[quote=vaidutekukute,2010 03 18, 11:13]
O kokį jus čia skiepą atlaikėt? Mes paskutinį 6 mėn. skiepijomės.
Žinai ir aš vos spėju suktis, pradėjau ieškoti auklės, nes matau kad namai jau į tvartą virsta

o ir orai gerėja, norisi pasibūti daugiau lauke

Jau kelinta diena ateina auklė pratinamės, visai nieko atrodo, o moku 4 Lt į valandą. Pienuko užtenkam, buvo guzų atsiradę kai pradėjom valgyti košes dieną būdavo didesnis tarpas tarp pienelio ir susidarė guzai, bet biški pamažinau košės ir išvalgė, dabar jau gerai. Mėsytę pradėjom valgyti šiandien tiktai - stirnienos draugė mums suveikė - sako labai gera mėsa, suvalgė viską ir Liepa būtų dar valgiusi, bet nebeliko

pas mus Liepa valgesnė - ką duodi tą valgo, ir kai valgom mes ji žiuri ir čepsi lupytėmis, tada duodam kokią baronką

o Benui sunku įtikti, jam atrodo dar papildomas maistas nelabai įdomus, nors daržovienę valgo gerai. Vakare dėl kietų vidurių vis duodu avižų košės, bet nelabai padeda, bandžiau ir ir tyrelės slyvų, gal šiek tiek geriau, bet Benas nevalgo

O obuolys papučia viduriukus

dabar gydytoja sakė pabandyti kivi - kaip bebūtų keista Benas jį valgo

Duodu į laikiklius ir abu sėkmingai čiulpia

tik kelias dienas daviau tai liktais gerėja situacija, bet nesuveikė labai staigiai kaip tikėjausi. Man tai net graudu žiūrėti kaip Benas steni ir nedaug ką padaro

Kada duodat daržovienes - kokiu dienos laiku? Ir kada vakarinę košę? Aš tai ryte pienuką duodu, paskui vėl pienukas - apie 11 val. tada jie pamiega ir duodu daržoves su mėsyte dabar, paskui pienukas, o apie 7 val kruopų košė ir užgėrimui pienuka, tada 22 pienukas ir miegelis. Beje kaip su arbatėlėm ar duodi ko nors papildomai atsigerti? Aš bandau iš snapelio duoti vandenuko, bet sunkiai geria - tik kramto tuos snapelius nors Benas jau po biškeli patraukia.
Pas mus naktį tai irgi Benas dažniau keliasi - 2 kartus, o Liepa būna kad neatsikelia, bet dažniausiai tai 1 kartą.
Ar turit dantukų? Lieputė jau turi du - pirmasis pasirodė kovo 5 - lygiai 7 mėn. kai buvo. O antras kraščiukas dantuko prasikalė neseniai, Benukas dar neturi nei vieno, nors matosi, kad jau jie pakeliui, gal dėlto jis toks neramus būna
Slogą ir mes gydomės jūros vandeniu plaunam noseles ir dar euphorbium compositum purškiam, umckalora irgi duodu jei jau labai stipri būna. Bet šiaip tai man jau tai slogai paranoja - kažkuris tik šnirpšt ir man jau silpna darosi

nors teisybę tu sakai - gerai kad tik slogom atsiperkam, o ne rimtesnėm ligom. Ar sėdit jau?
Papildyta:
[quote=OtilijaK,2010 03 18, 20:50]Mano mažylis susirgo...

Kosina, bėga nosiukas... O mažoji... Vargelėl, tik nepirkit ir nebandykit Jonsons produkcijos

Patepėm ir dabar vargstam - užpakaliukas vien žaizdos

Siaubas...
[/quote]
Aš naudoju Johnson pudra, man visai gera ir dar dičkei savo naudodavau losjoną drėkinantį po maudynių (iš serijos su žaliu dangteliu) nu superinis buvo ir toks švelnutis, čia kaip kuriam vaikui... dabar sudocremas turbūt jus gali reabilituoti, man jis irgi patinka, bet naudoju kai jau tik reikia. SVEIKIT