Įkraunama...
Įkraunama...

Gimę dvynukai, trynukai.

[quote=dinkute,2010 03 08, 00:40]

Pagaliau ir aš prisėdau parašyti-nebėr kada smile.gif Tik spėk suktis su tais mažiais biggrin.gif Vakar trečią skiepą atlaikėm, pasisvėrėm, pasimatavom ir augam toliau. O dėl slogos tai ir mes pavargstam.Kažkaip labai dėl to nesijaudinu-juk ir dičkis parneša iš daržo, ir tėtis iš darbo. Niekur nuo jos nepasislėpsi. Svarbu, kad ta sloga praeina be komplikacijų. Mes tai plaunam nosytes jūros vandenuku, lašinamės vibrocilo, pageriam umckalor ir praeina. Dar stengiuosi masažuoti ir plikšius palaikyti, kad labiau užsigrūdintų. Juk mūsiškiai -dvynukai-ir jiems tos bėdelės dažniau puola. Kaip tau pienuko ar dar užtenka? Man kažkaip buvo sumažėję, bet dabar lyg ir vėl daugiau. Maniškiai tai dar naktį irgi intensyviai valgo-ypač Titas. Kai Saulutę įkišau į miegmaišį, rečiau pabunda (anksčiau nusispardydavo ir prabusdavo). Gal jau kokios mėsytės ragavot? Aš kažkaip dar delsiu, bet reiks po truputį pratint-gydytoja patarė į daržoves po truputį vištienos kepenėlių įmaišyt-reiks bandyti. Gal pilveliai labai nesureaguos doh.gif Mūsiškiams irgi kietėja viduriukai, tai duodu obuolių-moliūgų tyrelės ar džiovintų slyvų tyrelės, ir aišku, vieno obuoliuko. O kaip jūsiškiai-noriai visko valgo, ar kuris vienas nestreikuoja? Mūsų tai Saulutė išrankesnė, jei kas nepatinka, tai ir neįkiši daugiau nei tris šaukštelius schmoll.gif Taip ir gyvenam. Laukiam pavasario biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažylis susirgo... verysad.gif Kosina, bėga nosiukas... O mažoji... Vargelėl, tik nepirkit ir nebandykit Jonsons produkcijos schmoll.gif Patepėm ir dabar vargstam - užpakaliukas vien žaizdos verysad.gif unsure.gif Siaubas...
Atsakyti
[quote=OtilijaK,2010 03 18, 21:50]
Sveika. Tik nusiramink, viskas praeis. Mažytė turbūt tai produkcijai alergiška. Aš iki pusės metų mažiukus prausiau su vaikišku muiliuku, vėliau su hipp prausikliu ir su Johnson's losjonu tepiau, bet nieko. Nors aš pati labai alergiška, bet kol kas vaikams nieko. Bandyk su kokiu bepanthen tepaliuku tepti, o gal gydytoja kokių jau vaistukų paskyrė?
Atsakyti
QUOTE(vaidutekukute @ 2010 03 19, 12:54)
Sveika. Tik nusiramink, viskas praeis. Mažytė turbūt tai produkcijai alergiška. Aš iki pusės metų mažiukus prausiau su vaikišku muiliuku, vėliau su hipp prausikliu ir su Johnson's losjonu tepiau, bet nieko. Nors aš pati labai alergiška, bet kol kas vaikams nieko. Bandyk su kokiu bepanthen tepaliuku tepti, o gal gydytoja kokių jau vaistukų paskyrė?

