Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

Kasdien naudoju blenderi BRAUN. Bet siaip jokio skirtumo koks, ziurejom, kad butu metalinis. Ir kad tie peiliukai butu kiek galima zemiau, kad viska susmulkintu.
Nepakeiciamas daiktas kiekvienai dienai !
Atsakyti
Naudojau PHILIPS metalinį smulkintuvą, va tokį:
user posted image
Nepraėjus metams sugedo (iš geležinio antgalio išsmuko lauk plastikinė dalis su peiliukais - pasirodo ten tiesiog klijais primarmaliuota blink.gif ), o šiandien užsidegė mano rankose blink.gif Persigandusi išjungiau greit iš rozetės ir įmečiau į pilną vandens kriauklę doh.gif Visas išdegė, kur buvo plastmasė išsilydė, prismardino tiršti dūmai visą butą. Teko išmest verysad.gif

Išsiunčiau vyrą nupirkti naują ir parnešė biggrin.gif Va tokį doh.gif :
user posted image

Nebenorėjau Philips'o, bet teks ir vėl naudotis..
Kol nesugedęs, tai labai gerai smulkina thumbup.gif
Atsakyti
philips smile.gif
Atsakyti
turiu zepter,tikrai puikus pagalbininkas virtuveje thumbup.gif
Atsakyti
mes tai kazkoki turim, bet niekam tikusi, kol sutrina.. o kito niekaip neissirenkam.. verysad.gif
Atsakyti
neturiu, bet planuoju isisgyti, nes matau kad teks biggrin.gif
Atsakyti
naudoju philips smile.gif neisivaizduoju, kiek vargo butu be jo... ax.gif
Atsakyti
As turiu Brown, bet is vis paprastuti, nei 30 Lt nekainavo. Nepasakyciau, kad greitai sutrina... Pas mama yra brangus geras Brown, tai tik ikisi i inda, jau sutrinta viskas thumbup.gif
Atsakyti
Musu philipsas 4u.gif
Pirkau pries gimdyma, nes zinojau, kad reiks, o kaip tik nuolaidos buvo thumbup.gif
Atsakyti
As turiu braun'a ir esu labai patenkinta atlieka visas man reikalingas funkcijas ir puikiausiai sublenderiuoja tyreles.
Atsakyti
as tai nuejau i senukus ir isigijau pati pigiausia uz 39 litus paprastai jo kaina buvo (o dabar nuolaida) tai 29 litus sumokejau:) super sumala staigiai, ojeigu ir suges, tai nebus gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipare @ 2009 11 15, 12:17)
As turiu braun'a ir esu labai patenkinta atlieka visas man reikalingas funkcijas ir puikiausiai sublenderiuoja tyreles.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As irgi turiu Braun ta brangesni, tai superinis.
Atsakyti