gavau tema PRASYMAS darbui dokumentu valdymas, neisivaizduoju nuo ko pradet, gal kas rase ka panasaus?
QUOTE(eglute544 @ 2010 10 28, 23:17)
gavau tema PRASYMAS darbui dokumentu valdymas, neisivaizduoju nuo ko pradet, gal kas rase ka panasaus?
Speju,kad cia 1 kursas?
Sveikos,
Gal zinot, kas desto logistika? Domintu kaune, bet gal tas pats dest desto ir kaune ir vilniuje?
Gal zinot, kas desto logistika? Domintu kaune, bet gal tas pats dest desto ir kaune ir vilniuje?

Sveikos, gal galit kasnors patart.ash esu 3 kurso studente siemet rashau diplomini gal kas ka nors zino apie Baigiamaji darbo vadova Vytautas Grigoras? patarkit prashau:)
Sveiki,
mane panasus klausimas domina.. Gal kas galit pakomentuot apie R. Jakiuniene kaip diplominio vadove..
mane panasus klausimas domina.. Gal kas galit pakomentuot apie R. Jakiuniene kaip diplominio vadove..

QUOTE(Milana @ 2010 11 17, 02:25)
Sveiki,

sveikute apie Jakiunine girdejau kad gera vadove,nu grieztoka

reikia 2 kurso medžiagos, bet kokio dalyko, kokio tik turite, AČIŪ!!
sakes@info.lt
sakes@info.lt
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2010 11 17, 22:56)
reikia 2 kurso medžiagos, bet kokio dalyko, kokio tik turite, AČIŪ!!
sakes@info.lt
sakes@info.lt
O tau butent kokio dalyko reikia?
Sveiki, gal kas galetu padeti parengti įmonėje realiai pritaikomą projektą - MS Excel darbo knygą (pvz.: metų finansinės ataskaitos, prekių apyvartos, tiekiamų paslaugų, darbuotojų, jų darbo laiko apskaitos ir kt.) cia taikomoji programa III kursas lekt.Černiauskas
atsidekosiu
atsidekosiu

Sveikos,gal kam teise deste Podziukas?Gal turite konspektus,ar kokius darbelius?Aciu
Sveikos studentes 
As siais metais jau 4 kurse, uz savaites sesija, mokaus buhalterine apskaita kaune... itemptas laikas bus, nes po sesijos 3 savaiciu bus 7 savaites praktikos, ir iskart vel egzaminu sesija
o tada jau ir baigiamieji egzaminai

As siais metais jau 4 kurse, uz savaites sesija, mokaus buhalterine apskaita kaune... itemptas laikas bus, nes po sesijos 3 savaiciu bus 7 savaites praktikos, ir iskart vel egzaminu sesija

Labukas gal kuri nors daret VKK 4 kurse APSKAITOS IR ANALIZĖS darba,gal patartumet ka ir nuo ko pradeti?