gratis nuojautos kartais nuvilia
mes trečiadienį už tave kumštukus palaikysim
man egzas penktadienį, bet aš jau kiekvieną naktį sapnuoju
ir visus kartus išlaikau.nusiteikiau,kad kitą savaitę jau teises turėsiu
tikiuosi nereiks ant žemės nusileist
QUOTE(Rose Prick @ 2007 12 04, 18:43)
gratis nuojautos kartais nuvilia
mes trečiadienį už tave kumštukus palaikysim
man egzas penktadienį, bet aš jau kiekvieną naktį sapnuoju
ir visus kartus išlaikau.nusiteikiau,kad kitą savaitę jau teises turėsiu
tikiuosi nereiks ant žemės nusileist 
Aš tai irgi bandau tikėtis, kad nuvils mane ta nuojauta, šiąnakt jaučiu vien košmarus sapnuosiu
Sėkmytės tau gratis rytoj
Viskas bus gerai, grįši išlaikius
Gratis, ni puxa, ni pira....T.y. sėkmės.
Pasitikrinau Regitroj, mano vairuotojo pažymėjimas jau *gatavas*.Rytoj eisiu atsiimti.
Pasitikrinau Regitroj, mano vairuotojo pažymėjimas jau *gatavas*.Rytoj eisiu atsiimti.
Jerau, net negalvojau kad čia bus tiek palaikančių
, namie dar su visais susibariau, per važiavimą su instruktorium nugrybavau, tai žiūrėsim kas čia gausis, einu miegot, ryt pranešiu naujienas
QUOTE(insi @ 2007 11 30, 18:29)
As paemiau SEDATIF PC, jos zolines kilmes.
QUOTE(Caca* @ 2007 12 01, 18:21)
Vaiidulle- SVEIKINU.
QUOTE(Basava @ 2007 12 01, 19:17)
dekui :0 as taip pat sveikinu visas islaikiusias...
QUOTE(insi @ 2007 12 03, 20:00)
As laikaiu Vilniuj, penktadieni 8 val., tai buvo pirma grupe. Siaip reikia atvykt anksciau, bet kasa ten atsidaro irgi 8val, taikol susimoki, kol sutvarkai dokus, pradedi jau kokia 15min po.... ir apskritai man susidare ispudis kad kuo ilgiau uztruksi aikstelej, tuo trumpiau reiks vaziuot mieste.... nes laiko limitas kazkoks irgi yra... tai kaip ir apsimoka but toj pirmoj grupej...
o kiek iš tikro vienam žmogui skiriama laiko egzaminui ir aikštelėj ir mieste? man rodos pusvalandis koks
jei mieste 20min, tai aikštelėj apie 10min..
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 12 05, 14:40)
o kiek iš tikro vienam žmogui skiriama laiko egzaminui ir aikštelėj ir mieste? man rodos pusvalandis koks
jei mieste 20min, tai aikštelėj apie 10min..

susiradau dabar telefone tarp issiustu zinuciu kada rasiau kkad "islaikiau teises"....
bet įdomu, egzaminai regitroje vyksta juk kas pusę valandos
Sveikutės
seniai nebuvau šioje temukėje, tai kol perskaičiau
labai sveikinu visas išlaikiusias ir noriu padrąsinti laikysiančias, viskas tikrai bus gerai
aš tai su rankiniu per egzaminą važiavau ant estakados
bet va dabar realiai važiuojant pvz nuo Dainų slėnio į kalną, tai sustoji paprastai, įsimeti laisvą ir koją ant stabdžio laikai, kol baigia degt raudonas šv. signalas
bet man ten vistiek visada baisu pariedėt atgal
aišku, čia taip gal todėl, kad apie 1.5mėn nevažinėjau
bet vyras pagaliau davė audinę vairuot
tik baisu, kad ko nors nekliudyčiau
nors va didžiuojuosi savimi, kad jau ir realiom sąlygom po truputį atbuliniu parkuojuosi
gal Vilniuj nuo anksčiau dirba
čia Kaune nuo 8
seniai nebuvau šioje temukėje, tai kol perskaičiau
labai sveikinu visas išlaikiusias ir noriu padrąsinti laikysiančias, viskas tikrai bus gerai
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 26, 13:55)
beje, paskaičiau, kad dauguma jūsų darote šį pratimą su paprastu stabdžiu, man tai atrodo jog taip lengviau nuriedėt atgal nei su rankiniu, jis atrodo stabilesnis stabdys, na bet gal su darbiniu ir legviau tai kaip tiksliai viską daryt jei naudoti tik "kojinį" stabdį?
aš tai su rankiniu per egzaminą važiavau ant estakados
bet va dabar realiai važiuojant pvz nuo Dainų slėnio į kalną, tai sustoji paprastai, įsimeti laisvą ir koją ant stabdžio laikai, kol baigia degt raudonas šv. signalas
bet man ten vistiek visada baisu pariedėt atgal
aišku, čia taip gal todėl, kad apie 1.5mėn nevažinėjau
bet vyras pagaliau davė audinę vairuot
nors va didžiuojuosi savimi, kad jau ir realiom sąlygom po truputį atbuliniu parkuojuosi
QUOTE(insi @ 2007 12 05, 14:38)
o man idomu kaip kasa atsidaro 8? man egzas sestadieni 7:30, tai tipo is vakaro susimoket ar kaip?
gal Vilniuj nuo anksčiau dirba
čia Kaune nuo 8