Įkraunama...
Įkraunama...

VKK studentės. Atsiliepkite.

QUOTE(hilin @ 2010 02 11, 17:56)
Sveikute kursioke, tu laikykis, visi linkim tau lengvo gimdymo. Oi kaip aš tave greit pažinau, tuoj mūsų visi čia susirinks. lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Na va kaip greit mane identifikavo smile.gif ....
Aciu uz palaikyma
nestuke.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif aha tu laikykis gal susitiksim sesijoj, o gal jau susipažinsim ir su lelium
Atsakyti
Man tai baisoka i sesija vazinet, ne mokslai galvoj bus, dar gimdymas prasides per paskaita kokia...... rolleyes.gif
Bet taip norisi viska atsiskaityt, kad veliau nereiktu, na ziuresiu, jei gerai jausiuos, manau dar atleksiu pirma savaite.... smile.gif
Atsakyti
4u.gif Aišku na tu žiūrėk kaip ten tau geriau bus.
Atsakyti
As taip pat studijuoju VKK, 3 kursas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,aš mokinuosi kauno skyriui buhalterine apskaita 2kursas ,gal kuri nors turite finansines apskaitos darba apie įmonės ūkines operacijas? nes siais menesiais toks sunkus tvarkarastis tiek visokiu atsiskaitymu i kelias savaites sukiso kad nebeymanoma schmoll.gif nebespeju jau unsure.gif
Atsakyti
Pas mus lygiai tas pats buvo, varė varė, greit greit, ir jau pabaigėm tai esu patenkinta, iki kitų metų ramu bus.
Atsakyti
sveikutes, gal yra jau baigusiu vkk?
gal galite papasakoti, kaip ten su diplominio gynimu buna?
mano vyras turetu gintis, bet vis kokie nesklandumai kyla. diplomini parase, darbo vadovas priekaistu neturi, katedriniam gynime apsigyne, o va ka tik recenzentui i rankas pateko, gintis neleido... verysad.gif baisiai pergyvena jis...
ir as nelabai suprantu, kodel visiems tiko, o vienai moteriskei ne..
gal kam irgi yra taip buve?
Atsakyti
Mane domina si kolegija. As noreciau po aukstojo studijuoti buhalterine apskaita, kaip suprantu, studijos butu trumpesnes.

Bet mane labiausiai domina, kaip su darbu ar greit susirandat darba, kai neturi patirties unsure.gif .
Atsakyti
Stosiu I VKK Kaune i Buhalterine apskaita,noreciau pasidometi ar sunku studijuoti? Kazkaip bijau dar plius i mokama...Gal kas jau baige ir gali apsviesti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123šry @ 2010 07 23, 17:25)
Stosiu I VKK Kaune i Buhalterine apskaita,noreciau pasidometi ar sunku studijuoti? Kazkaip bijau dar plius i mokama...Gal kas jau baige ir gali apsviesti? blush2.gif  4u.gif

as siemet istojau. kazkaip atrodo, kad nesunku. mano viena pazistama studijuoja. is vienos kolegijos ja ismete, del skolu ( ypatingais gebejimais nepasizymi) , o sitoj va studijuoja. g.gif gali ji, tai galiu ir as pamaniau. tongue.gif juolab viena issilavinima jau turiu, bet darbo jau metai nepavyksta rast, tai nutariau, bent studijuot, kad laiko veltui neleist mirksiukas.gif
taip pat stojau i mokama. beje, kazkas rase, jog studijos lyg ir trumpesnes bus, na, kolkas nieko man del to nesake, tiesiog uzskaitys kai kuriuos dalykus. aisku, tiksliau, kaip ten kas bus matyt rudeni g.gif
mokytis nera sunku, mano draugas baige. nors stojant pats direktorius pasaipiai juokesi, ar su tokiu mazu balu neisleksi greit, o va baige su vienu is geresniu pazymiu is visos grupes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2010 07 27, 11:23)
beje, kazkas rase, jog studijos lyg ir trumpesnes bus, na, kolkas nieko man del to nesake, tiesiog uzskaitys kai kuriuos dalykus. aisku, tiksliau, kaip ten kas bus matyt rudeni g.gif

jei jusu kitas diplomas yra is panasios srities, studijos savaime suprantama, kad sutrumpes, paprasciausiai reikia rinktis individualias studijas, jie tokia galimybe suteikia

"Individualios studijos ištęstine forma (studijų trukmė – iki 1,5 metų, baigusiems giminingo profilio aukštesniąsias mokyklas)".

http://www.vkk.lt/pr..._taisykles.html

Bet mane, labiausiai domina, kaip darbdaviai vertina sia kolegija ir kaip be patirties darba susirasti g.gif . Studentu apklausose apie 80 proc. isidarbina biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 01 rugpjūčio 2010 - 19:55