Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

Geriau rinktis kuo galingesnį blenderį,o šiaip nepamainomas daikčiukas bigsmile.gif
Atsakyti
mamos, būkit protingos, rašykit ne tik BRAUN, Philips, bet ir modelį doh.gif
Atsakyti
neprisimenu modelio, bet pas mus kenwood. siaip labai fainas viskas jam ok, bet pas drauge pabandziau braun smile.gif ir supratau, kad josios buvo kur kas pranasesnis: tylesnis, naudojant sluotele kur kas greiciau isplake baltymus, tas smulkinimo indas zymiai didesnis. zodziu, jei pirkciau antra, tai tik braun. sorry nezinau modeliu blush2.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom CHICCO kombainą vaikiukų nuo 6 mėn. maistelio ruošimo kombainą, tai labai nusivyliau, jis nesusmulkina darzovių kaip reikia, lieka gabaliukai, o ir terlionės laaabai daug doh.gif Taigi dabar plaku su paprasčiausiu blenderiu gamma ir nesuku sau galvos 4u.gif puikiai susitvarko thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane Kombainas KENWOOD FP270 Ir blenderis PHILIPS HR1366 thumbup.gif
Kombainas nesusmulkina darzovių normaliai lieka gabaliukai, bet blenderis tai daro labai gerai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, aš nusipirkau blenderį "Philips", jis dar turi priedų, tokį uždarą indelį su peiliais, galima smulkinti net kavos pupeles bigsmile.gif
Neatsidžiaugiu niekaip, prieš tai mažiukui trindavau per sietelį, tai dabar vienas malonumas ruošti košeles thumbup.gif
Atsakyti
pas mane ir toks philips su indeliu thumbup.gif thumbup.gif
sudedi varskyte, jogurta ir brrrrrrr... kremine varskyte be grudeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 15 kovo 2011 - 18:36
buvau isitaisius Philips,sumokejau apie 300 lt.tai nesiau tris kartus pagal garantini,o 4 karta teko ismesti thumbup.gif
Atsakyti
manu geriausias tai su metalo korpuso, o ne su plasmases, ilgiau tarnaus. 4u.gif
Atsakyti
Siūlau naują Chicco virtuvinį kombainą, garantija iki 2012-09-10. Yra kasos kvitas, garantija, instrukcija LT kalba, receptų knygelė užsienio kalbom. Vilnius. Rašyti į AŽ.

Buvo padovanoti du kombainai, vieno nenaudojame, taip ir stovi, laukia Jūsų!..

Aprašymas: Chicco PureSteam Cooker yra puikus prietaisas kūdikio maistelio gamybai, sveiku ir natūraliu būdu. Visi jūsų kūdikio mėgstami produktai gali būti naudojami, nuo žuvies iki mėsos, nuo daržovių iki vaisių. Maistas yra ruošiamas naudojant intensyvų garą, kuris nesunaikina maistingųjų medžiagų kokybės ir natūralaus skonio. Naudojant homogenizavimo funkciją, galima sutrinti maistą taip, kad jis būtų lengvai praryjamas bei geriau įsisavinamas nei įprastai sutrintas maistas.

Kaina 225 Lt
Chicco virtuvinis kombainas
Atsakyti
mes turim Philips, labai tinka ir patinka, superinis daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Parduodam naudota vieno vaikucio Philips Avent kombaina, dar kitaip vadinama kudikio maistelio garintuva-trintuva. Pirktas buvo naujas, yra dezute, instrukcija, koseliu receptu knygele, mentele maistui issimti, sugraduotas indelis vandeniui ipilti.
Galima gaminti tiek mesines-darzoviu koseles, tiek vaisinisnes tyreles vaikuciui.
Kaunas, 250lt
http://www.philips.l.../scf870_22/prd/
Atsakyti