Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

Na as asmeniskai savo vaiko net nesiruosiu statyt i vaikstyne. O kam? Jis pats puikiausiai moka ropoti, atsistoti isikibus i bet kuri namu apyvokos daikta, ismoko pritupti ir tik tada atsisesti. Buna nukrenta, nes bando nesilaikydamas pastoveti, bet taip ateina pazinimas. Jei vaikstyneje, kaip kazkas minejo, yra saugiau ir vaikas legviau ismoksta kur ka galima pasidaryti, sutinku tik is dalies,ir tai, del aplinkos pazinimo. O be to ar taip jau visos mamos yra patenkintos dabartinemis vaikstynemis? Ar nei vienos mazylis nebuvo su ja apsivertes? As zinau daug tokiu pavyzdziu, taip kad ir vienu ir kitu atveju traumu neisvengsite, ir dar niekas neuzaugo be gumbo kaktoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O kad kojytems, laikysenai grozio ir naudos nepriduoda manau sutiks didzioji dauguma mamyciu, kuriu vaikams atsiliepia vaikstynes padariniai. Cia mano nuomone biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu kad vaikstyne nera pats geriausias israstas daiktas----savo suneli staciau i vaikstyne nuo 7menesiu ir jis su ja namie pravaiksciojo apie 2menesiukus,po to pradejo pats vaiscioti ir vaikstyne ismeciau mirksiukas.gif
Tai as pasakyciau jei tas vaikutis vaikstyneje vaiksto ne visa diena jei ne kokius 5-6menesius tai juk nieko blogo neatsitiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 07, 22:28)
jis jau suzino ,kad stalciai gali prispausti pirstukus,taip pat ir spinteles,jeigu prieisi arciau stalo uzsigausi galvyte,cia lygiai taip pat kai vaikas prieina ir stojasi prie stalo.ir dar daug visko,juk nieks nesako kad vaika vaikstynej reik laikyt ilgai.mano drauge savo dukrytes niekada nestate i vaikstyne,o ji labai ilgai vaiksciojo tik ant pirstu galu,niekada nereikia sakyti to ko nezinai,o su protu viska galima,na cia tik mano nuomone bigsmile.gif

Is dalies su jumis sutinku, bet gal zinau as tikrai nemaziau uz jus...
Atsakyti
Musu gydytoja taip pat prie vaikstynes, supynes, nesynes ir t.t..... Nes vystosi blogai stuburiukas ir veliau vaikas tures problemu.
Atsakyti
QUOTE(Miciolita @ 2008 03 08, 11:44)
Musu gydytoja taip pat prie vaikstynes, supynes, nesynes ir t.t..... Nes vystosi blogai stuburiukas ir veliau vaikas tures problemu.

Musu pediatre taip pat nepatare naudoti vaikstynes
Atsakyti
as ir nieko nesakau,jei vaikelis pradeda anksti ropoti zinoma jokio tikslo nera jo deti i vaikstyne,o mano visai neropoja,as nezinau ar dar yra tokiu vaiku kurie neropotu? g.gif pats atsiseda,atsistoja lovytej,o ropoti neiseina,bando ir pradeda verkti siaubingai
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 08, 20:30)
as ir nieko nesakau,jei vaikelis pradeda anksti ropoti zinoma jokio tikslo nera jo deti i vaikstyne,o mano visai neropoja,as nezinau ar dar yra tokiu vaiku kurie neropotu? g.gif pats atsiseda,atsistoja lovytej,o ropoti neiseina,bando ir pradeda verkti siaubingai

Mes vaikštynę turime ir naudojam,nors nepiknaudžiauju per daug,bet mažiui labai patinka joje pasiaustėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mile4 @ 2008 03 07, 23:08)
Na as asmeniskai savo vaiko net nesiruosiu statyt i vaikstyne. O kam? Jis pats puikiausiai moka ropoti, atsistoti isikibus i bet kuri namu apyvokos daikta, ismoko pritupti ir tik tada atsisesti. Buna nukrenta, nes bando nesilaikydamas pastoveti, bet taip ateina pazinimas. Jei vaikstyneje, kaip kazkas minejo, yra saugiau ir vaikas legviau ismoksta kur ka galima pasidaryti, sutinku tik is dalies,ir tai, del aplinkos pazinimo. O be to ar taip jau visos mamos yra patenkintos dabartinemis vaikstynemis? Ar nei vienos mazylis nebuvo su ja apsivertes? As zinau daug tokiu pavyzdziu, taip kad ir vienu ir kitu atveju traumu neisvengsite, ir dar niekas neuzaugo be gumbo kaktoje biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  O kad kojytems, laikysenai grozio ir naudos nepriduoda manau sutiks didzioji dauguma mamyciu, kuriu vaikams atsiliepia vaikstynes padariniai. Cia mano nuomone biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku su issakytomis mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(azuolaite @ 2008 03 08, 20:30)

Taip, yra vaikų, kurie tą ropojimo periodą "prašoka". Bet esmės tai nekeičia - stotis ir vaikščioti vaikas turi pradėti tada, kai jo paties raumenys pakankamai sustiprėja, kad išlaikytų kūną taisyklingoje padėtyje. Taigi, vaikštynė ir šiuo atveju nereikalinga. Vaikas puikiausiai išmoks vaikščioti pats.
Atsakyti
kiekvienas zmogus turi savo nuomone ir augina vaikus taip kaip jiem atrodo teisinga,jei esate nusiteike pries vaikstynes tai jusu reikalas,mano sunus ten pasivaiksto truputi ir einam ka nors kita veikt,visur po biski thumbup.gif
Atsakyti
Manau si diskusija vieningos isvados neprieis biggrin.gif Tad palinkesiu jusu vaikiukams visa ko geriausio, ir nesvarbu ar jis su vaikstyne, ar be jos auga, ar dar ropoti nemoka, ar laksto po namus kaip vijurkas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Svarbiausia mamytems atminti, kad viskas ateina savo laiku, o skatinimas daryti kazka kuo greiciau, gali tureti priesinga reakcija. Viskas gerai, kas yra daroma su saiku biggrin.gif . Ir svarbiausia,viskas ka darome, turi buti tik i nauda musu mazyliams thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mile4 @ 2008 03 09, 18:24)
Manau si diskusija vieningos isvados neprieis biggrin.gif Tad palinkesiu jusu vaikiukams visa ko geriausio, ir nesvarbu ar jis su vaikstyne, ar be jos auga, ar dar ropoti nemoka, ar laksto po namus kaip vijurkas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Svarbiausia mamytems atminti, kad viskas ateina savo laiku, o skatinimas daryti kazka kuo greiciau, gali tureti priesinga reakcija. Viskas gerai, kas yra daroma su saiku biggrin.gif  . Ir svarbiausia,viskas ka darome, turi buti tik i nauda musu mazyliams thumbup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pritariu 100 procentu thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif .Tik kai pastebejau yra mamu, kurios atrodo viska zinancios ir labai "protingos". Cia kalbu apie tas kurios pries vaikstynes ir nesupranta tu mamu kuriu leliai jas naudoja. Puola kaip harpijos doh.gif
Atsakyti