Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

QUOTE(vyturys @ 2008 03 13, 17:48)
Vajezau, kokios cia diskusijos vyksta... lotuliukas.gif o as pasakysiu tik tiek, ka man paciai pasakė Kauno kliniku vaiku gydytoja:" ciulptukai ir vaikstukai -tinginiu tėveliu pramyslas". O jau pacios darykit isvadas... blink.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 03 13, 16:11)
Ir as uzaugau su vaisktyne i rmano mazyleja turejo,tikrai nieko blogo jai nenutiko.Viskas priklauso,akip esi nusiteikes,uz ar pries mirksiukas.gif
Viena spastebejimas MYLIMUKEI,LABAI JAU LINKUSI SU VISOMIS I GINCUS VELTIS,JEI NEPRITARIA KURI TAVO  NUOMONEI,TAI VADINASI JAU YRA NETEISIOS g.gif

Oi, nepulkit manęs, juk aš tik ginu savo nuomonę biggrin.gif

Kai pasensit ir vaikščiosit su radikulitais, tada pažiūrėsiu, ką čiulbėsit tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 13, 21:45)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Oi, nepulkit manęs, juk aš tik ginu savo nuomonę  biggrin.gif

Kai pasensit ir vaikščiosit su radikulitais, tada pažiūrėsiu, ką čiulbėsit  tongue.gif  lotuliukas.gif

O KA ME STURETUME PASENUSIOS CIULBETI g.gif g.gif g.gif Nu galne visi su radikulitais vaiksto-senoliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ir geras dalykas tas forumas biggrin.gif Yra kur mamoms issikrauti bash.gif bash.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 03 13, 15:11)
Ir as uzaugau su vaisktyne i rmano mazyleja turejo,tikrai nieko blogo jai nenutiko.Viskas priklauso,akip esi nusiteikes,uz ar pries mirksiukas.gif
Viena spastebejimas MYLIMUKEI,LABAI JAU LINKUSI SU VISOMIS I GINCUS VELTIS,JEI NEPRITARIA KURI TAVO  NUOMONEI,TAI VADINASI JAU YRA NETEISIOS g.gif

siaip savo nuomone gina tik tos kurios vaikstynes naudoja, o mamytes kurios yra pries labaiu gina gydytoju ir pediatru nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(vyturys @ 2008 03 13, 16:48)
Vajezau, kokios cia diskusijos vyksta... lotuliukas.gif o as pasakysiu tik tiek, ka man paciai pasakė Kauno kliniku vaiku gydytoja:" ciulptukai ir vaikstukai -tinginiu tėveliu pramyslas". O jau pacios darykit isvadas... blink.gif

tai jau taip... nors mes ciulptuku nakti dar siek tiek pasinaudojam, kol lelyte uzmiega - po to jau jai nereik. Bet tikiuos iki pirmo gimtadienio visai ji pamirsim tongue.gif

QUOTE(berze @ 2008 03 13, 22:32)
Na ir geras dalykas tas forumas biggrin.gif Yra kur mamoms issikrauti bash.gif  bash.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aha, as jau galvojau cia nekisiu nosies, bet vis tiek norisi papriestaraut blush2.gif ai ant vyro maziau pyksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 13, 15:52)
as pasakyti galiu dar daug ka,bet nera prasmes gincytis su mamomis kurios nusiteike pries vaikstynes ir net nesiruosia isklausyti ir kitu nuomones,mes vaikstyne naudojam ir nieko blogo tame nematom,ir as,ir mano sese uzaugom ir turejom vaikstynes,nieko blogo nera laikysena puiki,jokiu minusu thumbup.gif ,o nusiteikti kategoriskai pries as manau,kad negalima

drinks_cheers.gif nieko blogo nematau vaikstyneje.Kai kurios maciau saket, kad vaikas pasvyra i prieki joje, bet kai laikai uz rankuciu juk vaikas irgi pasvyra priekin! sutinku, kad ryte idejus ir tik vakare isemus, vaikui pakenks, bet palaikyti valanda ar pora per diena, mano nuomone, tikrai nieko blogo.Juk vedziodamos uz rankyciu taip laikome ta vaika.O kai jau matai, kad vaikas geba pats laikyti po truputi liksvara, tiesiog gali nebesodinti.
Atsakyti
manau cia ne vieta mamoms issikrauti,neminesim vardu,bet jei jau taip norit issikrauti eikit i miska issirekit ar ka,o ant zmoniu pulti nereikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuliuke @ 2008 03 14, 11:33)
drinks_cheers.gif nieko blogo nematau vaikstyneje.Kai kurios maciau saket, kad vaikas pasvyra i prieki joje, bet kai laikai uz rankuciu juk vaikas irgi pasvyra priekin! sutinku, kad ryte idejus ir tik vakare isemus, vaikui pakenks, bet palaikyti valanda ar pora per diena, mano nuomone, tikrai nieko blogo.Juk vedziodamos uz rankyciu taip laikome ta vaika.O kai jau matai, kad vaikas geba pats laikyti po truputi liksvara, tiesiog gali nebesodinti.

Šiaip jau ir pačioms vedžiojant vaikus rekomenduojama laikyt ne už rankučių, o už pažastų, kad nebūtų didelės apkrovos stuburui ir kojytėms, kol dar nesustiprėjo.
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 14, 12:02)
manau cia ne vieta mamoms issikrauti,neminesim vardu,bet jei jau taip norit issikrauti eikit i miska issirekit ar ka,o ant zmoniu pulti nereikia. lotuliukas.gif

Tai, kad pati, brangioji, cia labiausiai ir rekiat hihihi.gif
Atsakyti
notworthy.gif notworthy.gif tai kad as dar rekti nepradejau yahoo.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
joooooooooooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 16, 14:23)
notworthy.gif  notworthy.gif tai kad as dar rekti nepradejau yahoo.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Nu va, kaip gerai issikrauni, o sakai, kad i miska reikia eiti lotuliukas.gif Su tuo misku sudetinga, o cia sau viskas vietoj, o tai geriau, nei rekt ant vyro ar vaiko smile.gif Argi ne taip? tongue.gif
Atsakyti
O mano vyro sesers berniukui nuo vaikstynes paskui reikejo nesioti ortopedinius batukus nes vaiksciojo pasistiebes.Tai as savo vaikam nepirkau.
Atsakyti