QUOTE(smalsuteklp @ 2007 12 01, 19:38)
As vakar islaikiau praktikos egzamina is trecio karto, kaip sakoma trecias kartas nemeluoja
, ir instruktorius toks geras pasitaike 
o as vakar regitroj atsiemiau teises tik jokio dziaugsmo,nesuprantu taip laukiau sios akimirkos,o kai sulaukiau pamaciau,kad niekas nepasikeite
na nežinau,kai pasiimsiu teises man tikrai daug kas pasikeis
Sveikinimai visoms naujoms vairuotojoms! !
QUOTE(eskimute @ 2007 12 02, 13:26)
Dėkui dėkui.
O man šiandien kažkaip liūdna, kad jau viskas baigėsi. Pasiilgsiu vairavimo pamokų.
Kai atsiimsiu teises, šiek tiek dar pasitobulinsiu vairavimo įgūdžius su MB pašonėje, o tada... jau vienai teks kasdien į Kaišiadoris ir atgal važinėti.
QUOTE(Rose Prick @ 2007 12 02, 13:10)
na iš pradžių dar reikia išmokti vairuoti venai. Man buvo turbūt taip pat baisu, kaip per egzaminą, tačiau tik pirmas kelias minutes. Po to pamačiau, kad visai gerai man sekas
QUOTE(Caca* @ 2007 12 02, 19:51)
Kai atsiimsiu teises, šiek tiek dar pasitobulinsiu vairavimo įgūdžius su MB pašonėje, o tada... jau vienai teks kasdien į Kaišiadoris ir atgal važinėti.

Aš irgi su MB tobulinaus truputį, bet labai trumpai. Nes jis man sako: ko bijai, gerai vairuoji ir važiuok viena. Ir nuvažiavau
SĖKMĖS VISOMS
Sveikinimai visoms naujai iskeptoms vairuotojoms
[quote=Caca*,2007 12 01, 18:32]
Kitas kartas būtinai bus sėkmingesnis.
O kas nepavyko?
Ačiū.Tau irgi pavyks.
Po egzamino dar kokį pusvalanduką pastovėjau prie aikštutės, tiek daug *mokinukų* neužvažiuodavo ant estakados, užlipdavo ant linijų...
Ir taip jų gaila buvo...
Bet jei taip mieste, ant kalno nesugebėtum į jį užvažiuoti ir atsitrenktum į už tavęs stovintį auto...
tai man tas ir atsitiko. uzgesau su ta ju seniena astra ant kalno
aiksteleje nei vienos klaidos nepadariau, o gatvej
nepasidomejau marsrutu is anksto, o egzaminuotojas manes ir nesupazindino. paskui sako vaziuoti aplink visa zieda, o kai beveik apvaziavau, staigiai liepe sukti i desine
gerai kad masinu nebuvo, tai issukau. su ta astra reikia visa laika 4 begiu vaziuoti, o Raudondvario plentu ir penktu, nes ji visai netraukia. egzaminuotojas pradejo ant manes varyt, kad as kliutis kelyje, nors vaziavau ketvirtu ir 45-50 greiciu. jis sake, kad as vaziuoju 30km/val.
paskui, kai pasikeitem vietomis, jis mokino, kad reikia visur vaziuoti su 4-5 begiu...
O kas nepavyko?
Po egzamino dar kokį pusvalanduką pastovėjau prie aikštutės, tiek daug *mokinukų* neužvažiuodavo ant estakados, užlipdavo ant linijų...
tai man tas ir atsitiko. uzgesau su ta ju seniena astra ant kalno
Ar as teisingai suprantu?Jei neislaikai aiksteleje ir tau net netenka isvaziuoti i miesta,tai tas 18lt lieka kitam kartui.
QUOTE(trivo @ 2007 12 03, 12:46)
Ar as teisingai suprantu?Jei neislaikai aiksteleje ir tau net netenka isvaziuoti i miesta,tai tas 18lt lieka kitam kartui.
taip, lieka
dazniausiai uzduodami klausimai regitroje apie egzaminus...