Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

QUOTE(Perlute @ 2008 08 30, 19:00)
Jus gal su protu susipykot :blink: toki maziuka i vaikstyne blink.gif vyresnelio niekad nesodinom,mazui nupirkom 8,5men pavazinejo gal kokius8k ir daugiau nedaviau nes kojyte viena pradejo kreivai statyti doh.gif dabar jau taisosi.Manau jos gal ir nieko bloga,BET ne tokiam mazam ir neilgai smile.gif

o kam taip piktai is karto? unsure.gif
o kas liecia vaikstynes-skaiciau,kad jas galima nuo tada,kai vaikas pats jau lovyteje atsistoja.ir tai tikrai ne ilgam. o anksciau manau nereiketu. as pati ir turiu vaikstyne. bet nenaudojam (atidave draugai). kazkaip nemiela ji man. o ir ankstoka dar mum. cool.gif
Atsakyti
o mum neleido det i vaikstyne nes vaikas pilve kojyte nugulejes tai niekaip natsitaiso truputi suka i vidu, o ir buvau idejus i vaikstyne tai atbulai pasispyre kadangi dar ir nesedi pats tik pakrypo ant sono tai ir nesuprato kame cia reikalas biggrin.gif
Atsakyti
o as irgi naudoju vaikstyne, vaikui labai patinka, naudoju vakare kai nemiega o man reikia vakriene padaryt, tik sesute sake kad apmauciau batukus kurie tvirtai laikytu kojyte. Ant zemes palikt negaliu jei ir salia tai gaunasi kad ne valgyt darau o vaika gainiojuosi po buta doh.gif labai jau greit varo keturiomis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -->BLOOONDINKA<--: 04 rugsėjo 2008 - 11:32
Mes irgi isigijom vaikstyne, kadangi mergaite jau pasedi - idedu ja 10-15 minuciu, kai reikia kokius rubus pasidziaut ar indus isiplaut, nes lovyteje nelabai nori but, o is lovos bijau, kad neisiridentu be prieziuros...
turim mes ir supynes, ir maitinimo kedute, ir graco vibro kedute - tai vis paivairinu diena ir sau, ir vaikui, dabar dar dideli pripuciama kamuoli isigijom - labai patinka jai ant jo voliotis... smile.gif mes patys uzaugom su vaikstynem - nematau cia nieko bloga - tik aisku su saiku visko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o mums, tai daktarai griežtai uždraudė vaikštynes, nes dukrytei buvo klubų displazija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elli @ 2008 09 01, 17:15)
As ir uz vaikstynes  clap.gif  o kurios bijot ar nepatinka tai ir nesodinkit,man uztenka kad jose pabuna 30min,kelis kart dienoj,tikrai vaikui daug laimes buna,ir zinoma nepamirst batuku ar kojnyciu storesniu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(erosi @ 2008 09 04, 12:08)
o kas liecia vaikstynes-skaiciau,kad jas galima nuo tada,kai vaikas pats jau lovyteje atsistoja.ir tai tikrai ne ilgam. o anksciau manau nereiketu. as pati ir turiu vaikstyne. bet nenaudojam (atidave draugai). kazkaip nemiela ji man. o ir ankstoka dar mum.  cool.gif

Mes irgi turim vaikštynę - gavom dovanų mirksiukas.gif Sūnelis jau tvirtai vienas sėdi, tik pačiam atsisėsti dar nelabai pavyksta ax.gif Kai jau pats atsisės - pradėsim draugauti su vaikštyne mirksiukas.gif
Atsakyti
Nzn, nesu nei uz, nei pries, priklauso nuo konkrecios situacijos. Cia kaip ir apie epidura masciau - bandysiu "be", o gausis kaip gausis smile.gif Kol mazyle pati nesedejo, vaikstynes pirkti net minciu nebuvo, o belaukiant kol atsises, ji eme ir ropoti pradejo smile.gif ne sliauzti, o normaliai ropoti (6 men.), tai kadangi nuo tol laiko puikiai varinejo po visus kambarius, spresti tos dilemos - pirkti ar nepirkti net neprireike.
Pati vaikscioti pradejo 10 men ir savaites.
Bet aisku, jei vaikas iki 8-9 men visiskai neropoja, tai galbut ir naudingas daiktas, nes kitaip pradeda kankintis ir vaikas, ir mamyte... 4u.gif

