Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

QUOTE(Yups @ 2008 02 06, 16:50)
Perverčiau temą, bet ar nepaminėta ar nepastebėjau: rodė čekų serialą "Ligoninė miesto pakraštyje". Apie gydytojų gyvenimus. Pamenu, vieną gydytoją Štrosmajerį, jis ten vis bajerius mėtydavo  smile.gif

o aš šito neasimenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 02 04, 17:13)
atsimenu. Linskmas toks lotuliukas.gif
Papildyta:

nerodo nuotraukų sad.gif

Kai tik įkėliau nuotraukas rodė. Nesuprantu kodėl dabar nerodo.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fructic @ 2008 02 06, 21:40)
Kai tik įkėliau nuotraukas rodė. Nesuprantu kodėl dabar nerodo.user posted image

tai va - nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 06, 17:28)
šituos ir aš žiūrėjau, dar konaną barbarą bigsmile.gif

Nostalgija užplūdo biggrin.gif
user posted image
user posted image
Candy Candy dainelė
Speed Racer dainelė
Atsakyti
dar gi bite Maja buvo 4u.gif
Atsakyti
ta candy dainelę mums daržely auklėtoja pianinu grodavo, tai pagal ir šokti teko biggrin.gif kaip dabar žodžius pamenu 'sobakašiu naliutė kinišinia i va...' et, vaikystė... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 07, 14:37)
ta candy dainelę mums daržely auklėtoja pianinu grodavo, tai pagal ir šokti teko biggrin.gif kaip dabar žodžius pamenu 'sobakašiu naliutė kinišinia i va...' et, vaikystė... rolleyes.gif

Jo jo, man irgi dar tie žodžiai galvoj skamba. Būtų gal nieko tas serialas, bet mano galvą nevaikiškas. Kai aš jį žiūrėjau, man gal 12-13 metų buvo, tai pasirodė depresovas. Pakartoti jo nenorėčiau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2008 02 08, 04:49)
Jo jo, man irgi dar tie žodžiai galvoj skamba. Būtų gal nieko tas serialas, bet mano galvą  nevaikiškas. Kai aš jį žiūrėjau, man gal 12-13 metų buvo, tai pasirodė depresovas. Pakartoti jo nenorėčiau... schmoll.gif

sa verkiau, kai Entonis mire... ax.gif
Atsakyti
aš ne, man jis net tada (kokį petaką metų teturėjau) skystalas atrodė, o va tas blogietis - krūtas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 02 08, 16:50)
aš ne, man jis net tada (kokį petaką metų teturėjau) skystalas atrodė, o va tas blogietis - krūtas rolleyes.gif

na, mane visada gerieciai trauke hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes gal zinote toki seriala MATRIOSKOS g.gif jis 2005metu ten vaidina ir lietuviai aktoriai ,gal galima butu kaskurtai atsisiusti kaskada ji rode per tv 4u.gif gal kuri nors zinote apie si seriala???
Atsakyti
man labiausia isidemejo. mirksiukas.gif
Candy candy
pelene
sunset beach (sauleta pakrante)
apie trynukes seseris kur viena turtinga kita vargse o kita akla
rozalinda
patikdavo per Vaiduoklio laida rodomi serialai pvz. vejas gluosniuose, skoliuku kaimas (jei pavadinimas toks)
Alondra (net daina buvau isirasiusi i kasete).
Aukle
Tegu liejasi kraujas laisvai

dar kiek pamenu buvo serialas kuris Monstrai vadinosi, nepamenu apie ka, tik zinau, kad ziurejau, ten kaskart vis kitokia serija (siaubekas) buvo g.gif

kazkodel nemegau Zavus ir drasus

Papildyta:
dar patiko Perla, kiek pamenu tai pirma mano matyta mulo opera kur pagr aktore nebuvo verksne o atvirksciai, mokejo pastatyt i vieta smile.gif
Atsakyti