Išrašė metileno mėlio žaizdotoms vietoms tepti. O už sudocrem nieko geresnio nėra. Ten daugiausia cinko, kuris neleidžia šusti ir apsaugo odelę. Ar važinėjat su savo vaikyčiais į kaimus ir pan. (iki metukų laiko)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OtilijaK: 19 kovo 2010 - 19:49
[quote=vaidutekukute,2010 03 18, 11:13]

O kokį jus čia skiepą atlaikėt? Mes paskutinį 6 mėn. skiepijomės.
Žinai ir aš vos spėju suktis, pradėjau ieškoti auklės, nes matau kad namai jau į tvartą virsta sad.gif o ir orai gerėja, norisi pasibūti daugiau lauke thumbup.gif Jau kelinta diena ateina auklė pratinamės, visai nieko atrodo, o moku 4 Lt į valandą. Pienuko užtenkam, buvo guzų atsiradę kai pradėjom valgyti košes dieną būdavo didesnis tarpas tarp pienelio ir susidarė guzai, bet biški pamažinau košės ir išvalgė, dabar jau gerai. Mėsytę pradėjom valgyti šiandien tiktai - stirnienos draugė mums suveikė - sako labai gera mėsa, suvalgė viską ir Liepa būtų dar valgiusi, bet nebeliko sad.gif pas mus Liepa valgesnė - ką duodi tą valgo, ir kai valgom mes ji žiuri ir čepsi lupytėmis, tada duodam kokią baronką smile.gif o Benui sunku įtikti, jam atrodo dar papildomas maistas nelabai įdomus, nors daržovienę valgo gerai. Vakare dėl kietų vidurių vis duodu avižų košės, bet nelabai padeda, bandžiau ir ir tyrelės slyvų, gal šiek tiek geriau, bet Benas nevalgo sad.gif O obuolys papučia viduriukus sad.gif dabar gydytoja sakė pabandyti kivi - kaip bebūtų keista Benas jį valgo thumbup.gif Duodu į laikiklius ir abu sėkmingai čiulpia smile.gif tik kelias dienas daviau tai liktais gerėja situacija, bet nesuveikė labai staigiai kaip tikėjausi. Man tai net graudu žiūrėti kaip Benas steni ir nedaug ką padaro verysad.gif Kada duodat daržovienes - kokiu dienos laiku? Ir kada vakarinę košę? Aš tai ryte pienuką duodu, paskui vėl pienukas - apie 11 val. tada jie pamiega ir duodu daržoves su mėsyte dabar, paskui pienukas, o apie 7 val kruopų košė ir užgėrimui pienuka, tada 22 pienukas ir miegelis. Beje kaip su arbatėlėm ar duodi ko nors papildomai atsigerti? Aš bandau iš snapelio duoti vandenuko, bet sunkiai geria - tik kramto tuos snapelius nors Benas jau po biškeli patraukia.
Pas mus naktį tai irgi Benas dažniau keliasi - 2 kartus, o Liepa būna kad neatsikelia, bet dažniausiai tai 1 kartą.
Ar turit dantukų? Lieputė jau turi du - pirmasis pasirodė kovo 5 - lygiai 7 mėn. kai buvo. O antras kraščiukas dantuko prasikalė neseniai, Benukas dar neturi nei vieno, nors matosi, kad jau jie pakeliui, gal dėlto jis toks neramus būna unsure.gif
Slogą ir mes gydomės jūros vandeniu plaunam noseles ir dar euphorbium compositum purškiam, umckalora irgi duodu jei jau labai stipri būna. Bet šiaip tai man jau tai slogai paranoja - kažkuris tik šnirpšt ir man jau silpna darosi verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif nors teisybę tu sakai - gerai kad tik slogom atsiperkam, o ne rimtesnėm ligom. Ar sėdit jau?
Papildyta:
[quote=OtilijaK,2010 03 18, 20:50]Mano mažylis susirgo... verysad.gif Kosina, bėga nosiukas... O mažoji... Vargelėl, tik nepirkit ir nebandykit Jonsons produkcijos schmoll.gif Patepėm ir dabar vargstam - užpakaliukas vien žaizdos verysad.gif  unsure.gif Siaubas...
[/quote]