Atsakyti
vaikstynes neplanavome pirkti ir mums jos visai neprireike schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2008 09 04, 12:14)
o mum neleido det i vaikstyne nes vaikas pilve kojyte nugulejes tai niekaip natsitaiso truputi suka i vidu, o ir buvau idejus i vaikstyne tai atbulai pasispyre kadangi dar ir nesedi pats tik pakrypo ant sono tai ir nesuprato kame cia reikalas  biggrin.gif

Kam taip cirkintis iš vaiko doh.gif Kojytę suka, net nesėdi, o jūs į vaikštynę kišat unsure.gif dėl smagumo čia? g.gif Dėl kojos, tai eikit pas masažistę, kad išmasažuotų tą koją, kol dar vaikščiot nepradėjo, nes turėsit problemų.

QUOTE(Minlina @ 2008 09 04, 19:15)
Bet aisku, jei vaikas iki 8-9 men visiskai neropoja, tai galbut ir naudingas daiktas, nes kitaip pradeda kankintis ir vaikas, ir mamyte...  4u.gif

Maniškė ropot pradėjo 11mėn, o vaikščiot 1m 4mėn, niekas nieko nesikankino thumbup.gif apie vaikštynes net kalbos nebuvo schmoll.gif nors daug kas iš namiškių siūlė, tipo gal pradės vaikščiot greičiau doh.gif o aš manau, kad viskam savas laikas, nereikia nieko skubint vardan savo patogumo.
Atsakyti
Na aš pasidalinsiu savo nuomone ir patirtim tongue.gif .Nors vaikštynės nerekomendavo niekas vistik nupirkome.Vaikas negali joje išbūti ilgiau nei 20 min.! Ir tai dar priklaso nuo vaiko.Draugės mergaitė negalėjo joje ilgiau nei 5min.būti,nes kentėjo klynukas(todėl išvis atsisakė).Klaida ilgai laikyt vaiką vaikštynėje ir būtinai reik apaut batukais.Nematau nieko blogo,kad keletą minučiu pavaikštinės su vaikštyne.Beje,mano vaikas pats vaikščiot pradėjo 9 mėnesių.Niekad nešliaužiojo,todėl vaikštynė tarnavo puikiai mirksiukas.gif .Pėdutė graži,kojos neišlinko ir pan.(3*tfu)
Kiekvienų tėvų asmeninis reikalas naudotis vaikštyne ar ne 4u.gif .Beje dar ir į vaiko poreikius atsižvelgt reik.
Atsakyti
Męs vaikštynę naudojom - tik aišku su saiku. Nesu girdėjusi, kad vaikų gydytojas ar ortopedas rekomenduotu naudoti vaikštynes - visi PRIEŠ. Bet manau saikingai viskas galima. Juk ir vaikui pačiam smagiau pajudėt pašiam, o ant žemės ropoti irgi atsibosta. Aš vaikutį įsodindavau, kai virtuvėje šeimininkaudavau - vis ramiau, nei laiptais liptu į 2 aukštą.
Atsakyti
Na idomiai cia , ns kaip suprantu cia susitiko vienos pries o kitos uz g.gif Bet kiek iskaiciau tai bent kol nesedi dar nesodint g.gif Nes vyras jau nori parvest, nes as ir noriu vien tam kad atsibosta jai gulet toj lovytej o beto ir man aisku atogiau bus blush2.gif ir vaikui kazkoki naujove ...dickis uzaugo be vaikstynes , o vidurinelis tai su ir skirtumas tas kad nieko blogo nemaciau kad su vaistyne augo , tik va greiciau pradejo vaiksciot(nors sodinau tikrai ne del to) ir jam idomu budava ten zaisliuku prisidedava , ten ir pamaitindavau, o beto galedavo visur ispaskos lakstyti.Tik va cia ilindau nes nebepamenu nuo kada galima sodint jau 4u.gif
Atsakyti