Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio smulkintuvai

pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2008 11 18, 15:09)
pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena  4u.gif

Va toki ir nusipirkau uzvakar, dabar akcija Topocentre, tai kainavo 99 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 14:01)
Neįsivaizduoju savo virtuvės be blenderio... nors mažiui maisto seniai nebeblenderiuoju (bet kol tai dariau, blenderis buvo nepakeičiamas dalykas  thumbup.gif ), vis dar praverčia: tai tyrsriubei, tai uogoms sutrinti  thumbup.gif

100% palaikau. nors jo ir neilgai reikia, bet vasarą uogos, savos gamybos tyrelės- mmmm.. essen.gif
Atsakyti
naudojam philipso esu patenkinta. nepakeiciamas daiktas,mazei gaminant koses biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaklina: 24 lapkričio 2008 - 22:08
Aš naudoju Moulinex ir esu labai patenkinta, nepamainomas dalykas virtuvėje... smile.gif labiausiai patinka skirtingi antgaliai visokiem produktam... smile.gif va toks jis pas mane http://media.laredou...593747o_aix.jpg
Atsakyti
as turiu philips... geras daikas smile.gif
Atsakyti
Pas mus Braun'iukas:)Tfu tfu tfu,dar nenusivyliau.Ir darzovyciu kosytems,ir sriuboms,ir tyrelems tinkamas 4u.gif
Atsakyti
mes turim Clatronic, pasakiškas daiktas
Atsakyti
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu doh.gif mes i tik 4men turim o jau 3 kartus sugedes buvo...kokybe nekokia reiskia aisku garantija duoda mes aviteloj pirkom bet visgi vezti taisyti laiko kiek sugaistu, g.gif kiap daiktas smulkintuvas man tikrai superinis daiktas thumbup.gif bigsmile.gif ne tik vaikui viska darau ir piragus ir padazus kokteilius niu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija_Barselona @ 2008 11 25, 20:37)
as turiu philips... geras daikas smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku, mes taip pat philips naudojam, dar nenusivyliau ju produkcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 12 30, 19:01)
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu doh.gif  mes i tik 4men turim o jau 3 kartus sugedes buvo...kokybe nekokia reiskia aisku garantija duoda mes aviteloj pirkom bet visgi vezti taisyti laiko kiek sugaistu, g.gif  kiap daiktas smulkintuvas man tikrai superinis daiktas thumbup.gif  bigsmile.gif  ne tik vaikui viska darau ir piragus ir padazus kokteilius niu super thumbup.gif

O man super - jau antram vaikui košes darau, ir sau virtuvėje naudoju, ir nei karto nesugedo. Gal jums koks nekokybiškas papuolė? g.gif
Atsakyti
O man reikia tik vaikui tyreles ir kosytes smulkinti, tad reikia nebrangaus. Gal kuri turi visai paprastus is Maximos, Scarlett? Idomu, ar susmulkina taip gerai, kad tiktu tyrelems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 08 sausio 2009 - 22:11