QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 12:07)
ačiū visoms už patarimus, panašu, kad turėsiu Brotherį. O Veritą praktiškai už ačiū atiduoda, gal kam reikia iš pažįstamų?
Na moteriskes vilnietes (ir nebutinai), ar planuojam susitikima kuri sestadieni?
Dusiukai, ar tu vilniete?
Kasiopeja, Maidana, ar prisijungsit?
Gal dar kas noretu prisijungti?
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 12:48)
Na moteriskes vilnietes (ir nebutinai), ar planuojam susitikima kuri sestadieni?

Gaila, mergaitės, bet aš laaaaabai toli nuo Vilniaus
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 09:48)

būtų įdomu, bet pas mane su laiku sudėtinga. Man tinka nebent šitas savaitgalis arba gruodžio 8-9
P.S. aš visai netyčia pagalvojau... aparatas jau kažkada greitu metu turėtų atsidurti pas mane... tai gal senbuvės sutiktų pasimytinti pas mane ir mane su nauju 'augintiniu' supažindinti. Aš pažadu prieš mytą jį išvalyti, sutepti ir pan.
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 18:32)
Gal kuri patarsit, kodel sitaip gaunasi mezgant su perfokorta?

Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.
Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?
Dar pasibandziau su trecia perfokorta, ir vel tas pat - pirma eile va sitaip sujaukia. Taigi tingedama kazka daryti, tiesiog emiau ir palikau ta siula, nestumiau karietos atgal. Ir toliau jau mezge viska normaliai.
Nu ir ka darau ne taip?

Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.
Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?
Dar pasibandziau su trecia perfokorta, ir vel tas pat - pirma eile va sitaip sujaukia. Taigi tingedama kazka daryti, tiesiog emiau ir palikau ta siula, nestumiau karietos atgal. Ir toliau jau mezge viska normaliai.
Nu ir ka darau ne taip?
Kazkaip pasimete sitas mano pagalbos prasymas
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 23, 12:19)
ačiū visoms už patarimus, panašu, kad turėsiu Brotherį. O Veritą praktiškai už ačiū atiduoda, gal kam reikia iš pažįstamų?
O tas ačiū tai kiek?
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 22, 16:32)
Gal kuri patarsit, kodel sitaip gaunasi mezgant su perfokorta?

1. Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.
2. Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?
Nu ir ka darau ne taip?

1. Ir lygiu mezgimu mezgant, pirma eile as pradedu megzdama ant kas antros adatos. Tai irgi buna praleidzia kai kurias adatas.
2. Pirma toki pasibandyma dariau su kita perfokorta, tai normaliai ismezge visas akis, o kai pakeiciau - va tokia nesamone darosi. Kodel taip? Gal zinot?
Nu ir ka darau ne taip?
1. Dėl pirmos eilės - manau, gali būti arba pasėdęs porolonas - patikrink, jei mašinytė buvo nenaudota, tai jis bus susigulėjęs,prapešiok. Antras dalykas - gali būti,kad per greitai brauki pirmą eilę. Man irgi krenta, kai pasiskubinu...
2. Pasitikslink instrukcijose, ar tikrai taip sumaigai viską, nes man kažkada buvo tokia pati problema,tai berods ne toj pusėj perfokortos ėmimą įjungdavau artai kažką ni to ant karietos sumaigydavau
kazka domimo perfokortos
cia ;ir cia;galima ir parsisiusti dar; ne tik perfokortos (jau kazkada sia nuoroda buvau davusi, bet ziu neperziurejot
)
Tocom, aciu dideliausias
ir dar
Beliko susiveikti stapleri ir perfokortu ruosinius. O tiesa, gal galima perfokortas siaip at storesnio popieriaus gamintis? Bandet kas gamintis?
Moshke, ant karietos viska sumaigiau pagal instrukcija. O del porolono, bandysiu patikrint... Tikiuosi istraukus ji sugebesiu atgal ikist
ir dar
Beliko susiveikti stapleri ir perfokortu ruosinius. O tiesa, gal galima perfokortas siaip at storesnio popieriaus gamintis? Bandet kas gamintis?
Moshke, ant karietos viska sumaigiau pagal instrukcija. O del porolono, bandysiu patikrint... Tikiuosi istraukus ji sugebesiu atgal ikist
Nu va, pas mane kaip ir pas Laimuze, pasirodo porolonas sudulejes
Teks eiti ieskoti Senukuose porolono langams
Laimuze, tau kaip, tiko tas porolonas?
QUOTE(Lauružė @ 2007 11 23, 18:25)
Nu va, pas mane kaip ir pas Laimuze, pasirodo porolonas sudulejes
Laimuze, tau kaip, tiko tas porolonas?
tiko, tiko