Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

Smagu čia pas jus geras nuotaikas matyti bigsmile.gif
Aš šiandien pilna pačių blogiausių emocijų unsure.gif
Einu į darbą, gero vakaro jums visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras saunuoles,

GV nu klausyk, i geraja puse keitiesi, jau GV turi drauga, nebera jokiu seniu jos galvoje ir greiciausiai si savaitgali ji nevaziuos i kaima, nes bus uzimta ir nebesusitiks su DG masinoj alus pagerti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vilte, kas ten tau taip ramybes neduoda????

Abzoryte, reciau uzsuki ir tu cia pastebejau?

Haneriete, ilgiesi LT nera cia ko, gyvenk sau ir eurus skaiciuok, cia visi pikti, kai gryzau is airijos savaite buvau kaip trenkta, sypsausi, aciu, perasau ir t.t....dabar vel isivaziavau i savo ritma bigsmile.gif

Mano masina nereali thumbup.gif

Katik gryzau is darbo nusikalus juodai, buvo repeticija, ryt vaikai soka vienam renginyje, siaubas kaip viska suspet ir dar tokiu nesamoniu darbe pridirbau, tikiuosi nereiks parduot inksto bet lt reiks is mano pinigines...nu kaip nors...

Gero vakaro iki
Atsakyti
Tikiuosi greit žiniu sulauksim iš GV.

GV, jei negalėsi čia rašyti prašau į asmeninę parašyk 4u.gif

Labai blogai pasijaučiau doh.gif

Jeigu kas turit GV kontaktus atsiliepkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 15 lapkričio 2007 - 21:23
Labanakt visoms 4u.gif Ramaus miego.
Atsakyti
Einu miegoti, nes brolis reikalauja kompą jam duoti 4u.gif

Linkiu visoms gražių sapnų, ir ramybės savo sielose. Pailsėkite mergaitės ir būkite rytoj gražios bei žvalios. 4u.gif

P.S. nepalikite žiema ilgesniam laikui mašinose rankinio užtraukto mirksiukas.gif
Atsakyti
buvo smiges SM forumas? blink.gif
pamaniau, gal jau cia koks CŽV tirdamas GV bylą SM uždarė cool.gif

GV, jei tu gyva, atplauk balta pieno puta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 15 lapkričio 2007 - 23:13
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 16, 00:19)

Laikykis mergička friends.gif
Ir labai tau linkiu kuo greičiau pradėti dirbti naujame darbe ir išeiti gyventi į savo butuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labankt mergaites geros jums rytdienos

GVVVVVVVVV parasyk i az
Atsakyti
GV mergyt-as net pritrukau zodziu viska paskaicius.. blink.gif laikykis.. console.gif Nedink is cia niekur-kaip mes be taves? kas per zmones...netelpa man galvoj tokie ivykiai doh.gif jau pusvalandi rasau sita posta-nueinu parukau-vel griztu ir nesugalvoju ka parasyt doh.gif Mes visos su tavim-kad ir kas nutiktu..jei dar kas isdris skriausti musu GV visa SM komanda ateis ir isspardys jum subines-taip ir zinokit visi kas cia skaito ko nereikia! gaila neiseina taves apkabint per monitoriu verysad.gif zinau kad tu stipri-istversi drinks_cheers.gif o nemanai kad draugui galetum papasakot kas nutiko?
Atsakyti
GV kaip tu?
Kaip tikiesi nuslepti nuo draugo?
Atsakyti
Na, bet vakar ir susilaukiau dėmesio ir palaikymo iš jūsų. Net pasimečiau vienu metu ax.gif Dabar viskas labai neblogai. Atsakysiu kiekvienai į až. Niekur nesiruošiu iš čia dingti. Vakar tiesiog neturėjau privatumo, kad galėčiau atrašyt, bendraut. Ačiū visoms. Abžoryte su tuo vynu prajuokinai iki ašarų lotuliukas.gif Aš tau dar pateiksiu katinų šaldytuve tongue.gif Ką dar Jums pasakyt ax.gif Visai graži diena nusimato. Jei būsit geros GV nuotykių papasakosiu laugh.gif tongue.gif Baigiam šitą temą. Kažkaip jaučiuosi tokia truputį Adamsiška po vakar nuotykių.

p.s. Šiandien nuo pat ryto GV ieškosi butuko išsinuomot. Radau pora variantų. Važiuosiu pažiūrėt. Jei ką įkurtuves darysim laugh.gif Pinigėlių turiu. Dirbsiu nuo pirmadienio. O su žmonėm, kurie negerbia nei savęs nei kitų nesiruošiu bendraut. Brolis taip daro jau senokai. Draugui pasipasakojau išvažiavus mamai. Telefonu pašnekėjom. Pasakiau, jog nukritau. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

suprantu, kad kažką praleidau, ir kažkas jau panaikinta. Svarbiausia, kad GV gyva ir, atrodo, jai viskas gerai, nes suprantu, kad buvo nutikę kažkas negero... Žodžiu, kad ir kas ten bebūtų, laikykis ir žinok, kad mes padėti galim ne tik virtualiai smile.gif Tu man esi labai faina, ir zinau, kad tokia esi ne tik virtualiai, bet ir gyvenime smile.gif Todel, jei ka, tai rasyk az.

P.S. o daugiau net nebezinau ka rasyti, nes kazkaip pasimeciau, supratusi, kad kazka praleidau... As vakar tvarkingai isgeriau tik 2 taures bozole, ir siandien visai gerai jauciuos thumbup.gif
Atsakyti