pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena
pas mus yra KENWOOD, esu patenkinta, yra ir indas, ir dangtis ant jo. Viska su juo smulkinu, geras pagalbininkas 3 kart per diena
QUOTE(ugne23 @ 2008 11 18, 15:09)
Va toki ir nusipirkau uzvakar, dabar akcija Topocentre, tai kainavo 99 lt
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 14:01)
Neįsivaizduoju savo virtuvės be blenderio... nors mažiui maisto seniai nebeblenderiuoju (bet kol tai dariau, blenderis buvo nepakeičiamas dalykas
), vis dar praverčia: tai tyrsriubei, tai uogoms sutrinti 
100% palaikau. nors jo ir neilgai reikia, bet vasarą uogos, savos gamybos tyrelės- mmmm..
naudojam philipso esu patenkinta. nepakeiciamas daiktas,mazei gaminant koses
Aš naudoju Moulinex ir esu labai patenkinta, nepamainomas dalykas virtuvėje...
labiausiai patinka skirtingi antgaliai visokiem produktam...
va toks jis pas mane http://media.laredou...593747o_aix.jpg
Pas mus Braun'iukas:)Tfu tfu tfu,dar nenusivyliau.Ir darzovyciu kosytems,ir sriuboms,ir tyrelems tinkamas
mes turim Clatronic, pasakiškas daiktas
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu
mes i tik 4men turim o jau 3 kartus sugedes buvo...kokybe nekokia reiskia aisku garantija duoda mes aviteloj pirkom bet visgi vezti taisyti laiko kiek sugaistu,
kiap daiktas smulkintuvas man tikrai superinis daiktas
ne tik vaikui viska darau ir piragus ir padazus kokteilius niu super
QUOTE(Marija_Barselona @ 2008 11 25, 20:37)
QUOTE(pukuotukas @ 2008 12 30, 19:01)
musu tai Braun multiquick daiktas nepakeiciamas super, bet va jei kas galvoja koki pirkti tai sito nepatariu
mes i tik 4men turim o jau 3 kartus sugedes buvo...kokybe nekokia reiskia aisku garantija duoda mes aviteloj pirkom bet visgi vezti taisyti laiko kiek sugaistu,
kiap daiktas smulkintuvas man tikrai superinis daiktas
ne tik vaikui viska darau ir piragus ir padazus kokteilius niu super 
O man super - jau antram vaikui košes darau, ir sau virtuvėje naudoju, ir nei karto nesugedo. Gal jums koks nekokybiškas papuolė?
O man reikia tik vaikui tyreles ir kosytes smulkinti, tad reikia nebrangaus. Gal kuri turi visai paprastus is Maximos, Scarlett? Idomu, ar susmulkina taip gerai, kad tiktu tyrelems?