[quote=vaidutekukute,2010 02 23, 12:59]
[quote=dinkute,2010 02 22, 01:35]
Mes tai iš Šiaulių. Kažkaip kitų dvynukų mamų iš Šiaulių nesulaukiau-buvau ir temą paskelbusi-niekas neatsiliepė verysad: Mes tai jau 2xkošes valgom. Ir bananus su obuoliuku labai mėgstam. o pilvukus mums vis dar pučia nuo visko-ypač Titui. Jis pas mus jautruolis. Ir su miegu didžiausia problema-dieną miega po pusvalandį ir ne ilgiau, nesvarbu kur, ar ant rankų, ar lovytėj.Gerai, kad nors naktį miega, aišku pavalgyt atsikelt nepamiršta

Saulutei miegas-šventas reikalas. ir dabar ji jau valanda kaip miega, o Titas nusnūdo ir jau budinasi

.Įsivaizduoju kaip jums sunku, kai visi 3 vaikiukai namie. Mūsų tai jau dičkis-5 metų, bet irgi visko būna-dėmesio nuolat reikalauja, ir ožiuojasi, bet jau pavyksta susitarti ir padeda man kartais vaikas-pažaidžia su sesute ir broliu, pakalbina, mane pavaduoja

[/quote]
O as Kedainiuose jau kelias mamas su dvynukais pazystu - susiskambinam ir kartais susitinkam, siais metais Kedainiuose net 11 poru dvyniu gime, sakyciau nemazai, tad yra su kuo pabendrauti 
Dienomis mano kukuliai pamiega neblogai - kelis kartus po pora valandu, diena ir pavakaryje. O dabar kai jau koses valgom tai ir naktys ramesnes - po 1 karta kartais tik atsikelia. as kazkaip neskubu su nauju maistu - valgom du kart papildomo maisto ir dar uzkandziams obuoliuko, banano ar slyvu tyreles. Diena darzoviene, o apie 18-19 val. kruopos - kolkas tik avizos, nes viduriukai kietoki. Darzoviu nedaug dar isbandem - bulve, brokoli, kalafiora, cukinija, moliuga, dejau saldytu krapiuku paskaninimui, o va morka dar labiau vidurius uzkietino. na ir aliejaus ar sviesto dar dedu.
Dabar kai jie pradejo daugiau judeti sunkiau susitvarkyti namie - reik su vaikais daugiau uzsiimti - pasisamdziau aukle, bet jaunute - tik baigusia mokslus (priesmokyklini ugdyma), bet visai gerai - matau vaiku nebijo, ismoks manau su laiku. Palikti vienai dar bijociau.
Mano vyresnele nelabai dar uzsiema sese ir broliu - jai vienai geriau zaisti.
Tik mes labai jau slogaliai esam - bet jau Benas
i menesi po karta sloguoja nuo 3 men. jau nebezinau ir ka daryti, vedziau 3 kart pas LOR ir nieko gero nepasako, gal netycia kas zinot koki Lorista ar kam gal buvo tokia beda, patarkit ka daryti???
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2010 03 07, 22:18)
sveikos, mamytes
Uzsukau su tokiu klausimeliu: kur jus pirkotes vezimelius, lovytes ir kitus daiktelius spec dvynukams? Labai reikia info, nes parduotuvese jau tooooooks skurdus pasirinkimas, kad susidaro ispudis, kad dvynukai auga tik kitose planetose
O gal kas turit nebenaudojamu ir galit parduot?
Sveika
mes pirkom padeveta vezimeli, visai neblogas, tik musu dvyniai gime nemazi ir neblogai auga tai jau biskeli anskta vezime, bet jau greit pavasaris tai desimes sportines dalis. Ziena nelabai buvo vietos apklostyti, tai nusipirkau kailinius kombinezonus ir daugiau nieko neklodavau. O visa kita pirkom po du, ko neturejom o kas buvo like is pirmagimes tai dasipirkom po antra panasu daikta. Kad gimdysi, gal mums jau nereiks vezimuko, galim parduoti.
Va toki turim:
http://www.firstwhee...l/en/city_twin/
Tiesa nusipirkom adapterius ir isitatom i rema maxi-cosi automobilines kedutes ai vaziuojam kur nors kad nereiktu imti papildomai lopsiu nes netelpa viskas i masina.