Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

kažkaip mes nusprędėme, kad savo vaikeliui jo nepikrsime. Ji reikaliga tik kokius du mėnesius, o kol vaikelis pradeda vaikščioti, manau tėveliams pačios džiaugsmingiausios akimirkos pabūti kartu blush2.gif
Atsakyti
Mes vaikstyne pradejom naudoti nuo 6 men, ir musu maziukui labai ji patinka thumbup.gif , laksto is kambario i kambari, turi kuo uzsiimti, kojytes tiesiai stato(mes su batukais dedam i vaikstukus), ir jau pradeda pats stotis nuo grindu prie lovos..Nezinau, giminej visi vaikai uzaugo su vaikstukais ir viskas jiems gerai, tai nemanau kad kazkas gali labai jau pakenkti... blush2.gif Aisku reikia jose buti su saiku, bet mazylis pats pradeda niurgzti kai jau nori islipti is ju... Nezinau man jos labai patinka, nezinau ka daryciau be ju, turbut vaika ant ranku pastoviai tureciau laikyti.. doh.gif
Atsakyti
mes naudojomes vaikstyne, gavom dovanu 4u.gif ir ji labai praverte, maziukas lakste po kambarius, buvo daug veiklos vazinetis ir spaudineti mygtukus, ir muzikyte jam patiko labai 4u.gif
Atsakyti
Pirmas vaikas uzaugo su vaikstne ir pradejo vaikscioti 11 men, pirksim ir broliukui vaikstyne ax.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Moderatorė muminukas
Atsakyti
Labai geras sitas chicco vaikstukas. pirmiausiai tai labai stabilus, vaikas tikrai neiskris. O ir veiklos tame "padekliuke daug. Muzikytes labai fainos, vartosi knygute ir garsas reguliuojasi thumbup.gif Tikrai nepasigailesit nusipirke. Mes toki turejom tai labai patenkinti.Dabar musu vaikstukas iesko nauju namuciu. smile.gif
Atsakyti
nors ir knietejo nagai nupirkti, bet nepirkom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos smile.gif, norejau pasiteirauti jusu nuomones apie sokliukus? ar jiems galioja tokios pat rekomendacijos kaip ir vaikstynems? mums 5,5 men, savarankiaskai lovyteje dar neatsistojam, tik padavus rankas prilaikant mikliai atsisedam ir tada stojames. Kaip manote ar galima sodinti toki vaikiuka i sokliuka? kazkur skaiciau, kad sokliukyje vaikas tik pirstu galiukais gali remtis, o vaikstyneje turetu pilna pedyte statyti. aciu
Atsakyti
mano mazylis labai aktyvus. jam buvo 6men., kai nupirkome vaikstyne. po sav jis sekmingai is jos islipo fitness3.gif biggrin.gif . tai vaisktyne naudojom kaip zaidimu centriuka. nuo 9men pradejo vaiksioti. ir tikrai ne vaikstynes deka.
Atsakyti
Maniskiai vaikstyniu neturejo,man tai atrodo visiskai nereaikalingas daiktas smile.gif
Atsakyti
Nepirkom ir musu atveju nebuvo reikalinga. Vaikas pradejo ropoti, o 11.5 vaiksciojo. Nenorejau, kad lakstytu su vaikstyne ir viska verstu, o ir nemanau, kad labai jau sveika naudoti vaikstynes g.gif
Atsakyti
Neprireikė mano vaikams vaikštynės smile.gif Apsiėjome ir be jos...
Atsakyti