O aš vasarą išvažiuoju iš parduotuvės su vežimu pilnu visko, su kaupu pilnas, privažiuoju prie mašinos ir kad spaudau pultelį. Mašina nereaguoja. Patrankau pultelį,bandau N sykių. Mintis-sugedo mano pultelis. O kad stoviu ne prie savo mašinos,tai nematau. Jei kas matė tą vaizdą,tai lūžo juoku
O aš vasarą išvažiuoju iš parduotuvės su vežimu pilnu visko, su kaupu pilnas, privažiuoju prie mašinos ir kad spaudau pultelį. Mašina nereaguoja. Patrankau pultelį,bandau N sykių. Mintis-sugedo mano pultelis. O kad stoviu ne prie savo mašinos,tai nematau. Jei kas matė tą vaizdą,tai lūžo juoku
Į katinų temą Labai alkanas kačiukas
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 15, 15:52)
Kadangi mūsų mieloji Abžorytė jaučia nerealią trauką kvailiems katinams ir šaldytuvams tai šitas vaizdelis specialiai jai. 
Iš karto atsiprašau, kad neradau žalio šaldytuvo. Bet vaizduotėj gali nusispalvint

Iš karto atsiprašau, kad neradau žalio šaldytuvo. Bet vaizduotėj gali nusispalvint

o as kai tik nusipirkau masina, parsivariau pirma vakara.. pasistaciau.. viskas ok.. ryte einu link masinos - nera... bliamba galvoju - tik viena nakti paturejau ( cia kaip su meile
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 15, 15:55)
ačiū už pagarbą katinams
Kažkur skaičiau,kad užsieny žmogutis nerado mašinos ir pamanė,kad pavogė. Nepamenu ar pranešė policijai,kad dingo,bet rado po metų ar daugiau, visai kitam kieme pastatytą
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 15:48)
Jei kas matė tą vaizdą,tai lūžo juoku
Apsidairiau ir ramiai nuvažiavau iki savosios 
Vat taip ir gimsta anekdotai apie blondines ir mašinas.
Svarbiausia visada oriai, ramiai pasišalint
Mano senelis istoriją pasakojo panašia tema. Žodžiu prieš kokius 20-30 metų..iškart po ledynmečio visi važinėjo moskvičiais, žiguliukais ir viena kita volga. Senelis mano (kaimo svajonių vyras buvo, Bradas Pitas tų laikų, visos kolūkietės nuo jo lydėsi) nusipirko žigulį. Vyšninį tokį, labai derantį prie jo tamsių plaukų. Nu ką nuvažiuoja jis prie centrinio univermago apylinkės centre. Prisiparkuoja be problemų ir nueina apsipirkt- šlapiankos, duonos, močiutei saldainių. Grįžta, sėda į mašiną, rakteliai spynelėj palikti, galvoje vakaro linksmybės su močiute ir pajuda. Ir tik staiga- girdi "dėde dėde kur važiuojam"? Žvilgt į galą.. ten vaikis kokių penkių metų. Senuliui tada pirmas žilas plaukas atsirado. Supranta, kad ne į tą mašiną įsėdo. Grįžta atgal su tuo žviegiančiu vaiku. Prie krautuvėlės sujudimas- vaikas pagrobtas. Išsisprendė ten viskas gražiai.
Istorija su happy endu
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 15, 15:58)
bliamba galvoju - tik viena nakti paturejau ( cia kaip su meile
) ir viskas- pavoge...
Gerai palyginai
O dėl Dominyykos minėto atvejo, kad žmogus neradęs mašinos mentus išsikvietė tai nestebina. Mama mano prieš du metus Lietuvoj tą patį padarė
Tik skirtumas tas, kad ji pamatė, jog nėra mašinos ir iškart puolė skambinti nepasidarius. Paskambino, pranešė ir tik tada prisiminė, kad kitoj aikštelėj pasistatė..
Oi, anekdotų popietė
aga,nuotaika gera
Reiks lyst į lauką po poros valandėlių,o namie taip šilta,gera,taip aptingau
Gera plepėt čia.
Įlindau į psl.TOPDOVANOS ir krizenu
Oi kokios reklamos nesamonės
Nupirktųman kokius apatinius,tuos kur reklamoj apspaudžia viską
ir po kuriais manęs neranda,nes ten kaip kosmonauto skafandras
Įlindau į psl.TOPDOVANOS ir krizenu
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 15, 12:20)
Vajeeee Kokia faina tradicija
Dievinu tradicijas
Šiais metais bus pirmi metai, kai aš pradėsiu irgi šią tradiciją
Nes anksčiau tiesiog to nežinojau.. O gal ir vyno ne per labiausiai gėriau
Bet ačiū Bjuti už nuostabią idėją!!!
Tik šiemet turbūt teks vienai šią tradiciją pradėti... Bet tik šiemet!
Šiais metais bus pirmi metai, kai aš pradėsiu irgi šią tradiciją
Bet ačiū Bjuti už nuostabią idėją!!!
Tik šiemet turbūt teks vienai šią tradiciją pradėti... Bet tik šiemet!
Tik labai atsargiai su tuo božolė
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 13:05)
išsiskyrimas prilyginamas artimojo mirčiai. Skaudūs labai panašiai. Taip sako psichologai. Skirtumas tik tame,kad mirus,žinom,kad to žmogaus nebebus,o išsiskyrus,širdį drasko dar ir kitos mintys-o gal dar kas bus,dar ir baimė sutikt,baimė pamatyt su kita.....ir daug klaustukų"kodėl?"
Manau, mirtis yra kur kas, kur kas blogiau.... Kai išsiskiri, gali rasti už ką ant to žmogaus pykti. Mirusį žmogų idealizuoji, pamiršti visus jo neigiamus bruožus, blogus poelgius... Studijų metais, mirė mano grupiokės daug vyresnis už ją vyras. Kol ji su juo gyveno, jis buvo "mergišius, palaidūnas, nesirūpinantis šeima" ir t.t.... Kuo daugiau laiko praėjo nuo jo mirties, tuo jis darydavosi idealesnis vyras....
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 15, 13:33)
na, Lietuvoj i besisypsancius zmonius ziurima, kaip i trenktus. Greiciau, kaip i pajuokos objekta ziurima 
Aristokrate, manau, tu sąmoningai darai viską, kad nesijaustum laiminga. Tam, kad turėtum pasiteisinimą - "ar aš jums nesakiau?".... Aš suprantu, kad kiekvienai "užplaukia", būna depresovų dienų. Bet NEGALIMA sau leisti toje būsenoje užsibūti. Juk esi jauna, sveika, turi stogą virš galvos? Manau, pasaulyje yra kur kas daugiau už tave nelaimingesnių žmonių, nei laimingesnių. Turi suimti save į rankas, jei nori laimės. Arba palikti viską kaip yra, jei nori ir toliau jaustis taip, kaip jautiesi.
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 15, 15:15)

