Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

nematau nieko blogo pries vaikstynes isskyrus tuos atvejus kai su sveikata kazkas kudikio negerai,bet siaip jei neilgai tai tikrai galima tik batukus apaut butinai kad kojyte nesisukiotu kur jai patinka smile.gif o tos kurios smerkia tai nesuprantu as ju nebent jos labai turi daug laisvo laiko nereikia nei namu patvarkyti nei valgyt padaryti kitiems seimos nariams,o galu gale dar ir kudikiui valgyt reikia isvirti ,ir ka daryt jeigu jam niekur nepatinka tik staciom stoveti kad geriau matytu viska smile.gif
Atsakyti
as asmeniskai pries vaikstynes.
o jei taip norisi argi negeriau butu sokliukas smile.gif
ir vaikuciui smagu ir mamai ramu kad nenubegs kur nereik.
leliui paaugus irgi rinkciausi sokliuka ale namuose ne vienos staktos ner kur butu galima pitvirtinti doh.gif
Atsakyti
galbut jau kuri nors sita dalyka rase, bet tingejau visus komentarus skaityt... nepykit jei pasikartosiu.. ax.gif
esu skaicius kad vaistynese augantys vaikai truputi praranda savisaugos jausma, nes atsitrenke i siena, trenkiasi praktiskai su vaikstyne, ir patys neuzsigauna... tokiam vaiku irlipus is vaikstynes reikia is naujo suprasti aplinka ax.gif
o zinoma dar kas be ko ir kojytems nelabai sveika...
Atsakyti
Mums masažistė sakė,kad vaikštynės negerai klubo sąnariams.Ir kojytėms jos tikrai nepadeda.
Atsakyti
Abu mano vaikuciai lakste su vaikstynem ir nieko blogo nenutiko 4u.gif
Atsakyti
mano taip pat blush2.gif nematau nieko blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 03, 20:44)
mano taip pat  blush2.gif  nematau nieko blogo  ax.gif

ar dar ne per anksti isvadas daryt ax.gif
kas tinka vieniems nebutinai tinka visiems.
be to niekaip nesuprantu kam bute reikalinga vaikstyne blink.gif
Atsakyti
Turejom vaikstyne, bet panaudojom vos kelis kartus. Maniskiui buti uzdaram, didziausia tragedija smile.gif Todel kazkaip pats isikabines i sienas ismoko vaikscioti, dar stumdukas padejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2008 10 03, 23:44)
mano taip pat  blush2.gif  nematau nieko blogo  ax.gif

Viskas sveika, kas su saiku! thumbup.gif

Atsakyti
Maniske su vaikstyne vaiksciojo labai nedaug uztat paskui biski bedeliu turejome sad.gif
Atsakyti
mes jau lakstome su vaikstyne kelis kartus po kokias 10 min ir esam patys laimingiausi biggrin.gif tik tuo metu ne darbuotis galiu, o turiu lekti is paskos ir saugoti savo geles doh.gif nematau nieko blogo ja naudotis, nes paimtas uz rankyciu mano saunuolis vaiksto pilna peda ir tvirtai deda kojytes. thumbup.gif turbut jau greit lakstysim yahoo.gif
Atsakyti
mes puikiai be jo išsivertėm smile.gif kai jau labai norėjosi vaikščioti, bet ramščio reikėjo, mažoji tam panaudodavo sesės žaislinį lėlių vežimėlį thumbup.gif
Atsakyti