Įkraunama...
Įkraunama...

Gimę dvynukai, trynukai.

QUOTE(paggy_bundy @ 2009 01 11, 18:46)
Dabar sprendziu vezimuko klausimą. Turim bendra (dviguba) ir galvoju reikia sportinukus atskyrus nusipirkti. Man ir vyrui kaip sakant.

Is vis mes to dvigubo beveik nenaudojam. Nuo 4 men. persikelem i nesykles. Tai su jomis visur nueisi, visur uzlipsi ir vaikai ramiai sau dziaugiasi budami nesiojami, uzmiega ir jiems silta.
Bet svoris auga visgi jau ateina laikas kai is nesykliu tuoj islipsim.

Kaip einat i parduotuve apsipirkti? Ar sodinant vaikus i prekini vezimeli, ar vienas stumia vaiku vezimeli kitas apsiperka. Ar viena i sketuka kita i prekini vezimeli.

Vienam apsipirkti galima tik tokiu atveju kai vienas sedi prekiniam vezimeli, o kitas nesykleje.  doh.gif

Dar klausimas? Kokiais atvejais naudojot atskirus vezimelius. Bijau kad issigijus du atskirus vel gali nelabai pasitarnauti kaip tas dvigubas nes viska atstoji nesykles.

as naudojau traukinuka- labai patogu ,viena visur galejau vaziuoti. dar ji turiu, jei domina- toliau i a/z
Atsakyti
Sveikos daugiavaikes mamytes mirksiukas.gif

Na as irgi jau tuoj finisuosiu su dvynukais. Turiu viena klausima del maitinimo krutimi. Kaip suprantu, akuseres gimdymo namuose pamokina kaip dvynukus maitinti vienu metu, bet ligtis yra ir kazkokios tam skirtos patogios pagalveles maitinimui g.gif ? Ar ir be siu dalyku kazkaip galima issiversti? Pasidalinkit patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 09 28, 06:02)
Sveikos daugiavaikes mamytes  mirksiukas.gif

Na as irgi jau tuoj finisuosiu su dvynukais. Turiu viena klausima del maitinimo krutimi.  Kaip suprantu, akuseres gimdymo namuose pamokina kaip dvynukus maitinti vienu metu, bet ligtis yra ir kazkokios tam skirtos patogios pagalveles maitinimui  g.gif ? Ar ir be siu dalyku kazkaip galima issiversti? Pasidalinkit patirtimi  4u.gif

Man tai pvz nepatiko maitinti dvynukus is karto. Kad ir pamoke akuseres, bet vienai is karto maitinti labai nepatogu. Man viena mazyle nugrauze speneli, pastoviai isspjaudavo, vis blogai apziodavo, muistydavosi, o kita ramiausiai uzkandziaudavo. Po keliu dienu as pradejau po viena maitinti- man asmeniskai buvo daug patogiau. Nezinau, gal kitos mamytes didesnes patirties turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 28 rugsėjo 2009 - 12:05
QUOTE(meduolytee @ 2009 09 28, 13:05)
Man tai pvz nepatiko maitinti dvynukus is karto.  Kad ir pamoke akuseres, bet vienai is karto maitinti labai nepatogu. Man viena mazyle nugrauze speneli, pastoviai isspjaudavo, vis blogai apziodavo, muistydavosi, o kita ramiausiai uzkandziaudavo. Po keliu dienu as pradejau po viena maitinti- man asmeniskai buvo daug patogiau. Nezinau, gal kitos mamytes didesnes patirties turi

Na turiu itarima, kad cia labai individualu, ir visiems vienodai negali buti g.gif Tikriausiai palauksiu gimdymo, o jau paskui ziuresiu kaip man ten gausis su tuo maitinimu, ir ar reikalingos tos pagalveles.
Aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 09 28, 06:02)
Na as irgi jau tuoj finisuosiu su dvynukais. Turiu viena klausima del maitinimo krutimi.  Kaip suprantu, akuseres gimdymo namuose pamokina kaip dvynukus maitinti vienu metu, bet ligtis yra ir kazkokios tam skirtos patogios pagalveles maitinimui  g.gif ? Ar ir be siu dalyku kazkaip galima issiversti? Pasidalinkit patirtimi  4u.gif

Man neprireikė pagalvės, nors bandžiau ir su ja. Bet vis tiek kažkas turi abu vaikučius paduoti, kol jie dar mažiukai.

Iš pradžių tiesiog abu pasiguldydavaU galvytė prie galvytės ant lovos krašto, atsiklaupdavau ir maitindavau. doh.gif Net ir naktį buvau įsigudrinusi abu susIdėti ir vienu metu pamaitinti. Visa laimė, kad ilgainiui jie ėmė atskirai valgyti, o kai jau paaugo iki ropojančių, sėdinčių, bėdos visai neliko. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 28, 15:48)

Iš pradžių tiesiog abu pasiguldydavaU galvytė prie galvytės ant lovos krašto, atsiklaupdavau ir maitindavau.  doh.gif Net ir naktį buvau įsigudrinusi abu susIdėti ir vienu metu pamaitinti.

Aciu uz pasidalinima patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiukcia @ 2009 09 28, 21:52)
Aciu uz pasidalinima patirtimi  mirksiukas.gif

Sėkmės sulaukus savo mažiukų tvarkytis. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 09 28, 22:41)
Sėkmės sulaukus savo mažiukų tvarkytis. wink.gif

Is jusu lupu dievui i ausi tongue.gif Kol kas tai tik labai baisu unsure.gif Bet juk ne as pirma ir ne paskutine. Susitvarkysiu soske.gif soske.gif
Atsakyti
Labukas, dvigubos mamytes 4u.gif
Auginu poryte. Turim vargelio ir pati esu issekusi. Vaikai neina miegoti anksti, vakarais buna labai neramus... Daktare ir bakteriju prirasiusi buvo, ir kokiu tik vaistuku negerem, kad tik vaikai butu ramus ir neverktu naktimis... verysad.gif Kaip tvarkotes su mazaisiais, kai jie taip verkia?
Atsakyti
[quote=OtilijaK,2009 11 10, 18:00]
Labukas, dvigubos mamytes 4u.gif
Auginu poryte. Turim vargelio ir pati esu issekusi. Vaikai neina miegoti anksti, vakarais buna labai neramus... Daktare ir bakteriju prirasiusi buvo, ir kokiu tik vaistuku negerem, kad tik vaikai butu ramus ir neverktu naktimis... verysad.gif Kaip tvarkotes su mazaisiais, kai jie taip verkia?
[/sveika. o kiek laiko mažiukams. Aš taip pat porikę turiu. mums 3 mėnesiai. drinks_cheers.gif ]

Papildyta:
[/sveika. o kiek laiko mažiukams. Aš taip pat porikę turiu. mums 3 mėnesiai. drinks_cheers.gif ]
Atsakyti
QUOTE(vaidutekukute @ 2009 11 16, 15:39)

Trys mėnesiukai
Atsakyti
[quote=OtilijaK,2009 11 16, 16:57]

[maniškiai tai naktimis ramūs, tik vakarais su vyru duodavomės. Dabar lyg ir ramesni vakarai. Ar patyi maitini. a pieno užtenki, jei ką unsure.gif ]
Atsakyti