1. Vakar vakare ne savo mašiną atkasiau iš po sniegų ir tai nieko
2. Dažnai šypsausi. Bet man į akis niekas nepasakė, jog esu kažkokia įtartina. Kol nepasakė tol šypsosiuos. Kam prisigalvot vėjų.. Niekas nieko blogo negalvoja. Nebent sumąsto, jog mergina įsimylėjus, laiminga ir t.t. O jei ir pasakytų- ne mano problemos
3. Aš irgi labai myliu Lietuvą.
1.
2. Aš irgi dažnai šypsausi, kalbuosi su pardavėjomis, padavėjomis. Pamerkiu akį, stovėdama kamštyje ir matydama, kad kas nors į mane žiūri. Žinoma, ne visada tam būna nuotaika, bet stengiuosi
3.
GYvenimas yra gražus. Aukščiau galvas, Fėjos
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 15, 16:17)
Nupirktųman kokius apatinius,tuos kur reklamoj apspaudžia viską
ir po kuriais manęs neranda,nes ten kaip kosmonauto skafandras 
Nėra ko landžiot ten kur negalima.
Nekišk nagučių iki kūčių akcija būtų
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 15, 16:26)
Nenuobodu užtai man gyventi. Čia čiūdai be manęs negali
Bjuti šiandien bus pakirsta jauno vynelio.. Jaunas vynas, jauna tradicija.. žiūrėk dar ir jaunas vyras iš kur atsiras
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 15, 16:38)
Nėra ko landžiot ten kur negalima.
Papildyta:
Bjuti šiandien bus pakirsta jauno vynelio.. Jaunas vynas, jauna tradicija.. žiūrėk dar ir jaunas vyras iš kur atsiras

Papildyta:
oi nejuokink
oi, naršau nete po dovanas ir mastau,kaip blogai,kai neturiu idėjų. Reikalausiu,kad visi rašytų laiškus Kalėdų Seneliui,nurodant mano adresą