Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

Gal kuri naudojote Topshope siuloma baby bullet blenderi? rolleyes.gif
Atsakyti
turiu ir aš paprastą iš Maximos pirktą (Scarlet, ar kažkaip panašiai vadians). mokėjau prieš kelis metus apie 30lt (tikrai ne daugiau). tarnauja ilgai, sąžiningai biggrin.gif viską gerai smulkina, nebijo nukritimų. dažnai ir sau trinam košes, o atsiradus vaikui, vienu metu jis kasdien burgzdavo mūsų namuose ir toliau sėkmingai veikia thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis philips,susmulkina darzoves iki tyres,zalia mesa irgi gerai sumala,esu patenkinta. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2011 10 18, 12:22)
Beveik prieš tris metus pirkom Philips, tokį. iki šiol esu juo labai patenkinta  thumbup.gif

va sitoki ir turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleila @ 2012 04 09, 12:27)
Mes Bosch naudojam,esam labai patenkinti thumbup.gif

Jau 8 metus naudojam ir mes BOSCH ir manau, kad pats reikalingiausias daiktas virtuvėje. Ir bulvių košę pasidarom nuostabią ir užtepėles....
Atsakyti
Turiu Philips kazkoki 600..neismetus jau deze smile.gif Puikus daiktas ne tik vaiko maistui plakti , bet ir ledu kokteiliukui susimaisyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmius @ 2012 08 27, 11:30)
Turiu Philips kazkoki 600..neismetus jau deze smile.gif Puikus daiktas ne tik vaiko maistui plakti , bet ir ledu kokteiliukui susimaisyti smile.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir as pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir as naudoju paprasta blenderi, puikiai trina man sriubyte-darzoviene, tik mergyte jo garso bijo blush2.gif
Atsakyti
As naudoju TT va toki blenderi:
http://your.asda.com...-s-mini-blender

gerai susmulkina,plauti labai mazai daliu ir galima smulkinti labai mazas porcijas.
Atsakyti
QUOTE(zdikara @ 2012 07 13, 11:05)
Turime pirkta uz maximos lipdukus, labai esu juo patenkinta  thumbup.gif

mes irgi. Patenkinti Philipsiuku labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*2M* @ 2013 01 16, 11:30)
mes irgi. Patenkinti Philipsiuku labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos mamos,
Gal esate girdėjusios apie Nuvita garu vyrykle-trintuve kudikiu maisteliui gaminti? Gal kuri bandete? Noreciau isgirsti atsiliepimu smile.gif Dekui
Atsakyti
Naudojom Philips blenderi tai nusiskundimu neturiu, geras daiktas, ir iki siol pasitarnauja jei reikia ax.gif
Atsakyti