"Gimines", "Keturi tankistai ir suo"

QUOTE(Papugele @ 2007 11 26, 14:19)
QUOTE(alter ego @ 2007 11 26, 14:20)
Paskui kita, va ta irgi man patiko, tik vardo dabar nepamenu...
Prisiminiau

Gal kas atsimenat, kažkada seniai per LTV rodydavo serialą "Motina ir sūnus" (atrodo taip vadinas
) ir dar amerikietiškoji ''Auklė", geri buvo serialai...

QUOTE(vetrūnė @ 2007 11 27, 17:27)
Gal kas atsimenat, kažkada seniai per LTV rodydavo serialą "Motina ir sūnus" (atrodo taip vadinas
) ir dar amerikietiškoji ''Auklė", geri buvo serialai... 

O ar kas žiūrėjot prieš maždaug 8 metus lyg per LNK serialą apie mafiją,kur vaidino Valas Kilmeris ?Ten jis buvo policininkas,,infiltruotas į mafijos klaną ir tapo boso patikėtiniu. Tik pavadinimo neatsimenu,rodė labai vėlai,apie 23 val,bet nei vienos serijos nepraleidau.Ir dabar,kai tik žiūriu kokį filmą apie mafiją,vis šitą atsimenu,galėtų vėl parodyt ,

O man ir rusiska auklepatinka
Dar labai geras "Namelis prerijose"
Dar labai geras "Namelis prerijose"

ne visai i tema, bet nostalgija...
kazkuri vakara po langais kazkas masinoje klausesi dainos is raudonkepuraites, pamenat?
...aaa, krakadily, begemoty, aaa, obezjany,kasaloty, aaa i zelionyj popugaj...
kokie nerealus jausmai uzpludo
noreciau visas pasakas tokias perziuret
kazkuri vakara po langais kazkas masinoje klausesi dainos is raudonkepuraites, pamenat?
...aaa, krakadily, begemoty, aaa, obezjany,kasaloty, aaa i zelionyj popugaj...
kokie nerealus jausmai uzpludo

noreciau visas pasakas tokias perziuret

QUOTE(Baineth @ 2007 11 30, 21:34)
O gal kas atsimenat kaip vadinosi serialas apie dvynes Paula ir Paulina? Mačiau tik galą, bet labai patiko.
Taisa:
Tik paklausiau, ir iš karto atradau: La Usurpadora (kaip buvo lietuviškai, neįsivaizduoju).
Taisa:
Tik paklausiau, ir iš karto atradau: La Usurpadora (kaip buvo lietuviškai, neįsivaizduoju).
Atsimenu

Dar viena filma prisiminiau kur buvo trynukes- viena neturtinga, turtinga bjauri, kita akla . Akla ir bjauri gyveno kartu.
Pradėjote apie dvynukes - o lietuviško pastatymo apie Luizą ir Lotą nežiūrėjote?
Mano vaikystės vienas serialų

QUOTE(Langučiai @ 2007 12 01, 16:18)
Pradėjote apie dvynukes - o lietuviško pastatymo apie Luizą ir Lotą nežiūrėjote?

Vaj kaip aš tą lietuvišką mėgau

O aš atsimenu vaikystėj tokį čekų filmą apie mokyklą rodė. "Mes visi iš vienos mokyklos" ar panašiai. Labai norėčiau pažiūrėti. Ten atsimenu kaip matematikos mokytojas nemokėjo uždaviniop išspręsti ir piešė maišus ant lentos, tipo vaizdžiai rodydamas kol pamoka baigsis

aš tai mielai pažiūrėčiau gal čkų filmą MARIJA MIRABELA
ten kokia graži daina buvo
toks pusiau animuotas