QUOTE(Caca* @ 2007 12 03, 15:14)
[color=red]Basava[/color
O koks egzaminatorius tau papuolė?
Man tai jaunas, kokių 30-35m, simpatiškas, nors ir *zanūda* iš veido.

Po egzo klausia - nu tai kaip, ar darei klaidų?O aš jam-galit kokią vieną nekritinę pažymėti...
O dėl miškelio, tai egzaminatoriui gal pavydu buvo?:lotuliukas:Negi kelis kartus važiavus kalnu, jau gali kiekvieną vingį atsiminti?
tas egzaminatorius apie 40, gal kiek vyresnis.tikrai *zanūda* iš veido

man klaidas jis vardino: kad sliauziau ant 30, bet jau gale marsruto, tai kaip irodyti, kad ne?! paskui uzgesau ant kalno, tai cia labai gera pamoka man, nes nemaniau, kad masina gali neuztraukti, mokinausi su nauju golfu, o cia

bet kodel Regitra giriasi, kad ju masinos visos naujos? ai, dar uzgesau, pradzioje, kai is Regitros i desine sukau

sustojusi nebuvau, tik pristabdziusi, nes masinu nebuvo, vaziavau antru begiu

ai, dar is egzaminuotojo, kai vaziavo per ta miskeli su posukiais 4-5 begiu ir mane mokino, kaip reikia vaziuoti: as cia kaip visi vairuotojai, virsiju 10

o marsruta vistik manau, kad reikia zinoti, nes egzaminuotojas per velai man pasake, kad reikia sukti i zieda, pries pat istisine linija, gal galvojo, kad kirsiu ja?

nes pabaigoje pagyre, kad zinau zenklus, matau juos. ir per velai pasake, kad is ziedo i desine, jei butu masinu, buciau jau neisukus. nes is pradziu sake, kad aplink visa zieda apvaziuoti.
mano instruktorius nustebo, kad imu papildomu, bet jei as nesugebejau i kalna uzvaziuoti, tai manau, kad reikia dar pasipraktikuoti.
dar, Regitroj kalbejo mergina, kad egzaminuotojai greicio pedalus spaudzia, kad virsytum greiti ir neislaikytum, tai pas juos to pedalo nera
Papildyta:
QUOTE(eskimute @ 2007 12 03, 15:47)
Dėl važiavimo į kalną per egzą. Čia Kaune, kylant į Romainių kalną. Aš kai laikiau egzą pirmą kartą ir neišlaikiau, tai paskui dar kalbėjau su egzaminuotoju, jis man patarimų nemažai davė. Tai sakė, jei gausi naują astrą ir teks važiuot į tą kalną, tai jokiu kitu bėgiu neužvažiuosi, tik antru ir tik stipriai gazuojant. Sakė daug kas gavę tas astras neužtraukia į kalną. Tai gal kam padės tas mano patarimas
Aš ntrą kartą thanks God negavau nei tos astros, nei į kalną nevažiavau
aciu

sekanciam kartui tikrai pravers

as nezinau, koks tai kalnas

isbandysiu su instruktorium

bet astra tai tikrai nenauja, veidrodeliai ne automatiniai, bet gal negamina ju su automatiniais veidrodeliais

o bandziau uzvaziuoti su 3

o gaza tai patikekit, spaudziau