Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

Turiu Gamma blenderi, tai smulkino gal ir neblogai, bet kad isplovus pro tuos peiliukus rudys bega, net nebesinori kisti jo i maista schmoll.gif pas sese irgi toks pats yra, ir irgi teka rudys unsure.gif o su phillips taip nera? jau laukiu akciju buitinei technikai, kad geresni nusipirkt ax.gif tik idomu, ar yra didelis skirtumas metalinis antgalis ar plastmasinis geriau?
Atsakyti
Kaip manot, uz kokia kaina galima nusipirkti kokybiska plaktuva/smulkintuva? Nes tokia didele ivairove... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaluka: 13 liepos 2009 - 06:54
QUOTE(Adele @ 2007 11 15, 11:41)
4u.gif patarkite, koki geriausia įsigyti mikserį košytėms gaminti, nes jų tiek daug.

aš pirkau philips blenderį arba kitaip vadinamą smulkintuvą, esu labai patenkinta
Atsakyti
Neseniai nusipirkau smulkintuva SEVERIN, tik del to, kad kaina nesikandziojo (39 LT). Nes kažkaip pirkti filips ar braun, kur kelis šimtukus kainuoja, tai jau neee.
Labai gerai suplaka ir mažylė mieliau suvalgė, nes grūsta ir trinta per sietelį ne tokia vientisa košė gaunasi, oir man rankas paskausta, kol pagaminu.
Atsakyti
Nuostabus dalykas, nepakeiciamas esant mazam vaikui namie thumbup.gif Jam net nera kada spintelej opagulet, yra nuolat naudojamas thumbup.gif
Atsakyti
as naudoju philips blenderi, tikrai gera kokybe ir rudys jokios nebega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 06 15, 17:08)
As pirkau blenderi kartu su smulkintuvu,nepamainomas dalykas,dabar kai jau vaikelis pradeda pats kramtyti naudoju daugiau smulkintuva,o ne blenderi.

O argi smulkintuvas ir blenderis ne tas pats?
Koks tarp jų skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 15:41)
zepter naudojam
pats geriausias ,kiek isbandem wub.gif

drinks_cheers.gif mes toki pat turim, tikrai daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigasss: 21 liepos 2009 - 17:10
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 14:41)
zepter naudojam
pats geriausias ,kiek isbandem wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif esu 100% patenkinta, tikrai super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Emerencija @ 2009 07 21, 15:08)
O argi smulkintuvas ir blenderis ne tas pats?
Koks tarp jų skirtumas?  g.gif

Blenderis su blenderiuja iki kosytes, o smulkintuvas susmulkina rupiai, gaunasi kaip smulkios kruopytes g.gif tikiusi gerai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2009 07 22, 00:59)
drinks_cheers.gif    drinks_cheers.gif    esu 100% patenkinta, tikrai super  thumbup.gif
Papildyta:

Blenderis su blenderiuja iki kosytes, o smulkintuvas susmulkina rupiai, gaunasi kaip smulkios kruopytes  g.gif  tikiusi gerai paaiskinau  blush2.gif

mes taip pat zepter naudojam ,tikrai thumbup.gif dalykas!
Atsakyti
as naudoju philips thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai Bamix naudoju. Maistelį labai greit sutrina. thumbup.gif
Atsakyti