinu[SIZE=7][COLOR=blue] 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 11:43)
nu šaunuolytė thumbup.gif  sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  clap_1.gif pagaliau gavus ta plastikine kortele, del kurios taip stengeisi thumbup.gif

ačiū, saule_rudeni, ačiū 4u.gif smile.gif Iš tikrųjų labai smagu bus pagaliau atsiėmus tą kortikę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 11:48)
sveikinu[SIZE=7]  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Didelis [COLOR=red]AČIŪKAS 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikte: 27 lapkričio 2007 - 11:53
Jetau, kaip jum gerai, kaži ar man išauš tokia diena doh.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 27, 12:38)
yahoo.gif  yahoo.gif yahoo.gif  yahoo.gif
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Uj, greičiau ir jum, mergaitės, ta laimė  4u.gif

greiciau ir as tokio dziaugsmo noriu,bet...ech,man dar ilgai laukti.. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
nieko panos thumbup.gif nenusiminkit mirksiukas.gif iki liepos dar daug laiko....spesit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 13:38)
nieko panos thumbup.gif  nenusiminkit mirksiukas.gif  iki liepos dar daug laiko....spesit bigsmile.gif

bet vistiek norisi greiciau ax.gif
Atsakyti