ir man jis superinis daigtas labai gerai sutrina vaikui kosytes
musu yra boman firmos ir ji jau naudoju trys metai ir veikia dar superiskai

Mes tai maximoj besimaldami akropolio ai uz 19,90 lt (Gamma)nupirkom ten kazkoki levaka(bet siaip jau 10 men naudojam) ir viskas labai super,galiu ir rupiau ir iki tyres anskciau sutrindavau maista...gi dieve kiek vaikui smulkinsi ta masita,jau va perienam prie patrynimo sakute ir blenderiui ate

Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.
Nepakeičiamas daiktas tas "blenderis"
, kažkaip sunkiai įsivaizduoju vaiko tyrelių darymą be jo

QUOTE(hederi @ 2008 06 09, 21:58)
Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.
as taip pat pirkau philips,600w.ziauriai geras daiktas taip gerai isplaka iki purumo kosyte

as turiu BRAUN firmos blenderi.labai geras daiktas

nusipirkau scarlett firmos 3 in 1 blenderi, bet turbut as turndra naudotis nemoku
nu jus man pasakykit kai pavydziui darot darzoviu kosytes ar jas pries smulkindamos blenderiu smulkinat sakute? nu kazkaip man baisu ant bulves ji det plius kad dar sringa, kazkaip
nu nezinau, ar cia jis blogas ar cia as baile
paaiskinkit, nes virtuve man priesas numero uno, reik bandyt susidraugaut

Viena karta patrynioau morka per sieteli, daugiau nebesinori tokio ilgo uzsiemimo, ypac kai nevalgo po to vaikiukas. Bandziau sakute, tai baisiai daug lieka trupiniu. Galvoju kaip tos moteriskes daro. O p[asirodo kazkokiu blenderiu esama. Turiu virtuves kombaina, ten kazkokiu talpu ir su plasmasiniu ir metaliniu peiliu yra. Tai gal jie taip ir susmul\kina tas koseles? Nebandziau dar. Butu gerai, kad nereiktu atskiro pirkt.
sveikutes
geras daiktas tas blenderis
pati turiu brauna tai nesiskundziu.su tuo daiktu reikia elgtis drasiai,labai gerai susmulkina

Superinis dalykas, taip įpratau su blenderiu viską ruošti
net uogas trinu visas su pienu

Aš turėjau Phipips, tačiau sugedo, dabar nusipirkau Bosh'a, žiurėsiu kaip su juo seksis
Šiaip tai labai geras daiktas, turiu ir virtuvinį kombainą, tačiu jis mažų kiekių netrina...