Įkraunama...
Įkraunama...

VKK studentės. Atsiliepkite.

mamytes,nagi,pasidalinkit patirtimi ar sunku mokytis buhalterine apskaita? ar daug matematikos?ar sunku? unsure.gif
Atsakyti
o labas labas smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(hilin @ 2009 07 21, 13:51)
biggrin.gif Šaunuolė aš tave pažinau

Atsakyti
Sveikutes atsiliepkite kas studijuojate VKK, labai reikia jusu pagalbos! Atsilyginsiu!
Atsakyti
QUOTE(olyte_nikutis @ 2009 11 02, 20:19)
Sveikutes atsiliepkite  kas studijuojate VKK, labai reikia jusu pagalbos! Atsilyginsiu!

as studijuoju,bet kns skyriui ax.gif
Atsakyti
As studijuoju Vilniaus skyriui 3 kursas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 07 21, 16:19)
labuka,
as siemet noriu ten stot mokytis,bet i kauno skyriu,gal yra siemet stosianciu ar jau istojusiu i neakivaizdini?
o pasakykit mergaites ar sunku verslo vadyba ir buhalterine apskaita studijuot,m? 4u.gif

buhalterinę sunkiau smile.gif pas mus į vadybą iš buhalterių perėjo, kas nepatempė ax.gif

QUOTE(olyte_nikutis @ 2009 11 02, 20:19)
Sveikutes atsiliepkite  kas studijuojate VKK, labai reikia jusu pagalbos! Atsilyginsiu!

kokios pagalbos reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olyte_nikutis @ 2009 11 02, 19:19)

Aš studijuoju Kauno skyriuje 4 kursas biggrin.gif verslo administravimą

Gal yra dar tokių

Na man jau ant nosies kaba diplominis, gal kas turite kokių patarimų smile.gif
Atsakyti
Ir as studijuoju VKK smile.gif tiesa jau kaip ir nesimokau senai tik diplominis likes smile.gif
Atsakyti
mano draugas studijuoja ten, vln skyriuje, 4 kurse, verslo vadyba. bet tik formaliais, nes visus darbus darau as ax.gif jis tik nesa ir atsiskaito, na ir iskaitas laikosi blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as studijuoju vkk, 2 kurse verslo vadyba neakivaizdziai,
greit prasideda sesija, o man gimdymas ant nosies.....smile.gif
Atsakyti
Sveikute kursioke, tu laikykis, visi linkim tau lengvo gimdymo. Oi kaip aš tave greit pažinau, tuoj mūsų visi čia susirinks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violka.j @ 2010 02 10, 14:32)
Sveikutes,
as studijuoju vkk, 2 kurse verslo vadyba neakivaizdziai,
greit prasideda sesija, o man gimdymas ant nosies.....smile.gif

aš ir pagimdžiau sesijos metu, vieną egzą buvo likę išsilaikyt, tai visi laikė egzą, o aš gimdykloj stenėjau biggrin.gif

bet man jau paskutiniai metai, dar viena sesija ir diplominį rašysiu rolleyes.gif

Stiprybės tau, viskas bus gerai
Atsakyti