Kasdien naudoju blenderi BRAUN. Bet siaip jokio skirtumo koks, ziurejom, kad butu metalinis. Ir kad tie peiliukai butu kiek galima zemiau, kad viska susmulkintu.
Nepakeiciamas daiktas kiekvienai dienai !
Naudojau PHILIPS metalinį smulkintuvą, va tokį:

Nepraėjus metams sugedo (iš geležinio antgalio išsmuko lauk plastikinė dalis su peiliukais - pasirodo ten tiesiog klijais primarmaliuota
), o šiandien užsidegė mano rankose
Persigandusi išjungiau greit iš rozetės ir įmečiau į pilną vandens kriauklę
Visas išdegė, kur buvo plastmasė išsilydė, prismardino tiršti dūmai visą butą. Teko išmest
Išsiunčiau vyrą nupirkti naują ir parnešė
Va tokį
:

Nebenorėjau Philips'o, bet teks ir vėl naudotis..
Kol nesugedęs, tai labai gerai smulkina

Nepraėjus metams sugedo (iš geležinio antgalio išsmuko lauk plastikinė dalis su peiliukais - pasirodo ten tiesiog klijais primarmaliuota

Išsiunčiau vyrą nupirkti naują ir parnešė

Nebenorėjau Philips'o, bet teks ir vėl naudotis..
Kol nesugedęs, tai labai gerai smulkina

mes tai kazkoki turim, bet niekam tikusi, kol sutrina.. o kito niekaip neissirenkam..

neturiu, bet planuoju isisgyti, nes matau kad teks

naudoju philips
neisivaizduoju, kiek vargo butu be jo...

As turiu Brown, bet is vis paprastuti, nei 30 Lt nekainavo. Nepasakyciau, kad greitai sutrina... Pas mama yra brangus geras Brown, tai tik ikisi i inda, jau sutrinta viskas

Musu philipsas
Pirkau pries gimdyma, nes zinojau, kad reiks, o kaip tik nuolaidos buvo

Pirkau pries gimdyma, nes zinojau, kad reiks, o kaip tik nuolaidos buvo

As turiu braun'a ir esu labai patenkinta atlieka visas man reikalingas funkcijas ir puikiausiai sublenderiuoja tyreles.
QUOTE(Cipare @ 2009 11 15, 12:17)
As turiu braun'a ir esu labai patenkinta atlieka visas man reikalingas funkcijas ir puikiausiai sublenderiuoja tyreles.