Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Basava @ 2007 12 02, 22:36)
tai man tas ir atsitiko. uzgesau su ta ju seniena astra ant kalno doh.gif  aiksteleje nei vienos klaidos nepadariau, o gatvej doh.gif  doh.gif  doh.gif  nepasidomejau marsrutu is anksto, o egzaminuotojas manes ir nesupazindino. paskui sako vaziuoti aplink visa zieda, o kai beveik apvaziavau, staigiai liepe sukti i desine doh.gif gerai kad masinu nebuvo, tai issukau.  su ta astra reikia visa laika 4 begiu vaziuoti, o Raudondvario plentu ir penktu, nes ji visai netraukia. egzaminuotojas pradejo ant manes varyt, kad as kliutis kelyje, nors vaziavau ketvirtu ir 45-50 greiciu. jis sake, kad as vaziuoju 30km/val.  blink.gif paskui, kai pasikeitem vietomis, jis mokino, kad reikia visur vaziuoti su 4-5 begiu...

Aš tai gavau golfuką, gatvėj važiavau irgi 45-50km greičiu ir tik vieną kartą įmečiau 4-tą bėgį, dėl vaizdo, nes puikiausiai golfukas riedėjo ir trečiu bėgiu. ax.gif

O tau tiesiog buvo bloga diena, ne tą mašiną gavai, nekokį egzaminatorių. unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 03, 14:20)
Aš tai gavau golfuką, gatvėj važiavau irgi 45-50km greičiu ir tik vieną kartą įmečiau 4-tą bėgį, dėl vaizdo, nes puikiausiai golfukas riedėjo ir trečiu bėgiu. ax.gif

O tau tiesiog buvo bloga diena, ne tą mašiną gavai, nekokį egzaminatorių. unsure.gif  4u.gif

aciu smile.gif pasiemiau dar kelis papildomus vaziavimus pavazineti tik Regitros marsrutais. egzaminuotojo zodziai buvo, kad gal as visus vaziavimus praleidziu su instruktoriumi miskelyje, kad nevaziavus i ta kalna blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Basava, aš regitriniais maršrutais buvau labai mažai važinėjusis.Mano vairavimo m-kla centre, aikštutė praktškai prie Urmo bazės, tai , kol nusigaudavau iki vilijampolės, jau reikdavo sukti atgal. doh.gif
Maršruto per egzą net nežiūrėjau, vis tiek gatvių nepažįstu, nors keliom žinomom ir važiavau.Po egzo grįžus namo, bandžiau atsirinkti kuriuo maršrutu važiavau, bet joks netiko. g.gif

O koks egzaminatorius tau papuolė?

Man tai jaunas, kokių 30-35m, simpatiškas, nors ir *zanūda* iš veido. wub.gif Po egzo klausia - nu tai kaip, ar darei klaidų?O aš jam-galit kokią vieną nekritinę pažymėti... lotuliukas.gif

O dėl miškelio, tai egzaminatoriui gal pavydu buvo?:lotuliukas:Negi kelis kartus važiavus kalnu, jau gali kiekvieną vingį atsiminti? g.gif

Atsakyti
Dėl važiavimo į kalną per egzą. Čia Kaune, kylant į Romainių kalną. Aš kai laikiau egzą pirmą kartą ir neišlaikiau, tai paskui dar kalbėjau su egzaminuotoju, jis man patarimų nemažai davė. Tai sakė, jei gausi naują astrą ir teks važiuot į tą kalną, tai jokiu kitu bėgiu neužvažiuosi, tik antru ir tik stipriai gazuojant. Sakė daug kas gavę tas astras neužtraukia į kalną. Tai gal kam padės tas mano patarimas smile.gif 4u.gif
Aš ntrą kartą thanks God negavau nei tos astros, nei į kalną nevažiavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 12 03, 15:14)
[color=red]Basava[/color
O koks egzaminatorius tau papuolė?
Man tai jaunas, kokių 30-35m, simpatiškas, nors ir *zanūda* iš veido. wub.gif Po egzo klausia - nu tai kaip, ar darei klaidų?O aš jam-galit kokią vieną nekritinę pažymėti... lotuliukas.gif

O dėl miškelio, tai  egzaminatoriui gal pavydu buvo?:lotuliukas:Negi kelis kartus važiavus kalnu, jau gali kiekvieną vingį atsiminti? g.gif

