Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

ir man jis superinis daigtas labai gerai sutrina vaikui kosytes thumbup.gif musu yra boman firmos ir ji jau naudoju trys metai ir veikia dar superiskai
Atsakyti
Mes tai maximoj besimaldami akropolio ai uz 19,90 lt (Gamma)nupirkom ten kazkoki levaka(bet siaip jau 10 men naudojam) ir viskas labai super,galiu ir rupiau ir iki tyres anskciau sutrindavau maista...gi dieve kiek vaikui smulkinsi ta masita,jau va perienam prie patrynimo sakute ir blenderiui ate thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.
Atsakyti
Nepakeičiamas daiktas tas "blenderis" thumbup.gif , kažkaip sunkiai įsivaizduoju vaiko tyrelių darymą be jo
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2008 06 09, 21:58)
Pas mus philips smulkintuvas, labai geras, pries pirkdama skaiciau uzsieni testus atliko, si pripazino geriausiu. braun atsilieka ir bosh.

as taip pat pirkau philips,600w.ziauriai geras daiktas taip gerai isplaka iki purumo kosyte thumbup.gif
Atsakyti
as turiu BRAUN firmos blenderi.labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau scarlett firmos 3 in 1 blenderi, bet turbut as turndra naudotis nemoku doh.gif nu jus man pasakykit kai pavydziui darot darzoviu kosytes ar jas pries smulkindamos blenderiu smulkinat sakute? nu kazkaip man baisu ant bulves ji det plius kad dar sringa, kazkaip g.gif nu nezinau, ar cia jis blogas ar cia as baile biggrin.gif paaiskinkit, nes virtuve man priesas numero uno, reik bandyt susidraugaut
Atsakyti
Viena karta patrynioau morka per sieteli, daugiau nebesinori tokio ilgo uzsiemimo, ypac kai nevalgo po to vaikiukas. Bandziau sakute, tai baisiai daug lieka trupiniu. Galvoju kaip tos moteriskes daro. O p[asirodo kazkokiu blenderiu esama. Turiu virtuves kombaina, ten kazkokiu talpu ir su plasmasiniu ir metaliniu peiliu yra. Tai gal jie taip ir susmul\kina tas koseles? Nebandziau dar. Butu gerai, kad nereiktu atskiro pirkt.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif geras daiktas tas blenderis thumbup.gif pati turiu brauna tai nesiskundziu.su tuo daiktu reikia elgtis drasiai,labai gerai susmulkina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Superinis dalykas, taip įpratau su blenderiu viską ruošti thumbup.gif bigsmile.gif net uogas trinu visas su pienu cool.gif
Atsakyti
Aš turėjau Phipips, tačiau sugedo, dabar nusipirkau Bosh'a, žiurėsiu kaip su juo seksis smile.gif Šiaip tai labai geras daiktas, turiu ir virtuvinį kombainą, tačiu jis mažų kiekių netrina...
Atsakyti
mirksiukas.gif Turim blenderi Braun firmos- thumbup.gif dalykas. Smulkina viska ir greitai, nestringa net uzdejus ant visos bulves (bet pries smulkinant reik biski vandens ipilti tai geriau susmulkina) mirksiukas.gif
Atsakyti