Pasaka
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 14:06)
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 14:43)
Be zodziu
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija
, bet truputį per "stipriai"
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai
o Dusiuko šalis koks
Kažin Smilga ar pabaigė savąjį
Parodykit ir savuosius darbelius, bent jau Lauružės kiek esu mačius, tai tikrai superiniai mezginiai
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 15:06)
Nu laimužeX jūs Šaunuolė
Aš irgi svajoju nusimegzti sau suknele, bet kažkaip nesirįžtu, nes esu stamboka ir megzta gali ne kaip atrodyti
Dusiukas - ačiū
aš sau irgi niekaip neprisiruošiu nusimegzt kokio megztuko, nes suknelių nelabai nešioju
o jei mėgstat sukneles - tai pirmyn, tik modeliuka tinkamą pasirinkt reiktų ir viskas
juodąją suknelę mezgiau iš
šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinose
šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinose
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 19:57)
Dusiukas - ačiū
aš sau irgi niekaip neprisiruošiu nusimegzt kokio megztuko, nes suknelių nelabai nešioju
o jei mėgstat sukneles - tai pirmyn, tik modeliuka tinkamą pasirinkt reiktų ir viskas
šitų siūliukų dviejų šakų, o ružavą - iš seniau turėtų pusvilnės siūliukų babinoseReiks susikaupti ir bandyti
QUOTE(Dusiukas @ 2008 12 10, 19:04)
Viešas pasižadėjimas būtų gera priežastis pradėt kauptis
QUOTE(laimužėX @ 2008 12 10, 18:29)
Lauruže, *Knopka* - maloni jūsų reakcija
, bet truputį per "stipriai"
o Dusiuko šalis koks
Kažin Smilga ar pabaigė savąjį 
Nu jau tikrai ne per "stipriai"
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 12, 20:07)
_Smilga_ labai gražus šalikėlis
O gal galėtum pasidalinti raštelio schema
QUOTE(_Smilga_ @ 2008 12 12, 19:07)
Labai grazu
Per skubėjimą pamiršau pagirt jūsų darbelius. LaimužeX, labai gražios suknytės, ta vaikiška tai išvis
Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius. Knopka, kraščiukas ten paprastas: pynelė ir karoliukas per vidurį. Apie raštą tai jau anksčiau sakiau: mezgiau į priekį išstumtom adatom, gal suprasit...

Kartojama: raštas ant 2-21 adatų.
Ačiū, mergaitės, už gražius žodžius. Knopka, kraščiukas ten paprastas: pynelė ir karoliukas per vidurį. Apie raštą tai jau anksčiau sakiau: mezgiau į priekį išstumtom adatom, gal suprasit...

Kartojama: raštas ant 2-21 adatų.