tas egzaminatorius apie 40, gal kiek vyresnis.tikrai *zanūda* iš veido thumbup.gif man klaidas jis vardino: kad sliauziau ant 30, bet jau gale marsruto, tai kaip irodyti, kad ne?! paskui uzgesau ant kalno, tai cia labai gera pamoka man, nes nemaniau, kad masina gali neuztraukti, mokinausi su nauju golfu, o cia doh.gif bet kodel Regitra giriasi, kad ju masinos visos naujos? ai, dar uzgesau, pradzioje, kai is Regitros i desine sukau g.gif sustojusi nebuvau, tik pristabdziusi, nes masinu nebuvo, vaziavau antru begiu g.gif ai, dar is egzaminuotojo, kai vaziavo per ta miskeli su posukiais 4-5 begiu ir mane mokino, kaip reikia vaziuoti: as cia kaip visi vairuotojai, virsiju 10 doh.gif bigsmile.gif o marsruta vistik manau, kad reikia zinoti, nes egzaminuotojas per velai man pasake, kad reikia sukti i zieda, pries pat istisine linija, gal galvojo, kad kirsiu ja? g.gif nes pabaigoje pagyre, kad zinau zenklus, matau juos. ir per velai pasake, kad is ziedo i desine, jei butu masinu, buciau jau neisukus. nes is pradziu sake, kad aplink visa zieda apvaziuoti. blink.gif
mano instruktorius nustebo, kad imu papildomu, bet jei as nesugebejau i kalna uzvaziuoti, tai manau, kad reikia dar pasipraktikuoti. ax.gif
dar, Regitroj kalbejo mergina, kad egzaminuotojai greicio pedalus spaudzia, kad virsytum greiti ir neislaikytum, tai pas juos to pedalo nera thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eskimute @ 2007 12 03, 15:47)
Dėl važiavimo į kalną per egzą. Čia Kaune, kylant į Romainių kalną. Aš kai laikiau egzą pirmą kartą ir neišlaikiau, tai paskui dar kalbėjau su egzaminuotoju, jis man patarimų nemažai davė. Tai sakė, jei gausi naują astrą ir teks važiuot į tą kalną, tai jokiu kitu bėgiu neužvažiuosi, tik antru ir tik stipriai gazuojant. Sakė daug kas gavę tas astras neužtraukia į kalną. Tai gal kam padės tas mano patarimas smile.gif 4u.gif
Aš ntrą kartą thanks God negavau nei tos astros, nei į kalną nevažiavau  unsure.gif

aciu 4u.gif sekanciam kartui tikrai pravers ax.gif as nezinau, koks tai kalnas g.gif isbandysiu su instruktorium ax.gif bet astra tai tikrai nenauja, veidrodeliai ne automatiniai, bet gal negamina ju su automatiniais veidrodeliais g.gif biggrin.gif o bandziau uzvaziuoti su 3 doh.gif o gaza tai patikekit, spaudziau doh.gif ax.gif
Atsakyti
ziurau cia apie kauna snekat g.gif o gal butu kokiu patarimu vilnietem?
Atsakyti
Romainių kalnas, tai tas zigzaginis. Kur išvažiavus iš Regitros iš karto suki ne į dešinę(Į raudonvario plentą), bet į kairę. Ir šiaip į kalną geriausia 2 bėgiu lipt, tik gazųųųų daug reik smile.gif
M.. o tu gavai tą zapadlistinę Astrą. Ten jų tik dvi yra. Gal kitą kartą negausi. Bet ta naujoji astra irgi geras čiūdas. biggrin.gif
O tu Rigvedoj mokeisi gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 12 03, 16:30)
Romainių kalnas, tai tas zigzaginis. Kur išvažiavus iš Regitros iš karto suki ne į dešinę(Į raudonvario plentą), bet į kairę. Ir šiaip į kalną geriausia 2 bėgiu lipt, tik gazųųųų daug reik smile.gif
M.. o tu gavai tą zapadlistinę Astrą. Ten jų tik dvi yra. Gal kitą kartą negausi. Bet ta naujoji astra irgi geras čiūdas. biggrin.gif
O tu Rigvedoj mokeisi gal? smile.gif

drinks_cheers.gif as, ta pati ax.gif bet tai ne tas kalnas, ten kazkur is Tilzes gatves reik sukt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basava: 03 gruodžio 2007 - 16:44
paaiškinkit man, nes su šia problema neteko susidurt.. girdėjau, kad kai užgęsti reik užvesti mašiną ant laisvo bėgio? tai jei aš važiavau ant kažkurio bėgio ir užgesau.. tada ką toliau daryt? nu ta prasme reik nuspaust sankabą, į laisvą ir tada užvest variklį? poto vėl sankabą ir pirmas bėgis ir važiuot? ar ką ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 03, 18:15)
paaiškinkit man, nes su šia problema neteko susidurt.. girdėjau, kad kai užgęsti reik užvesti mašiną ant laisvo bėgio? tai jei aš važiavau ant kažkurio bėgio ir užgesau.. tada ką toliau daryt? nu ta prasme reik nuspaust sankabą, į laisvą ir tada užvest variklį? poto vėl sankabą ir pirmas bėgis ir važiuot? ar ką ne taip?  g.gif

Laisvam bėgiui nereikia sankabos spausti, paprastai jį pajudini ir atlaisvini mirksiukas.gif
Tai va jei užgesai, padarai laisvą, užsivedi, spaudi sankabą ir pirmą bėgį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 03, 17:15)
paaiškinkit man, nes su šia problema neteko susidurt.. girdėjau, kad kai užgęsti reik užvesti mašiną ant laisvo bėgio? tai jei aš važiavau ant kažkurio bėgio ir užgesau.. tada ką toliau daryt? nu ta prasme reik nuspaust sankabą, į laisvą ir tada užvest variklį? poto vėl sankabą ir pirmas bėgis ir važiuot? ar ką ne taip?  g.gif

taip.
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2007 12 03, 17:23)
Laisvam bėgiui nereikia sankabos spausti, paprastai jį pajudini ir atlaisvini  mirksiukas.gif
Tai va jei užgesai, padarai laisvą, užsivedi, spaudi sankabą ir pirmą bėgį  smile.gif

dėkui 4u.gif o tik pradedant važiuot irgi tas pats taip? užvest ant laisvo (sankabos nereik) tada sankaba 1 bėgis, nuleist rankinį ir važiuot? smile.gif
Atsakyti