QUOTE(opium @ 2007 11 26, 18:41)
mano vairavimo mokyklos instruktoriai sakė, kad anksčiau būdavo tokių zapadlistiškų nurodymų, bet po skundų ir t.t. buvo priimtasd sprendimas tyčia neklaidinti egzaminuojamųjų. Tik toj aikštelėj, kai grįžti iš miesto ir įvažiuoji į regitrą, yra toks apsitrynęs ženklas "sustoti draudžiama', tai mane įspėjo, kad gali liepti kur nors prisiparkuoti, tai, sakė, būna, kad po ženklu iš karto ir priparkuoja
Tikrai,anksčiau egzaminatoriai labai dažnai "praktikuodavo"šį metodą.Kelių eismo taisyklėse yra parašyta kad egzaminatorius negali duoti nurodymu prieštaraujančių kelių eismo taisyklėm.
QUOTE(opium @ 2007 11 26, 20:50)
dar apie
vln.
ar žinot, kad prieš laikant egzą aikštelėje, prieš įvažiuojant į ją, galima apsukt ratuką, kad pajust mašiną. Eiga man buvo tokia: pirmiauia instruktorius įvairavo mašiną į aikštelę, aprodė kuriuos manevrus turėsiu atlikt,(tada dar buvo eilė teorinių techninių kl.) išvažiavom iš aikštelės, tada pati persėdau, jis liepė apsukt ratuką toj regitros teritorijoj , įvažiuot į aikštelę (vos neįvažiavau į prišpriešinę juostą

, laiku susgribau

) ir paskui jau ten.... girdėjau, kad nevisada instruktoriai tokį apvažiavimą praktikuoja
ir mokyklos instruktorius buvo užsiminęs, kad galiu prašyt vat taip apvažiuot ratuką
Keista

kad pas jus regitrininkas pats sedasi už vairo ir viską aprodo,pas mus tai nuo pirmos įsėdimo minutes darai viską pats regitrininkas tik duoda nurodymus kur važiuoti.O mašiną prieš egzaminą leidžiama iki 3 min.aikštelėje išbandyti,tačiau šiuo atveju vairavimo klaidos nefiksuojamos.
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 11 27, 10:15)
nu cia tai teisybė aš tai irgi melavau

nu bet manau tai davė savo pliusu. nes klausė kelintas kartas as taip nemirkčiodama sakau- aštuntas

nu o po to jis man ir sako, tai kaip astunta karta jau viska moki ir zinai, as sakau- tai aišku. nu o paskui vaziavom vaziovom, nu as aisku grybu pjoviau, bet kai grizom i regitra tai sako cia tas buvo cia tas buvo, nu bet kaip astunta karta laikancia praleisiu

nu o man to ir uzteko
Manęs neklause kelintą kartą laikau,pati pasisakiau kai jau grįžome atgal į regitrą.Bet manau kad jie kompe ir patys mato kelintą kartą tu vargsti