Aš naudoju Johnson pudra, man visai gera ir dar dičkei savo naudodavau losjoną drėkinantį po maudynių (iš serijos su žaliu dangteliu) nu superinis buvo ir toks švelnutis, čia kaip kuriam vaikui... dabar sudocremas turbūt jus gali reabilituoti, man jis irgi patinka, bet naudoju kai jau tik reikia. SVEIKIT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinkute: 19 kovo 2010 - 23:25
Ačiū Dinkute ax.gif
Mes stengiamės duoti kuo dažniau papildomo maisto. Ryte valgom kruopų košę su trupučiu obuoliuko ar kitokio vaisiaus, per pietus mėsytės su daržovėm, o tarpuose pienuką.
Atsakyti
[quote=dinkute,2010 03 20, 01:22]
Labutis. Na, mes tai dar ne visai stipriai, bet sėdim. Jau ,,apsigyvenom'' ant žemės, nes vartomės kaip reikalas ir ant lovos nebetelpam biggrin.gif aš tai vandenuko su šaukšteliu duodu prieš košes-padeda viduriukams ir dar moliūgas veikia laisvinamai. O į košes irgi tyrelių dedu ar obuolio.Kitaip tai turbūt nepadarytumėm kakiuko. Aš ir pati geriu linex, kad reguliuotų tuštinimąsi. Mes tai daržovienes valgom pirmoje dienos pusėje, o kruopienes-vakarop, tarpuose tyrelių ragaujam. o su skiepais suvėlavę buvom dėl slogos tongue.gif
Atsakyti
Labučiukas mirksiukas.gif
Ką daryti, kad vaikai nesikeltų naktį pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(OtilijaK @ 2010 03 31, 11:00)
Labučiukas mirksiukas.gif
Ką daryti, kad vaikai nesikeltų naktį pavalgyti?

perlausti vaikus reikia, mes pvz pradejom duoti nebe misinuka, o siaip gerima koki nakciai ar vandenuka kai atsikelia per savaite susitvarkem sita reikala wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marsil @ 2010 04 01, 12:28)
perlausti vaikus reikia, mes pvz pradejom duoti nebe misinuka, o siaip gerima koki nakciai ar vandenuka kai atsikelia per savaite susitvarkem sita reikala wink.gif

Mes duodam vandenuką, bandom apgauti. Tik jie gudresni. Rėkia, kol negauna pieno. Šantažistai... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, su praėjusiom šventėm 4u.gif Ar daug margučių priridenot tongue.gif Kaip mažiukai laikosi? Mes tai prieš Velykas savaitę ligoninėj praleidom. Tikrai ne pati maloniausia vieta trumpam apsistoti, ir dar su dvynukais doh.gif Mūsų dičkis iš darželio kažkokį virusą parnešė, tai ir mažiukams prikibo.Ir šįkart labai greitai į bronchitą perėjo Titukui. Vaikas dusti pradėjo verysad.gif Sesei truputį lengviau viskas. Ji tik prie kompanijos į ligoninę važiavo smile.gif Ten ir pirmąkart mėsos paragavom ir ligoninės košių biggrin.gif Ką jūs jau valgot? Ar jau duodat mažiukams jogurto? Aš kai pati valgiau, truputį daviau paragaut-labai jau jiems skanu tongue.gif Kaip sekasi sėdėti ir šliaužioti? Kas dar įdomesnio pas jus?
Atsakyti
Džiaugiamės, kad pasveikot, vaidutekukute 4u.gif Man niekada nepatiko ligoninės su mažiais. Teko važiuoti dėl jautrumo skiepams, bet buvo ramūs, tai išvažiavom tą patį vakarą. Ir dar reikėjo gulėti dėl akių kanaliukų pravalymo. Kažkaip aš bijau viena pasilikti ligoninej nakčiai. Manieji sunkiai užmiega, tenka gerai pavargti (pripratę vežime užmigti), vyras labai padeda. Tad manau, kad jūs tikri šaunuoliai thumbup.gif O kodėl taip vėlai pradėjot ragauti mėsytės? (Tiesą pasakius ir aš daviau paragauti ligoninėj ax.gif ) Kai buvo 6 mėnesiukai. Dabar valgo pilnais šaukštais. smile.gif Nors pieno mišinį labai sunku išstumti - suvalgo per parą dvigubai daugiau negu norma g.gif

Sakykit, mamytės, kaip jums su kilogramais po gimdymo? Kiek priaugot/numetėt? Kaip prižiūrit savo formas?
Atsakyti